'Star Trek: Into Darkness' sing dihibur dening JJ Abrams

Alice Eve lan Chris Pine, bebarengan ing adegan saka 'Star Trek: Into Darkness'.

Alice Eve lan Chris Pine, bareng ing adegan film 'Star Trek: Into Darkness'.

Kanthi skrip dening Alex Kurtzman, Damon Lindelof (produser lan panulis skrip 'Lost') lan Roberto Orci, sing adhedhasar serial televisi “star Wars"Digawe dening Gene Roddenberry, Film 'Star Trek: In the Dark' tekan Spanyol ing dina Jumuah, disutradarai dening JJ Abrams (Misi Mustahil III).

Fitur 'Star Trek Into Darkness': Chris Pine (Kapten James T. Kirk), Zachary quinto (Ngomong), Zoë saldana (Uhura), Carl Urban (Balung), John Cho (Hikaru Sulu), Anton Yelchin (Pavel Chekov), Simon Pegg (Scotty), Alice Eve (Dr. Carol Marcus), Bruce Greenwood (Christopher Pike), Benedict Cumberbatch (John Harrison) lan Peter Weller ( laksamana), antara liya.

Plot 'Star Trek: Into the Dark', nyelehake kita maneh karo kru kapal Enterprise, sing nampa prentah kanggo mulih, lan nalika wis siyap. kekuwatan sing ora bisa ditahan lan medeni saka njero wis ngetokake Fleet lan kabeh sing diwakili, mlebu jagad kita dadi kisaran lan karusakan. Kanthi utang pribadi sing kudu dilunasi, Kapten Kirk nggawa penganiayaan ing saindenging jagad perang supaya bisa nyekel wong sing duwe bakat ngrusak. Nalika para pahlawan nggawe awake dhewe kalebu ing game epik urip lan pati, katresnan bakal dites, kekancan bakal rusak, lan pengorbanan tartamtu kudu ditindakake kanggo kulawarga Kirk siji-sijine: punggawa.

Kaya sing bisa dibayangake, kanthi plot kaya ngono, film JJ Abrams ora kekurangan bahan-bahan kanggo nggawe kita seneng-seneng lan ngulandara fiksi ilmiah epik. Film kasebut terus diterusake sadurunge lan bisa uga nambah, nanging bakal nggawe sampeyan seneng-seneng. Opo maneh, Pakaryan Pine lan Quinto disinkronake maneh supaya kita bisa seneng crita lan crita sekunder kaya Cumberbatch sing duwe peran. Nglipur

Informasi luwih lengkap - 'Star Wars' bakal disutradarai dening JJ Abrams

Sumber - labutaca.net


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.