Hujan, protagonis «Ninja Assassin»

Aktor Korea rain bakal main film «Ninja Assassin»(Ninja Assassin), sing bakal dadi babagan seni beladhiri, lan bakal disutradarai dening James McTeigue ("V kanggo Vendetta"). Minangka adaptasi saka anime sing misuwur Gulung Ninja.

Gagasan kanggo njupuk film kasebut lair saka adegan ninja sing diduweni Rain ing film pungkasan sadulur Wachowski, «Kacepetan Racer«, Endi wong Korea kesengsem karo keahliane kanggo seni beladiri.

«Diangkat dadi prajurit ... dilatih dadi tukang mateni»Apa slogan film iki sing njanjeni dendam lan gelut akeh banget. Aku ngerti perdana ing Januari saka 2009.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.