Kritik film «Wengi lan awan». Los San Fermines ing Seville lan olé.

La film «Wengi lan Dina», dibintangi Tom Cruise lan Cameron Diaz, maneh mbahas budaya Amerika.

Napa aku ngomong iki? Amarga yen dheweke wis main film "Mission Impossible 2", uga dibintangi Tom Cruise, dadi kebetulan, ing ngendi dheweke nemokake partai Fallas (sing asale saka Valencia) ing kutha Seville, lan uga, dheweke nyampur karo partai kasebut. Minggu Suci.

En "Wengi lan awan" kesalahan yaiku nyelehake festival San Fermines ing Seville, tinimbang ing Pamplona asli.

Nylametake kesalahan geografis iki, film kasebut ing bagean pertama bakal nglipur lan bakal nggawe sampeyan terpaku ing kursi bioskop, nanging sing paling ala kedadeyan saka adegan sing ditembak ing Spanyol, kanthi kurungan San Fermines ing Seville.

Tom Cruise lan Cameron Diaz ngrampungake misi kasebut, nalika Jordi Mollá, ing lakon minangka wong jahat ing film kasebut, duweni karakter sing ora mung anekdot. Yen ora ditampilake ing film kasebut, mula kita ora bakal kejawab apa-apa.

Oalah, yen sampeyan lunga menyang bioskop kanggo uwal, film iki bisa mbantu sampeyan.

Skor Berita Sinema: 4,5.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.