Temokake skuter mabur saka Back to the Future

Skuter mabur bali menyang mbesuk

Mesthi sampeyan wis ndeleng utawa, paling ora, krungu babagan trilogi film sukses Back to the Future. Film pisanan dirilis ing taun 1985 lan dadi film paling sukses ing taun iki. Sukses banget dadi keputusane bakal ngeculake terusan patang taun mengko karo Steven Spielberg minangka produser! Yaiku efilm kapindho iki sing ditampilake skuter mabur saka film Back to the Future 2.

Telung film kasebut yaiku dibintangi Michael J Fox dadi Marty McFly lan Christopher Loyd minangka ilmuwan eksentrik Emmet Brown. Saben film nempatake paraga utama ing jaman beda-beda amarga lelungan wektu ing DeLorian. Tanpa mangu-mangu, trilogi kasebut nggambarake kemajuan pinunjul ing genre fiksi ilmiah khusus. Nanging ing ndhuwur kabeh, cicilan nomer loro ngasilake pangarepan gedhe babagan masa depan lan pangembangan teknologi sing bakal ana, kayadene skuter ing film kasebut. Waca terus kanggo nemokake kabeh rincian babagan gadget anyar iki lan apa sing anyar babagan!

Skuter mabur saka film Back to the Future 2

Protagonis yaiku Marty: bocah enom umur 17 taun sing mesthi pindhah saka siji papan menyang papan liyane nganggo skuter lan dheweke uga dadi bagean saka klompok musik sekolah sing main gitar. Dheweke duwe pacar sing jenenge Jennifer lan kanca sing paling apik yaiku Emmet, ilmuwan sing nggawa dheweke lelungan wektu lan biasane dikenal minangka "Dok."

Film iki diwiwiti ing taun 1985 lan para protagonis lelungan suwene 30 taun. Dheweke kudu ngrampungake misi ing tanggal 21 Oktober 2015!

Back to the Future 2 minangka salah sawijining film sing paling sukses ing genre fiksi ilmiah. Efek khusus apik banget kanggo wektu! Kasunyatan sing adoh kaya gambar XNUMXD, mobil mabur lan skuter sing digunakake Marty diangkat.

El skuter mabur saka film Back to the Future dadi ikon kanggo para penggemar trilogi. Pertemuane Marty kanthi sarana transportasi novel kaya ngono iku ora disengaja, amarga iki minangka cara sing digunakake kanggo menang gelut ing bagean tartamtu.

Kajaba crita, kita bisa ngomong, tanpa wedi salah, iku sing paling relevan ing film iki yaiku visi nalika para kreator mbentuk masa depan. Film kasebut nggambarake wangsulan sing bisa ditrapake kanggo pitakon langgeng: kaya apa mbesuk ing sawetara wektu?

Bali menyang saiki ... Pengetan kaping 30 saka seri dirayakake!

Masa depan teka-teki karo kita lan taun 2015 teka! Penggemar ngenteni tanggal 21 Oktober. Iki, amarga ing film nomer loro, yaiku tanggal sing ditemtokake nalika tekane Marty lan Doc nganti saiki bakal kelakon.

Kanggo mengeti ulang taun kaping 30, sawetara negara ngluncurake telung film kasebut ing bioskop. A pesen resmi saka Doctor Emmet Brown kanggo ngatasi penggemar saga lan ditampilake ing ngisor iki:

Pengarepan kasebut pancen gedhe banget amarga akeh kejutan bisa kedadeyan. Minangka kesempatan sing bisa dimupangatake perusahaan! Kaya ngono karo sing ditindakake Nike, Pepsi lan Lexus. Perusahaan otomotif pungkasan iki nyedhiyakake prototipe pisanan sing bisa dibandhingake karo skuter mabur sing misuwur saka film Back to the Future 2.

Apa skuter mabur saka film Back to the Future wis kasunyatan?

Sawetara perusahaan wis nggawe prototipe kanggo nggayuh model sing cocog karo skuter ing film kasebut. Lexus, merek mobil terkenal minangka salah sawijine

Geser minangka jeneng Lexus kanggo skuter mabur lan ngambang ing awang-awang lan bisa ngleyang ing permukaan! Piranti kasebut nggunakake teknologi sing ana: levitasi magnetik. Mula, sayangé ora bisa digunakake ing permukaan apa wae, yaiku mung bisa geser ing trek kanthi magnet khusus.

Skuter Slide bisa digunakake karo nitrogen cair minangka bahan bakar, kanggo mbandhingake. Dadi yen scooter dadi panas, bakal ilang levitasi lan kudu diisi ulang karo nitrogen. Panggunaan rata-rata kanggo skuter mabur iki udakara 20 menit. Lexus dibangun ing Cubelles, sawijining kutha sing cedhak karo Barcelona, ​​trek khusus supaya bisa dites.

Skuter mabur iki Ora didol, kanggo wayahe iku mung prototipe. Pungkasane, merek kasebut nggunakake kauntungan teknologi pangembangan Slide lan ulang taun Back to the Future kanggo digunakake minangka pariwara kanggo mobil-mobil kasebut.

Apa sing bakal diarepake saiki?

Perusahaan kasebut terus riset lan investasi kanggo entuk teknologi sing dibutuhake kanggo nggawa skuter mabur sing ditunggu-tunggu saka film Back to the Future.

Hendo minangka perusahaan sing wis pirang-pirang taun miwiti proyek skuter mabur sing bisa dikomersialake. Sanajan Hendo Hoverboard ora nggunakake nitrogen cair, nanging isih ana watesan panggunaan kanggo diluncurake.

Hendo nggunakake koleksi kolektif sing ngasilake dhuwit kanthi jumlah akeh. Opo maneh wis adol prototipe regane 10 ewu dolar AS saben skuter!

Thanks kanggo riset lan pangembangan, Hendo wis ngembangake sawetara prototipe sing wis disampurnakake. Aku nuduhake dheweke ing gambar ing ngisor iki:

HEND HOVERBOARD

Skuter saiki

Trilogi kasebut dirilis ing taun 80-an, nalika skuter kasebut misuwur banget minangka sarana transportasi lan rekreasi. Ora ana sing bisa mbayangake kemungkinan bisa mabur! Mesthi minangka cicilan kaping pindho saka trilogi kasebut ningkatake pangarep-arep ing pamirsa. Sawetara wong wis dadi bagean saka urip saben dinane lan liyane uga ora sithik.

Sing dadi kasunyatan yaiku Tujuane akeh perusahaan yaiku ngluncurake skuter mabur kanthi fungsi sing padha karo sing digunakake dening Marty McFly.

Saiki kasedhiya gadget kanggo didol lan sing wis dadi populer: Aku nuduhake skuter listrik lan dheweke inspirasi dening artefak film kasebut.

hoverboard

Kasunyatane manawa kita saya cedhak lan saya cedhak! Kayane kejutan bisa teka luwih cepet tinimbang sing diarepake ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.