Penyanyi Spanyol paling apik saiki lan saiki

bisbal

Ing sawetara dina pungkasan, kita nerbitake artikel karo penyanyi Spanyol paling apik saiki lan mesthi. Giliran para pria wis teka, kanthi dhaptar kanggo kabeh umur lan kanggo kabeh selera.

Penyanyi Spanyol paling apik ing dasawarsa pungkasan teka genre musik sing beda Opera, lagu ringan, pop Spanyol sing paling dielingi ... Ana akeh pilihan.

Yen sampeyan pengin ngrungokake musik lan musik Spanyol saka saindenging jagad kanthi gratis, sampeyan bisa nyoba Amazon Music Unlimited suwene 30 dina tanpa komitmen.

Dhaptar penyanyi Spanyol paling apik

Placido Domingo

Salah sawijining swara sing paling fleksibel ing saindenging jagad. Domingo, saliyane tenor terkenal (kita kabeh ngelingi acara kasebut Telung nyewo ing jejere Luciano Pavarotti Italia lan uga Spanyol José Carreras), yaiku konduktor, produser musik lan komposer. Dheweke duwe karier luwih saka setengah abad, ditampilake ing limang bawana, ngluwihi satus rekaman, umume opera lengkap. Ikon Spanyol sing sejati.

Alejandro Sanz

Pemenang 20 Penghargaan Grammy Latin lan 3 Grammy "Amerika", kanthi luwih saka 25 yuta salinan sing didol ing saindenging jagad, Sanz temtu salah sawijining swara Spanyol sing paling berpengaruh ing rong dekade kepungkur. Ing karir musik, dheweke duwe 11 karya sing direkam ing studio, 6 live lan sawetara kolaborasi. Antarane lagune sing paling populer misuwur "Atine remuk", Kalebu ing album" Más "(1997).

David Bisbal

Metu saka pameran kasunyatan sing misuwur Operasi Triunfo, sing edhisi kapisan bakal rampung ing posisi nomer loro ing mburi Rosa López. Bisbal minangka salah sawijining perwakilan lambang Latin Latin, sing adol luwih saka 6 yuta salinan ing saindenging jagad lan kreditor 48 Platinum Records kanggo adol sampeyan. Dheweke wis nyunting enem makalah studio lan duwe akeh kolaborasi. Antarane lagune sing paling populer misuwur "Ave Maria", Saka album debut" Corazón Latino "(2002).

Miguel Bosé

Sanajan lair ing Panama, minangka seniman ikonik saka Spanyol. Dheweke wis adol luwih saka 30 yuta rekaman ing saindenging jagad. Ing karier luwih saka patang puluh taun, dheweke wis nyunting 18 album studio (ora liya ing basa Spanyol), lan limang kompilasi. Gegandhengan karo kontroversi kadang-kadang, pengaruh Bosé ing budaya populer ora mung ing Spanyol, ing kabeh Amerika Latin, katon ora bisa rusak. Antarane tema sing paling populer misuwur "Kekasih bandit ", kalebu ing album Bandido (1984).

melendi

Melendi mlaku kanthi gampang antarane rock lan rumba, sing wis menehi identitas sing jelas. Kurang luwih saka 15 taun karir musik, wis dirilis 8 album studio, kanthi didol luwih saka 3.000.000. Antarane lagu-lagune sing paling populer misuwur “Fiddler ing gendheng", Muncul ing album" Curiosa la cara de tu padre "(2008).

Pablo Alborán

Dheweke paling enom ing dhaptar iki. Babagan Alboran bisa dianggep minangka balapan meteorik. Single pertama "Mung sampeyan”, Diterbitake ing taun 2011, dadi nomer siji nomer siji ing Spanyol kanggo seniman pendatang sing luwih saka 10 taun. Dheweke wis nyunting telung makalah sinau, nglumpukake 4 nominasi Grammy Latin lan ing 2016 dheweke menang penghargaan Goya kanggo lagu "Palmas en la Nieve".

Alex Ubago

Ubago

Tekane penyanyi-panulis lagu iki ing cakrawala seni minangka salah sawijining crita sing "matur nuwun karo kanca kanca", dheweke ditemokake dening wong sing bener. Peluncuran dheweke diwiwiti saka karya debute dhewe sing diarani "Karepmu apa?" (2001), sing kalebu tema "Tanpa wedi karo apa-apa ", direkam karo Amaia Montero.

Álex nerbitake enem album studio, album sing direkam langsung, 4 kompilasi lan karya sing diterbitake karo grup kasebut Alex, Jorge lan Lena, trio sing dibentuk ing 2012 karo Jorge Villamizar (mantan Bacilos) lan penyanyi Kuba Lena Lurke.

Camilo Sestos

Kanggo akeh, iki dudu sing paling apik, mung gampang penyanyi Spanyol paling apik saiki lan saiki. Lintasan sing luar biasa, kanthi luwih saka 70 yuta salinan didol, 52 lagu "nomer 1", 27 karya studio, 5 kompilasi. Dheweke uga wis nyipta lagu kanggo seniman liyane kayata Miguel Bosé, Lucía Méndez, José José lan liya-liyane.

Taun kepungkur 2016 dheweke ngrekam lagu "Rama Kita", ing duet karo Paus Francis.

Raphael

Legenda urip liyane lagu Spanyol, kanthi luwih saka setengah abad kegiatan musik lan sukses. Ing taun 1982, dheweke dianugerahi kanthi simbolis Disc Uranium, kanggo total penjualan discografine. Antarane EP, album studio lan kompilasi, Raphael wis nerbitake luwih saka 100 karya, sing uga ndadekake dheweke dadi salah sawijining swara paling produktif ing saindenging jagad.

David bustamante

Bustamante yaiku conto liyane saka edition pisanan Operasi Triunfo, ing kana dheweke bakal entuk posisi nomer telu ing mburi Rosa López lan David Bisbal. Wiwit iku nglumpukake 15 Platinum Records lan siji Emas kanggo adol sing dipikolehi ing Spanyol. Antarane lagu-lagu sing paling populer, "Cobarde" misuwur, kalebu ing album "Al filo de la reality" (2007).

Julio Iglesias

J Iglesias

Jeneng sukses: luwih saka 300 yuta cathetan sing didol, sing nyelehake dheweke dadi top 10 kabeh wektu ing saindenging jagad. Kanggo akeh wong, dheweke dadi penyanyi Eropa sing paling penting ing sejarah, kanthi luwih saka 2600 Platinum lan Gold Records sing disertifikasi, loro Guinness Records. Wis nganti Bintang ing Hollywood Walk of Fame.

Enrique Iglesias

Sanajan nggawa jeneng kulawarga Iglesias lan dadi penyanyi bisa dadi dorongan gedhe (utawa gaya gedhe, gumantung saka penampilan sampeyan), nanging Enrique ora butuh wektu suwe kanggo njupuk. jeneng sing tepat ing panggung musik Amerika Latin. Wis adol luwih saka 100 yuta copias rekamane lan wis menang akeh penghargaan kayata Grammy lan Latin Grammy. Kaya bapake uga wis sawetara cathetan, kayadene 13 nomer siji ing bagan nari Billboard. Antarane tema sing paling populer misuwur "Yen lunga”, Single debute.

Joaquin Sabina

Sabina yaiku salah sawijining tokoh warisan budaya Spanyol sing paling lambang kontemporer Saliyane dadi penyanyi, dheweke uga dikenal minangka pujangga lan pelukis. Produksi kalebu 17 makalah pasinaon, limang rekaman langsung lan telung kompilasi.

Akeh maneh penyanyi Spanyol sing bisa dilebokake ing dhaptar iki. Produksi musik Spanyol amba banget supaya ora bisa diringkesake ing sawetara jalur kasebut.

Sumber gambar: Difundir.ORG /  Vanitatis - Rahasia


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.