Game papan main peran paling apik

game papan dolanan peran, dolanan dolanan

ing game papan dolanan peran perlu sebutno liyane saka sisa game papan, wiwit padha dipanggonke minangka salah siji sing paling gawe ketagihan lan disenengi dening sawetara kedhaftar. Padha teka menyang generate fanatisme gedhe, karo pandherekipun sing macak minangka karakter game iki, sing ngrancang pesawat 3D-dicithak utawa gawenan tangan dhewe, sing ngrancang lan nglukis tokoh dhewe, etc. Padha malah wis kecanthol akeh wong kanggo maca sing padha ora banget pro-buku, nambah kabisan mental, raos kerjasama, etc.

Kabeh mriyang sing teka sabenere saka apa ndadekake game iki beda, lan sing kecemplung pemain sanget sing ngidini. Game kasebut nyritakake crita, nyetel game, lan para pemain minangka protagonis sing kudu dadi peran utawa peran, mula jenenge. Petualangan kanggo wong-wong sing pengin urip ing kahanan sing nyenengake lan petualangan sing luar biasa.

Pandhuan kanggo milih game peran sing paling apik

dadu, role playing game

Antarane sawetara game Papan peran-muter paling apik tenan sing bisa sampeyan tuku, lan sing paling laris ing kategori iki, kalebu:

Dugeons lan naga

Iku salah siji saka game Papan peran-muter par excellence. Salah siji sing paling nyebar ing donya. Iki minangka game fantasi lan kerjasama sing nyemplungake sampeyan ing jagad gaib. Iku cocok saka 10 taun, lan bisa diputer karo antarane 2 lan 4 pemain. Ing sampeyan kudu milih karakter lan perang nglawan monsters emblematic, lan urip petualangan babar blas anyar saben wektu, wiwit nggawe kaputusan lan kasempatan tegese iku ora tansah padha. Kajaba iku, sing positif yaiku sampeyan bakal nemokake sawetara buku kanthi crita lan tema sing beda kanggo dipilih utawa diklumpukake.

Tuku Dungeons & Dragons Petualangan diwiwiti Tuku Essential Starter Kit

Mripat peteng

Sale Mripat peteng
Mripat peteng
Ora ana review

Iku liyane saka klasik, lan wis sawetara dekade wiwit game Jerman iki dibukak. Edisi kaping 5 wis diterjemahake menyang basa Spanyol, supaya para penggemar ing kene uga bisa nikmati petualangan sing luar biasa ing Aventuria, bawana sing kebak legenda, karakter misterius, monsters lan makhluk aneh, lan karakter kasebut bakal dadi pahlawan.

Tuku Mripat peteng

Pathfinder

Judhul liyane iki minangka salah sawijining game peran sing paling misuwur. Ing kono, saben pemain bakal duwe peran minangka petualang sing kudu urip ing jagad sing apik banget sing kebak sihir lan piala. Buku kasebut kalebu aturan game, direktur game, lan aturan kanggo nggawe karakter sing apik banget, pilihan mantra, lsp. Game becik kanggo miwiti diwenehi gamblang.

Tuku Pathfinder

Warhammer

Warhammer mbutuhake sawetara perkenalan, sing kondhang ing jagad video game lan uga ing game papan sing main peran. Game Fantasi kaya WoW utawa Warcraft ing sawetara cara, amarga ngeterake sampeyan menyang donya gothic lawas sing didominasi makhluk, pahlawan, misteri lan bebaya sing medeni.

Tuku Warhammer

Tanah Larangan

Wis digawe dening Free Liga Publishing, nawakake pengalaman apik ing gaya sekolah lawas paling murni. Saiki teka ing edisi anyar kanthi mekanik anyar kanggo urip petualangan ing Tanah Terlarang. Ing kasus iki, pemain ora muter pahlawan, nanging rogues lan invaders sing bakal nindakake apa wae kanggo urip ing donya ipat-ipat ing ngendi pedunungé ora bisa mbedakake antarane bebener lan legenda.

Tuku Tanah Larangan

Legenda 5 dering

Need Games nggawe game papan RPG iki kanthi setelan adhedhasar fantasi oriental. Dumunung ing Rokugan, papan khayalan ing Jepang feodal. Kajaba iku, kalebu sawetara pengaruh Tionghoa, lan ndadekake sampeyan dadi samurai, bashi, shugenja, biksu, lsp.

Tuku Legenda saka 5 dering

Surga Gedhe 2

Edisi kapindho Gloomhaven uga wis diterjemahake menyang basa Spanyol. Game iki ora salah siji sing paling dianjurake kanggo miwiti ing donya peran-playing, nanging luwih ngarahke ing profesional. Saben pemain njupuk peran minangka tentara bayaran sing nyemplung ing jagad fantasi sing berkembang. Bebarengan bakal kerja sama lan perang ing macem-macem kampanye sing diganti gumantung saka tumindak sing ditindakake.

Tuku Gloomhaven 2

Tiba saka Avalon

Liyane saka judhul kanggo profesional. Judhul peran iki nggabungake legenda Arthurian, mitologi Celtic, lan crita sing jero lan ngepang sing ngidini tantangan bisa dicedhaki kanthi cara sing beda-beda saben game dimainake. Sampeyan kudu nggawe keputusan sing angel banget, uga sawetara sing ora penting, nanging bisa ngganti kanthi signifikan ing wektu sing suwe. Sampeyan wis siyap?

Tuku tiba saka Avalon

The Lord of the Rings: Perjalanan liwat Bumi Tengah

Judhul JRR Tolkien ora mung dadi film lan game video, nanging uga dadi papan dolanan peran karo paket iki. Ing kono sampeyan nyemplungake dhewe ing lelungan liwat Middle-earth, kanthi petualangan lan karakter paling mitos saka saga iki. Dinamika game dipérang dadi kampanye, lan ramifications, supaya sampeyan kaget sanajan sampeyan muter bola-bali ...

Tuku Lord of the Rings

scythe

Sawisé awu Perang Donya I, negara kutha kapitalis sing dikenal minangka La Fábrica wis nutup lawangé, narik kawigatosan sawetara negara tanggané. Kasunyatan paralel ing taun 1920 lan saben pemain bakal dadi wakil saka limang fraksi ing Eropa Wétan, nyoba golek rejeki lan nuntut tanah ing sekitar Pabrik misterius.

Tuku Scythe

Peteng Gedhe

Massive Darkness nawakake pengalaman sing apik banget ing gaya klasik sing sejati. Game papan modern sing dikemas kanthi aksi kanthi miniatur sing spektakuler lan gamelan sing gampang banget. Iku fokus ing tumindak pahlawan, tanpa perlu kanggo pemain kanggo tumindak minangka guide kanggo ngontrol mungsuh.

Tuku Massive pepeteng

Ngimpi elek: Adventures Horror

Strategi, logika, kreatifitas, kerjasama ... kabeh dicampur ing petualangan medeni ing ngendi sampeyan nyemplungake dhewe ing jagad sing kebak kejutan lan misteri. Saben pemain bakal njupuk peran minangka putra Crafton, lan kudu nemokake sapa sing mateni bapake kanthi nyelidiki pitunjuk menyang omah gedhong kulawarga lawas.

Tuku Nightmare

Arkham horor

Game medeni lan main peran sing nggawa sampeyan menyang kutha Arkham, sing diancam dening makhluk saka akhirat. Pemain kudu gabung karo pasukan, njupuk peran penyidik, kanggo nylametake kahanan sing mbebayani jagad iki. Tujuane kanggo ngumpulake pitunjuk lan sumber daya sing dibutuhake kanggo ngadhepi Wong Kuna lan nyegah rencana ala.

Tuku Arkham Horror

Jilbab

Game peran iki nduweni tema cyberpunk, ing setelan sing teknologi wis nyurung manungsa nganti watese, lan angel mbedakake antarane sing nyata lan fiksi. Mulane, sampeyan kudu mimpin resistance (sanajan bagéan saka awak iku mechanical ...) kanggo nyoba kanggo sijine watesan ing teknologi sing wis karusakan akeh. Wis diilhami dening karya-karya misuwur kayata Blade Runner, Altered Carbon, lan The Expanse.

Tuku Veil

Apa iku RPG?

Papan game kanggo wong diwasa

Gambar gratis (Game Papan Anak) saka https://trange.biz/childrens-board-game-48360

Kanggo sing isih durung ngerti apa iku game Papan role-playingIki minangka game sing padha karo game liyane, nanging ing ngendi para pemain kudu main peran utawa peran. Kanggo iki, nduweni struktur dhasar:

  • Direktur game: Nalika Course saka game peran-muter wiwit, tansah ngawasi dening salah siji pemain sing bakal tumindak minangka direktur utawa master game. Dheweke minangka panuntun lan narator game, sing nggambarake adegan, bagean dhasar sing bakal nyritakake lan dadi mediator ing antarane para pemain sing melu. Kajaba iku, sampeyan uga bisa muter karakter sing ora ditondoi dening pemain liyane, kayata karakter secondary. Peranan liyane saka kepala sekolah yaiku tanggung jawab kanggo aturan sing ditindakake. Kanggo nindakake iki, bakal dadi siji karo buku game ing kabeh wektu.
  • Pemain: padha bakal liyane sing njupuk peran liyane utawa peran beda saka direktur game, sing umume muter pahlawan crita. Saben pemain bakal duwe sheet karakter, kanthi karakteristik, kabisan lan data liyane sing cocog karo karakter sing dipilih. Sampeyan uga bisa nyakup rincian liyane kayata sandhangan sing sampeyan gunakake, gaman, kabisan, riwayat sampeyan, barang-barang kekuwatan, lsp.
  • Peta: padha ngawula posisi karakter sak game. Bisa dadi kartografi, papan, utawa adegan 3D, adegan nyata, peraga lan dekorasi, lsp.

Kanthi kabeh materi iki, pamuter bakal arep, karo dice kasempatan support, tumindak apa sing nindakake karo karakter, lan direktur game bakal mutusaké yen tumindak sing bisa dileksanakake utawa ora, kangelan, lan sing aturan dihormati. Salajengipun, master uga bakal mutusake apa tumindak sing ditindakake dening NPC utawa karakter non-pamuter.

Sampeyan uga penting kanggo Wigati sing game Papan peran-muter padha gotong royong, ora kompetitif kaya game liyane. Mula, para pemain kudu kerja sama.

Jinis game peran

Antarane jinis lan varian game papan dolanan peran yaiku kategori ing ngisor iki:

Miturut cara dolanan

Miturut carane kanggo muter menyang RPG, bisa dibedakake antarane:

  • Tabel: kang diterangake ing artikel iki.
  • Urip: sing bisa ditindakake ing setelan alam, bangunan, lan liya-liyane, kanthi kostum utawa dandanan kanggo karakterisasi.
  • Miturut mail- Padha bisa diputer ing siji nggunakake email, sanajan iku ora cara sing paling apik utawa paling cepet. Saiki aplikasi email lan olahpesen cepet wis nyepetake proses iki.
  • RPG videogames: versi digital saka tabletop role-playing game.

Miturut tema

Miturut tema utawa gaya saka game role-playing, sampeyan bisa nemokake:

  • Sajarah: adhedhasar prastawa nyata ing sajarah manungsa, kayata perang, invasi, Abad Pertengahan, lsp.
  • Fantasi: padha biasane nyampur bagéan saka sajarah, umume saka Abad Pertengahan, karo unsur fantasi, kayata Gawan penyihir, trolls, Orc, lan makhluk mitos liyane. Contone, RPG fantasi epik-abad pertengahan.
  • Teror lan medeni: tema liyane kanggo penyayang saka jinis iki isi, karo misteri, intrik lan wedi. Karya HP Lovecraft wis menehi inspirasi kanggo akeh. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake memedi, monster, nir, vampir, werewolves, makhluk saka laboratorium ilmiah utawa riset militer, lsp.
  • Uchrony: kasunyatan alternatif, kang nuduhke apa acara nyata bakal kaya saka perspektif alternatif. Contone, kaya apa jagad iki yen Jerman menang ing Perang Donya II, lsp.
  • Fiksi masa depan utawa fiksi ilmiah: adhedhasar masa depan manungsa, utawa ing papan. Ana akeh varian ing kene, kayata game adhedhasar jagad pasca apokaliptik, babagan kolonisasi planet, cyberpunk, lsp.
  • Space Opera utawa fantasi epik-ruang: subgenre sing ana hubungane karo sing sadurunge, nanging ing ngendi fiksi ilmiah mung minangka salah sawijining unsur setelan. Conto bakal dadi jagad fiksi Star Wars, ing ngendi ana fiksi ilmiah, nanging kedadeyan ing jaman kepungkur sing meh mitologi.

Cara milih game peran sing cocog

game Papan paling apik

Pilih game sing apik Tabel main peran cukup prasaja, amarga sampeyan mung kudu fokus ing sawetara poin penting, kayata:

  • Umur: iku penting banget, minangka ing liyane saka Papan game, sing umur sing wis dirancang dikenali. Ora kabeh duwe konten sing cocog kanggo kabeh umur, amarga bisa ngemot gambar kanggo wong diwasa, tembung ala, lan malah rumit banget kanggo bocah cilik. Penting kanggo ngenali kisaran umur sing bakal dimainake, lan golek sing cocog.
  • Jumlah pemain- Faktor liyane sing kudu dipikirake yaiku jumlah pemain sing didhukung. Yen sampeyan arep kanggo muter karo akeh kanca utawa kulawarga, iku penting sing cukup pemain utawa tim diakoni, supaya ora ana kang kiwa metu.
  • Tema: iki masalah rasa, lan sampeyan kudu milih salah siji sing paling cocog karo pilihan. Ana fiksi ilmiah, jinis naga lan penjara, kanthi tema cyberpunk, apokaliptik, lsp.
  • Kemungkinan panyebaran: Paling game peran-muter melu nggunakake Papan utawa ora perlu apa-apa khusus. Nanging, sawetara mbutuhake papan sing luwih akeh kanggo nyebar, utawa materi tambahan. Iku penting sing njupuk menyang akun kemungkinan lan yen sampeyan bisa mlaku muter peran-playing game ing papan sing duwe lan karo sumber daya sing duwe, yen bisa diputer ing papan mbukak, etc.
  • Kapasitas kustomisasi: sawetara game peran ndhukung tingkat dhuwur saka pangaturan dhewe, bisa kanggo nambah karakter utawa tokoh dhewe, nggawe paesan kanggo digunakake minangka Papan game, etc. Produsen lan penyayang DIY lan kerajinan, mesthine luwih seneng jinis game peran iki, sing uga bakal mbantu ngembangake kreatifitas lan imajinasi kanggo nggawe versi dhewe. Contone, sawetara mung nyakup buku kanthi instruksi lan crita, lan setelan bisa digawe dening sampeyan. Liyane bisa uga kalebu modul utawa skenario sing nggawe proyek luwih gampang.
  • Game peran profesional: sawetara Luwih Komplek lan dimaksudaké kanggo profesional saka jinis genre iki. Senajan amatir uga bisa sinau lan dadi pro, nanging padha ora bisa dadi sing paling apik kanggo miwiti karo.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.