Penyanyi terkenal sing wis main film

singers misuwur

Dhaptar penyanyi misuwur sing wis main film akeh banget. Sawetara wong sing nyoba nyoba nyebabake penipuan, lan liyane nuduhake kemampuan histrionik sing sejati. Sawetara wis entuk pujian kritis, kalebu penghargaan lan penghargaan.

Klasik lan modern, sajrone sejarah bioskop, kita ngerti partisipasi film ing akeh penyanyi terkenal.

Kelas klasik

Swara sing dipasang ing industri film dunya, lan kanthi musikal minangka kursus utama ing pertengahan abad kaping XNUMX, ana sawetara penyanyi misuwur sajrone periode kasebut nggawe karir akting ing layar amba.

Frank Sinatra

Swara kasebut ora mung menehi tandha jaman kanthi gaya vokal sing apik, dheweke uga dadi aktor sing luar biasa. Dheweke melu setengah film, menang Oscar taun 1953 kanggo Aktor Pendukung Terbaik kanggo Saka kene nganti kalanggengan.

Dean martin

Artis universal, kanthi Sukses dadi aktor, pelawak, penyanyi, penghibur. Kanggo akeh wong, angel uga nemtokake aspek apa sing paling sukses.

Dean martin

Ayo warisan produksi film sing akeh. 18 film misuwur karo Jerry Lewis, uga klasik taun 1960 Sewelas Samodra (Geng sewelas), sing main karo aktor-aktor liyane kayata Frank Sinatra y Sammy davis jr.

Elvis Presley

King of Rock'n Roll urip kanthi karier lan meteorik, sing dipungkasi kanthi seda sadurunge ing taun 1977, nalika umure mung 42 taun.

Nanging, duwe wektu kanggo adol akeh cathetan. Nganti saiki, isih ana ing posisi kaping telu ing antarane sing paling sukses ing Amerika Serikat.

Ing rekomendasi manajer sampeyan, sak suwidakan suwidakan suwene dheweke prakteke nggawe film. Sanajan dheweke pengin nyoba drama, komedi kalebu 27 film sing dibintangi. Meh kabeh ditakoni kritikus, sanajan kalorone blockbuster.

Para wanita lagu

Ing dhaptar penyanyi misuwur sing wis main film, sawetara wanita misuwur. Akeh wong sing dadi terkenal amarga bakat musik lan katrampilan aktinge.

dear

Sajrone karier musik meh 60 taun wis adol luwih saka 200 yuta album ing saindenging jagad. Saliyane dadi siji-sijine penyanyi sing wis sukses mlebu ing 100 papan paling dhuwur ing Billboard paling ora sepisan sajrone enem dekade kepungkur.

Ing film kasebut, dheweke menang Oscar dadi Aktris Terbaik kanggo komedi romantis Mantra rembulan sing dibintangi ing 1987 bareng karo Nicolas Cage.

Lizz minelli

Minangka salah sawijining kanggo menang papat industri hiburan ing Amerika Serikat: Oscar (film), Emmy (televisi), Grammy (musik) lan Tony (téater).

Muncul misuwur sawise main ing musikal 1972 Kabaret.

Whitney Houston

iku salah sawijining swara sing paling pengaruh ing penyanyi balada pop modern lan genre kaya jiwa utawa R & B. Luwih saka 170 yuta rekor sing didol ing saindenging jagad, saliyane dadi seniman kanthi penghargaan paling akeh sajroning sejarah (udakara 470).

Dheweke nggawe debut film karo Pengawal kasebut ing taun 1992, karo Kevin Costner. Soundtrack film iki paling laris ing kabeh wektu. Uga kalebu tema Aku tansah urip sampeyan, sing paling laris kabeh wektu karo swara wanita.

Houston

Barbara Streisand

Wanita liyane sing duwe bakat nggawe proyek terkenal ing musik lan film. Akeh sing wis menang Oscar dadi Aktris Terbaik ing taun 1968 kanggo Cah wedok lucu, uga kanggo Lagu Asli Paling apik ing taun 1976 kanggo Wis lair sawijining lintang.

Generasi Disney

putra sawetara aktor penyanyi (utawa kosok baline) sing wis sukses kanthi sukses ing kaloro aspek kasebut lan dheweke entuk misuwur amarga acara televisi Disney Channel.

Justin Timberlake

Iki conto sing apik kanggo generasi Disney. Anggota legendaris Klub Mickey Mouse, entuk status bintang dunia amarga pamrih vokal nominal N'Sync.

 Sawise karier solo sing dawa lan sukses, dheweke uga nyoba nasib ing film. Dheweke wis kabukten dadi aktor sing bakat lan ora mung pasuryan sing ayu kanthi awak sing apik.

Britney Spears y Christina Aguilera

Dheweke uga bagean saka pemeran ing Klub Disney. Nalika wis ngetung sawetara hit ing karir musik masing-masing, pamrih dheweke menyang seni kaping pitu yaiku sing paling wicaksana.

 Spears mbintangi drama pemuda Nglintasi ing 2004, sing ngirit nomer koleksi sing apik. Karya akting mantan putri pop dipuji dening sawetara pangritik, sing malah ujar manawa dheweke "nindakake luwih apik" tinimbang sawetara aktris penyanyi liyane kayata mariah Carey o Beyonce. Nanging, dheweke bakal menang Anugrah Razzie kanggo Aktris Paling awon.

Kabeneran sing luwih apik mlayu Aerie Ing taun 2010, dheweke main karo Cher ing bidang musik jahit, nampa review campuran lan ninggali nomer sing bisa ditrima.

Tilas bocah-bocah wadon Disney pungkasan sing nyoba nasib ing layar amba yaiku Selena Gomez y Miley Cyrus.

Pamicara Spanyol

Dhaptar penyanyi misuwur sing wis main film, lair ing negara-negara berbahasa Spanyol uga cukup jembar. Antarane sing misuwur yaiku Spanyol Raphael, wong Meksiko Pedro Infante lan wong Argentina Carlos Gardel.

Penyanyi misuwur liyane sing wis main film

  • Rihanna wis nyoba kaping pirang-pirangNanging film-film kasebut minangka kegagalan finansial sing skandal. Dheweke bakal nyoba maneh minangka bagean saka choral Samodra 8, muter mati saka Sewelas Samodra, ing ngendi dheweke bakal nuduhake layar karo Sandra Bullock lan Cate Blanchett, antara liya.
  • Will Smith wis sukses dadi aktor lan produser, lan ora eling maneh yen dheweke dadi rapper dhisik.
  • Madonna nyoba suwe, nanging dheweke ora bisa dianggep serius dadi aktris. Mungkin siji-sijine sing luar biasa babagan karir aktinge yaiku Evita (1994), musik Alan Parker, nalika main karo Antonio Banderas.
  • Jard Leto es salah sawijining penyanyi misuwur sing wis main film saiki sing paling dihormati. Penyanyi utama band rock 30 Seconds to Mars, main ing film kultus 2000 Requiem kanggo Impen. Ing 2014, dheweke menang Oscar dadi Aktor Pendukung Terbaik kanggo Dallas Buyers Club.

 

Sumber gambar: nosolocine / El tiempo.es


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.