Linklater sing sarwa 'Sadurunge Dusk'

Julie Delpy lan Ethan Hawke bebarengan ing 'Sadurunge Peteng'.

Julie Delpy lan Ethan Hawke bebarengan ing film 'Sadurunge Peteng'.

Sadurunge tengah wengi, disutradarai dening Richard Linklater, minangka cicilan nomer telu ing crita Jesse (Ethan Hawke) lan Celine (Julie Delpy), sing Skrip kasebut ditulis dening Richard Linklater, Julie Delpy lan Ethan Hawke, sing adhedhasar karakter sing digawe dening Richard Linklater lan Kim Krizan.

Ing "Sadurunge tengah wengi (Sadurunge tengah wengi)" kita bakal ketemu Jesse lan Celine, wektu iki ing Yunani, lan kita bakal nemokake kedadeyan ing sajroning urip sajrone pirang-pirang taun.

Tanpa mangu-mangu, Linklater wis sukses nggegirisi 'Sadurunge Wengi', sing dadi salah sawijining romansa film hebat ing jaman modern, kanthi ekspresi paling sugeh lan paling lengkap ing cicilan kaping telu iki, ora mesthi sing paling padhang lan paling apik saka telu. Sinau jero babagan hubungan pasangan sing anyar.

Minangka AO Scottt ujar ing The New York Times, 'Sadurunge wengi'minangka' paradoks sing apik: film semangat setya ing sampurna saka sampurna sing banjur cedhak banget karo kasampurnan ». Lan film kasebut luwih jero lan luwih jero tinimbang sing sadurunge, lan uga kaya panelitian sing luwih berisiko lan surem babagan apa sing dibutuhake supaya katresnan tetep awet.

Informasi luwih lengkap - Cuplikan "Sadurunge Wengi": cicilan katelu saka romance

Sumber - labutaca.net


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.