Paco Maria Garcia

Jenengku Francisco García lan aku wis dadi editor ing media digital luwih saka telung taun. Karepku kanggo luang lan wektu luang nuntun aku sinau jurnalisme lan spesialis ing sektor iki. Aku wis kerja ing macem-macem media, digital lan cetak, kalebu topik kayata lelungan, budaya, olahraga, gastronomi lan hiburan. Aku seneng nemokake cara anyar kanggo nikmati urip, sinau babagan budaya liya, lan nuduhake pengalaman karo para pamaca. Ing blog iki sampeyan bakal nemokake artikel, laporan, wawancara lan saran babagan cara ngoptimalake wektu luang, ing njero lan njaba omah. Muga-muga sampeyan seneng karo karyaku lan sampeyan bisa inspirasi karo proposalku.