Tahapan Miley Cyrus minangka penyanyi

Miley Cyrus

Ora sopan, terbuka kanggo jinis lan bek ganja sing setya. Iki minangka Miley Cyrus sing nglanggar sing paling ngerti. Nanging ing mburine gambar ora sopan sing kanthi cara kasebut katon saya beda, dheweke ndhelik jenius kreatif sing durung tau ana lan terus berkembang.

Bakat musik penyanyi iki wis diwarisake bapakne, Billy Ray Cyrus, pemain musik negara sing kondhang sing bisa ngetrapake kira-kira 8 singel ing tangga lagu Billaboard. Nanging, sukses musik sing paling gedhe yaiku putrine dhewe.

Ing kene, kita bakal bisa ndeleng karir sing apik ing jagad industri musik sing kontroversial.

Miley Cyrus lan Hanna Montana: wiwitan

Crita wanita enom iki diwiwiti kanthi perdana "Hana Montana" ing taun 2006. Wiwit wiwitan, seri pemuda sing luar biasa narik kawigaten para pemuda sing setya karo merek Disney. Sukses teka karo episode pertama, sing dadi pertunjukan perdana sing paling ditonton saka seri Disney Channel.

Plot seri kasebut arep dingerteni urip rumit saka Hanna, penyanyi rock pop cilik njupuk langkah kaping pisanan kanggo misuwur ing saindenging jagad. Seri kasebut nggawe bedane karakter umum lan glamor sing dialami Hanna Montana lan masalah sing diadhepi Miley Cyrus sejati amarga kasunyatane urip kaping pindho iki.

Cepet, wanita enom kudu mbagi upaya antarane jagad musik lan televisi. Bocah wadon sing apik banget yaiku prasyarat sing mbukak kabuka, nanging kanthi profil sing polos. Ora suwe, bocah wadon kidul sing berbakat iki bakal nuduhake sisih sing ora dingerteni dening para penggemar cilik.

Miley nglakoni "Breakout"

En el 2008 Owah-owahan pisanan Cyrus wiwit katon. Hanna Montana isih saiki, nanging sapa sing main dheweke wiwit ngenalake sampeyan seniman sing rada diwasa, sing diweruhi swarane swara lan komposisine.

Lagu "7 perkara" bakal dadi prakata saka apa sing pengin dituduhake penyanyi terkenal kasebut menyang pamirsa. "Smiley" - minangka penggemar sing semangat julukan dheweke - bosen main peran Hanna sing populer lan pengin nantang tantangan anyar. Nalika semana transformasi Pop rock diwiwiti, dadi seniman sing ngadhepi tantangan masa remaja.

La soundtrack film "The Climb”Wenehi kesempatan kanggo nuduhake potensine. Kanggo iki, milih musikalisasi kanthi unsur akustik, pengaruh pop negara lan lirik sing inspirasi saka pengalaman pribadi. Nalika semana Miley mandhegani skandal pertamane kanthi nari tari tiang ing Penghargaan Musik Musik wiwit taun 2009.

Hanna

2010 Pamitan Disney

Ing taun 2010 digawa ing Hanna Montana musim kepungkur lan jelas manawa Miley wis duwe proyek liya ing njaba Disney. Kanthi album nomer telu sing diarani "Can't Be Tamed", single pertama saka album kasebut minangka deklarasi kebebasan sing jelas: "kanggo sing ora wanuh karo aku, aku bakal dadi edan banget."

Bintang anyar iki yaiku pihak edan lan adored. Ing video pisanan, dheweke macak kaya manuk ireng lan nuduhake gerakan sensual banget. Pemain kidul sing enom wis njelajah aspek sing luwih provokatif ing citrane lan ing level musik dheweke uga ganti, ngganti lagu-lagu rock alternatif sing apik karo lagu-lagu pop elektronik anyar.

En Juli 2012 dheweke kerja sama ing "Keputusan", Lagu dening DJ Borgore ing ngendi penyanyi wiwit nyoba karo musik nari lan Dubsteps. Pesen kasebut luwih utama lan diumumake évolusi dramatis. Wong enom ngethok rambut lan nemtokake gambar sing luwih angel.

Bangerz: luwih saka mbrontak, transgressive

Cyrus

2013 minangka taun sing paling mbrontak kanggo artis cilik iki, nanging tanpa mangu-mangu sing sukses musik paling gedhe. "Bangerz" minangka ledakan pendengaran lan kabeh diwiwiti karo single "We Can't Stop". Miley anyar kanthi eksplisit, aneh lan apa sing dikarepake. Kabeh iki padha karo wektu paling liar saka kancane Justin Bieber lan karo break nglarani saka hubungane karo aktor Liam Hemsworth.

Tanggal 25 Agustus 2013 dheweke ngluncurake sukses "Wrecking Ball”, Sing menehi nomer siji nomer siji kanggo ngetang Billaboard. Ing video sing apik iki, Cyrus nindakake balada kanthi ati nalika dheweke posing wuda ing bal waja buta. Iki pancen taun musik sing paling apik kanggo bocah wadon sing mbrontak, sing saiki wis dicukur ing sisih loro.

Ing taun sing padha, Los MTV Europe Music Awards Dheweke dianakake ing Amsterdam lan Miley bakal menang penghargaan kanggo video paling apik ing taun iki. Dheweke bakal saiki lan Aku bakal munggah kanggo ngrayakake penghargaan kasebut kanthi cara sing kontroversial banget: ngrokok rokok ganja. Iki dadi simbol kanggo gerakan ganja.

Iki polah tingkah laku dijaga sajrone telung taun sabanjure. Sajrone wektu kasebut, sawetara video babagan prilaku kasebut lan sajrone konser dadi virus. Ing Oktober 2016 dingerteni yen penyanyi kasebut njaluk klompok penggemar supaya gripe ing bagean pribadi nalika nindakake pagelaran. Nalika semana, Miley Cyrus wis negesake manawa "paneksual", mula masarakat mbedakake karo heteroseksual.

2017: Miley sing luwih imbang

A pungkasan taun 2016 kita sekseni ing rekonsiliasi antara Miley Cyrus lan Liam Hemsworth. Ternyata iki ngasilake pangowahan sing cukup positif ing urip para seniman, sing uga nggawa pangowahan anyar transformasi gambar lan gaya musik.

Tanggal 4 Mei taun 2017 iki, perdana album kaping enem "Malibu". Ing single pertama iki, dheweke ditampilake kanthi rambut dawa lan pesen sing rada optimis. Penyanyi kasebut wis nuduhake ing pratelan anyar saiki rumangsa imbang lan iki wis dibayangke ing materi anyar perusahaan rekaman.

Anti-Trump, nanging pikirané adil, saéngga ngumumaké Miley Cyrus sing anyar. Dheweke wis bali akting lan uga musik pop negara. Buktine manawa kita ana ing ngarsane Miley sing wis sukses ngatasi jebakan lintang lintang sing keruh. Nanging kari karir musik mung 10 taun lan para penggemar nunggu apa bakal dadi mutasi sabanjure acara iki bunglon.

Sumber gambar: Mundo TKM / Suasana 96.5 / El Ciudadano


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.