'Los interns' proposal sing apik lan nyenengake

Vince Vaughn lan Owen Wilson bebarengan maneh ing 'The Interns'.

Vince Vaughn lan Owen Wilson bebarengan maneh ing komedi 'The Interns'.

Tangisan pungkasan komedi Amerika asale saka tangan 'Magang ', film sing disutradarai dening Shawn Levy ("Baja murni"), ing lakon sing bisa ditemokakeVince Vaughn (Billy)Owen Wilson (Nick), Rose Byrne (Dana), Max Minghella (Graham), Aasif Mandvi (Pak Chetty), Josh Brener (Lyle), Josh Gad (Headphone) lan Dylan O'Brien (Stewart), lan liya-liyane.

Skrip kasebut, dening Vince Vaughn dhewe ('Master lingkungan') lan Jared Stern, adhedhasar argumen dening Vince Vaughn, lan ngenalake kita loro umur XNUMX taun sing dipecat saka pegaweane Dheweke mutusake aplikasi kanggo beasiswa ing Google lan miwiti maneh. Gila kasebut diwiwiti nalika dheweke ndeleng saingan karo jabatan kasebut kanthi bocah enom sing umur 22 taun, luwih akeh melu ing jagad digital tinimbang dheweke.

Sejatine aku kepengin weruh 'Los interns' kanthi skeptisisme tartamtu lan duwe ide yen aku bakal golek komedi maneh. Lan kejutane nyenengake, amarga 'Los interns' dongeng modern babagan cara nganyari tingkat pribadi lan profesional, kanthi pangembangan lan plot sing apik banget lan efektif.

Ora diraguhi, sukses, nyenengake saiki ing wulan Juli lan kanthi nada sing grapyak, nyenengake, bandarra lan malah spontan, nuduhake sawetara Vaughn lan Wilson, sing ngyakinake luwih akeh tinimbang saiki, lan dheweke nindakake kanthi nyenengake. Dheweke ngancani dheweke ing pemeran, uga kanthi efektif: Bakal FerrellAasif mandvi y Rob riggle. Aja nganti lali.

Informasi luwih lengkap - 'Los amos del barrio (Jam tangan) sing wis decaffein ora pas ing papan reklame

Sumber - labutaca.net


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.