Kecanduan Britney

Kecanduan Britney

Britney Spears wis liwat beda kecanduan. Saka gambar Putri Pop sing pertama sing merevolusi adegan musik ing taun 2007, isih ana sisa-sisa. Saiki, dheweke dadi wong sing beda-beda, sing wis ngalami pirang-pirang tahap sajrone urip.

Kecanduan pungkasan sing dingerteni, diterbitake bubar media, yaiku seneng banget karo film diwasa.

Sajrone taun-taun pungkasan, seniman kasebut wis ngalami skandal sing beda lan prilaku masarakat semrawut, Sing nggawe karir profesional dadi bahaya lan wiwit kelangan pengikut lan penggemar kanthi laju. Saiki kayane dheweke ana ing wayah sing apik, melu rekaman album studio barunya, nomer sanga.

Ing sawijining wektu sajrone rekaman, artis kasebut ngakoni yen wis lulus wektu sing angel banget antara taun 2007 lan 2008. Dheweke ujar manawa dheweke wis misuwur amarga misuwur lan ora ana ing papan, adoh saka pandhereke. Suwe-suwe dheweke ngerti manawa dhukungan saka para penggemar penting banget kanggo evolusi.

Masalah sing paling serius saka sing diarani Putri Pop, wis pirang-pirang taun, yaiku obat-obatan lan alkohol. Dheweke wis mbayar luwih saka 31.000 euro ing telung klinik, ing kana dheweke ora dirawat ing rumah sakit luwih saka seminggu, amarga dheweke uga ora sabar.

Skandal liyane sing misuwur yaiku nalika kita nemokake dheweke mlaku kanthi mobil kanthi salah sawijine bocah cilik ing rodha, lan sirah sing dicukur. Kanca sing paling ditresnani, sing dhewekke nikah luwih saka rong dina, Jason Alexander, ujar manawa Britney nggunakake ekstasi, kokain, lan retak sedina muput.

Elinga karir diwiwiti mung liwat sepuluh taun, nalika dheweke wiwit nindakake langkah pertama ing jagad lagu. Dheweke melu kontes bakat enom sing digoleki ing Star Search ing taun 1991. Ing taun 2000 dheweke dipilih dadi Grammy kanggo Best Pop Artis Wanita lan Artis Anyar Anyar, penghargaan pungkasan sing dimenangake dening Christina Aguilera, nanging miwiti karir kanthi cepet.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.