Jack O'Connell bakal dadi desainer Alexander McQueen ing biopike

Jack O'Connell wis dipilih main Alexander McQueen ing biopik sing lagi disiapake babagan desainer, sing tilar donya ing taun 2010. Aktor Inggris bakal nglaporake menyang Andrew Haigh, sutradara kasebut, sementara Chris Urch bakal dadi pangurus skrip kasebut.

Film babagan Alexander McQueen bakal ngerti babagan kaya apa proses kreatif desainer ing wulan-wulan nganti tekan salah sawijining presentasi paling gedhe, sing dianakake ing taun 2009. Jack O'Connell dimaksudake kanggo nggambarake potret intim wong sing duwe merek lan prestise sing penting kasebut.

Biopic saka Alexander McQueen

Damian Jones bakal dadi produsen biopik iki, sing bakal miwiti syuting Januari ngarep kanthi tujuan diluncurake ing pungkasan taun sing padha, yaiku 2017. Ora akeh sing ngerti babagan proyek kasebut, nanging mesthine kita bakal miwiti sethithik sethithik kanggo nduwe rincian liyane, amarga isih ana 3 wulan sadurunge syuting diwiwiti.

Desainer kasebut lampus ing umur 40 taun nggantung awake ing omahe dhewe sawise ngombe campuran kokain, obat penenang, lan pil turu. Dheweke sedhih banget amarga sedane ibune, mung 10 dina sadurunge.

Lintasan Jack O'Connell

Aktor Inggris kasebut kayane cocog banget karo peran Alexander McQueen, lan kayane 2017 mesthi bakal dadi taune. Nalika semana dheweke bakal ngeculake ora kurang saka papat film: biopik, "Tulip Fever" lan "HHhH". Kajaba iku, dheweke melu seri televisi "Godless", a 6 episode mangulon disetel ing 1880 dheweke bakal main Roy Goode.

Kita ngerti O'Connell amarga melu film lan seri sukses sajrone pirang-pirang taun. Mangkono, ing layar amba kita wis ndeleng dheweke ing "Invincible", "300: asal-usul kekaisaran", "Penghukum" utawa "Utang pidana", ing antarane film liyane. Ing babagan seri, suwene pirang-pirang taun dheweke duwe peran bola-bali ing "Kulit" Inggris, nalika main dadi James Cook.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.