Papan game paling apik

game Papan paling apik

Mesthi sampeyan seneng nuduhake pengalaman karo kulawarga, pasangan utawa kanca-kanca. Lan apa insentif sing luwih apik kanggo rapat-rapat, kanggo dina udan utawa adhem, utawa kanggo pesta, tinimbang duwe game Papan paling tau. Ana kanggo kabeh rasa lan umur, saka macem-macem kategori lan tema. mboseni? mokal! Sampeyan bakal duwe wektu sing apik karo judhul sing disaranake ing kene.

Kajaba iku, kita ninggalake sampeyan kompilasi game papan sing wis diterbitake supaya sampeyan bisa milih sing paling cocog karo apa sing sampeyan goleki:

Indeks

Jinis game papan

Iki minangka kategori kanthi game papan paling apik ing sejarah, dibagi miturut kategori lan tema. Ora ana alesan kanggo ora duwe wektu sing nyenengake:

Pamuter tunggal

Iki Piyambak lan bosen, sampeyan ora bisa tansah duwe saperangan saka game, utawa padha ora tansah cumadhang kanggo muter, supaya iku paling apik kanggo njaluk ditahan siji saka game siji iki:

Solitaire karo kertu

Geladhak ora mung ngijini sampeyan kanggo muter ing grup, sampeyan uga bisa nggawe dhewe sepi Ing gaya Windows paling murni, nanging ing meja sampeyan, lan karo dek sing dipilih, Prancis utawa Spanyol. Game kanggo ngganggu sampeyan lan ngisi jam sing ora aktif.

Tuku kertu Spanyol Tuku kertu Prancis

Ana

Ana mung perlu siji pemain, lan iku game kertu. A ngulandara solo ngendi mung sampeyan bisa menang game. Game iki nyemplungake sampeyan ing crita babagan Robinson, sing wis karam ing pulo sampeyan lan kudu mbantu sampeyan nglawan akeh bebaya lan bajak laut.

Tuku jumat

Ora tanpa kucingku

game liyane iki uga dirancang kanggo pemain siji, senajan padha bisa muter nganti 4. Iku prasaja, lagi diputer karo kertu. Tujuane kanggo nuntun anak kucing supaya bisa nyedhaki papan sing anget kanggo metu saka dalan. Nanging, nyabrang labirin kutha ora bakal gampang ...

Tuku Ora tanpa kucingku

Lúdilo Bandit

Iku game kertu banget prasaja, malah kanggo bocah-bocah. Padha bisa muter saka 1 pamuter mung kanggo 4. Lan sampeyan kudu nggawe manawa bandit nyoba uwal ora njaluk adoh karo. Huruf kasebut bakal ngalangi cara kanggo nyekel. Game bakal mungkasi nalika kabeh bisa metu wis ditutup.

Tuku Bandit

Arkham Noir: Pembunuhan Kultus Penyihir

Game sing diilhami saka crita medeni HP Lovecraft. Iku judhul khusus kanggo wong diwasa kang diputer piyambak. Babagan sejarahe, pranyata sawetara mahasiswa saka Universitas Miskatonic ditemokake mati. Murid-murid iki nyelidiki topik sing ana gandhengane karo okultisme lan sampeyan kudu ngerti oyot saka game kertu iki.

Tuku Arkham Noir

Koperasi

Yen pancen pengin nuwuhake semangat tim, Saliyane ngembangake katrampilan kolaborasi, apa sing luwih apik tinimbang game papan koperasi iki:

Mysterium

Game kerjasama sing cocog kanggo kabeh umur, saka 8 taun. Ing sampeyan kudu ngrampungake misteri, lan kabeh pemain bakal menang utawa kalah bebarengan. Tujuane kanggo nemokake bebener babagan matine roh sing ngumbara ing omah angker. Mung banjur nyawamu bisa ayem tentrem.

Tuku Mysterium

Pulo terlarang

Saben uwong kudu kerja sama kanggo mbalekake sawetara barang berharga saka pulo sing misterius. Nanging ora bakal gampang, amarga pulo kasebut saya suwe saya klelep. Njaluk sepatu saka 4 petualang intrepid lan kumpulake bandha suci sadurunge dikubur ing banyu.

Tuku Pulo Terlarang

Saboteur

Game koperasi sing cocog kanggo klompok lan cocog kanggo kabeh kulawarga. Padha bisa muter saka 2 kanggo 12 pemain. Isine 176 kertu sing bakal mbantu sampeyan entuk persentase emas paling dhuwur ing tambang kasebut. Salah sijine pemain yaiku saboteur, nanging liyane ora ngerti sapa dheweke. Tujuane kanggo entuk emas sadurunge dheweke menang.

Tuku Saboteur

Arkham horor

Iku adhedhasar crita Arkham Noir padha, lan setelan padha. Nanging iki minangka Edisi kaping 3 sing diisi konten anyar, misteri anyar, kegilaan lan karusakan liyane, lan makhluk jahat liyane sing bakal nyoba nggugah ala sing turu. Pamuter bakal dadi investigator sing bakal nyoba ngindhari bencana iki sing ana ing saindenging jagad kanthi bantuan pemain liyane lan pitunjuk sing diwenehake.

Tuku Arkham Horror

hamsterbande

Iki minangka game kerjasama sing dirancang kanggo bocah cilik, wiwit umur patang taun, sanajan wong diwasa uga bisa melu. Tujuan saka geng Haba Hamster yaiku kanggo ngumpulake kabeh persediaan panganan sing dibutuhake kanggo musim dingin. Kabeh sing ana ing papan kanthi kabeh rincian, karakteristik khusus (roda, gerbong, elevator seluler ...), lsp.

Tuku Hasterbande

Mansion saka Madness

Judhul kolaborasi liyane sing nyelehake sampeyan menyang gang lan omah gedhong Arkham. Ana rahasia lan monsters sing medeni sing didhelikake. Sawetara wong gila lan kultus ngrancang ing njero bangunan kasebut kanggo ngundang Sing Kuno. Pemain kudu ngatasi kabeh alangan lan mbukak misteri kasebut. Bakal bisa?

Tuku The Mansion of Madness

pandemi

Judhul sing cocog kanggo jaman. Game papan sing nyenengake ing ngendi anggota tim penahanan penyakit khusus kudu ngadhepi 4 wabah sing nyebar ing saindenging jagad. Coba entuk kabeh sumber daya sing dibutuhake kanggo sintesis obat lan nylametake manungsa. Cuma bisa bareng...

Tuku Pandemi

Zombicide lan Zombie Kidz Evolution

Apocalypse zombie wis teka. Mula, sampeyan kudu kerja minangka tim kanggo nylametake awake dhewe lan ngrusak kabeh undead. Saben pemain njupuk peran minangka slamet sing dianugerahi kabisan unik, saengga saben wong duwe peran. Iki carane sampeyan bakal nglawan gerombolan sing kena infeksi. Kajaba iku, ana versi Kidz kanggo bocah cilik.

Tuku Zombicide Tuku versi Kidz

Taman Misterius

Mysterium Park minangka salah sawijining game papan koperasi sing paling apik ing ngendi sampeyan nyemplungake dhewe ing pameran khas, nanging ndhelikake rahasia sing peteng. Mantan direkture ilang, lan investigasi ora ana kesimpulan. Wiwit dina iku, prekara-prekara aneh ora mandheg lan ana sing yakin manawa semangate ngumbara ing kana ... Tujuan sampeyan yaiku kanggo neliti lan nemokake bebener lan sampeyan mung duwe 6 bengi sadurunge pameran ninggalake kutha.

Tuku Mysterium Park

Legenda Andor

Pemenang penghargaan, iki minangka salah sawijining gelar koperasi paling apik sing bisa sampeyan tuku. Game sing digawe dening ilustrator terkenal Michael Menzel lan nggawa sampeyan menyang kerajaan Andor. Mungsuh ing wilayah iki tumuju menyang puri Raja Brandur. Pemain dadi sepatu pahlawan sing kudu ngadhepi dheweke kanggo mbela kastil. Lan ... awas kanggo naga.

Tuku Legenda Andor

Papan game kanggo wong diwasa

Kanggo bocah enom, kanggo pesta kanca, kanggo nglampahi momen paling apik tenan karo wong sing sampeyan peduli. Iki minangka pilihan judhul game diwasa sing paling apik.

Waca game Papan paling apik kanggo wong diwasa

Kanggo wong loro utawa pasangan

Nalika jumlah pemain suda kanggo mung loro, kemungkinan ora winates. ana game mirunggan kanggo pasangan pemain. Sawetara sing paling apik yaiku:

Desain Tetris Dual

Iki minangka game papan sing mbutuhake sawetara introduksi. Sampeyan duwe Papan vertikal karo slot ing sisih ndhuwur kanggo uncalan bêsik. Saben potongan duwe bentuk video game retro sing populer, lan sampeyan kudu pas karo cara sing paling apik saben giliran.

Tuku Tetris

abalone

Iki minangka salah sawijining game papan abstrak sing paling laris ing donya. Dirancang ing taun 1987, isih urip nganti saiki direnovasi kanthi lengkap. Sampeyan duwe papan heksagonal lan sawetara marmer. Adil kanggo uncalan mati Papan 6 marbles saka mungsuh (saka 14 kang wis dipanggonke).

Tuku Abalon

Bang! Tandhing

Yen seneng kulon, sampeyan bakal seneng game kertu iki sing nggawa sampeyan menyang West adoh lan alam bébas ing ngendi sampeyan bakal ngadhepi mungsuh ing tandhing. Pelanggar hukum marang wakil saka hukum, mung siji bisa tetep, liyane bakal cokotan bledug ...

Tuku Bang!

Duo kode rahasia

Iku game complicity lan misteri dirancang kanggo kulawarga kabèh, muter ing pasangan. Sampeyan kudu cepet lan pinter, amarga sampeyan bakal dadi mata-mata sing kudu ngrampungake misteri kanthi menehi interpretasi petunjuk sing halus. Sawetara bisa uga dadi herring abang, lan yen sampeyan ora bisa mbedakake, akibate bakal angel banget ...

Tuku Kode Rahasia Duo

Telekomunikasi

Raja wis seda, nanging ora ana sing ngerti kepiye kedadeyane. Dheweke katon kuwalik ing jero tong anggur. Dheweke ora ninggalake ahli waris sing dikenal. Iki minangka skenario nalika game kasebut diwiwiti, sing dumadi saka rong fase: sing pertama saben pemain bakal nggunakake kertu kanggo merekrut pengikut, ing kaloro para pengikut bakal berjuang kanggo entuk mayoritas. Sapa sing entuk suara paling akeh ing fraksi sing menang.

Tuku Klaim

7 Kaelokan Duel

Gaya sing padha karo 7 Wonders sing menang penghargaan, nanging dirancang kanggo 2 pemain. Maju lan ngalahake kompetisi sampeyan supaya peradaban sampeyan tetep. Saben pemain mimpin peradaban, mbangun bangunan (saben kertu nggambarake bangunan) lan bakal mbantu nguatake tentara, nemokake kemajuan teknis, mekar kekaisaran, lsp. Sampeyan bisa menang kanthi supremasi militer, ilmiah lan sipil.

Tuku 7 Wonders Duel

Papan game kanggo bocah

Yen sampeyan duwe bocah cilik ing omah, Salah siji saka peparingé paling sampeyan bisa menehi iku salah siji saka game iki. Cara kanggo ngembangake kanthi bener, sinau, lan adoh saka layar sawetara wektu ...

Deleng game papan paling apik kanggo bocah-bocah

Papan game kanggo kulawarga

Iki antarane sing paling sampeyan bisa tuku, wiwit kabeh wong bisa melu, kanca, anak, putu, simbah, wong tuwa ... Dirancang khusus kanggo grup gedhe lan nyenengake.

Waca game kulawarga paling apik

Game kertu

Kanggo penggemar saka game kertuMangkene sawetara liyane sing durung kalebu ing bagean sadurunge, lan adhedhasar dek:

Kesepakatan Monopoli

Iku game Monopoly klasik, nanging diputer nganggo kertu. Game cepet lan nyenengake sing nggunakake kertu aksi kanggo ngumpulake sewa, bisnis, entuk properti, lsp.

Tuku Deal Monopoli

Game Moth Tricky

A game kertu sing kasusun saka nyebarke kanggo pemain lan sing pisanan mbukak metu saka wong-wong mau menang. Kanggo nindakake iki, padha kudu casting kertu saben giliran karo nomer langsung luwih utawa luwih murah tinimbang ing meja. Lan sing paling apik, kanggo menang, sampeyan kudu ngapusi ...

Tuku Tricky Moth

Ganda Waterproof

A game saka kacepetan, pengamatan lan refleks, karo Welasan kertu anti banyu supaya sampeyan uga bisa muter ing blumbang ing mangsa panas. Saben kertu unik, lan mung siji gambar sing padha karo liyane. Mangga madosi simbol podho rupo, ngandika banter lan Pick munggah utawa nyelehake kertu. Sampeyan bisa muter nganti 5 minigames beda.

Tuku Dobble

dadu

Yen game papan utawa kertu minangka klasik, uga game dadu. Kene sawetara saka game dadu paling diakoni:

salib sampeyan ngomong

Sampeyan duwe 14 dadu, 1 cangkir, 1 jam pasir, lan iku. Game adhedhasar giliran kanggo nambah pangerten ngrungokake, toleransi, katrampilan kognitif. Sampeyan mung kudu muter dadu lan mbentuk nomer paling gedhe saka tembung disambung ing wektu sampeyan duwe. Tulis poin sampeyan lan menangake mungsuh sampeyan.

Tuku Cross Dices

Bikang

A tuwung lan dadu iku kabeh sing perlu kanggo saingan lan muter. Iku game prasaja, kang bisa diputer Nanging seneng, nanging sing mung bisa digunakake kanggo muter dadu lan ndeleng sing muter tokoh paling gedhe, utawa nyoba kanggo cocog kombinasi sing bakal metu.

Tuku Goblet

Kubus crita

Iku ora game dice tradisional, nanging sampeyan duwe 9 dadu karo pasuryan sing bisa dadi karakter, panggonan, obyek, emosi, etc. Ing idea punika muter dadu, lan gumantung ing apa sing wis teka munggah karo, marang crita karo úa sing.

Tuku Story Cubes

Game Strik

A game kanggo kulawarga kabèh utawa kanggo kanca-kanca. A tandhing gaib dening muter dadu ing arene kanggo nemokake kombinasi simbol sing cocog karo kang kanggo Nulis lan disebutake. Minangka game progresses, pamuter bakal kelangan dadu lan ngurangi kakuwasan. Sapa sing kalah dhisik, ya sing kalah.

Tuku Strick

QWIXX

Gampang sinau, ngembangake katrampilan mental, lan game kasebut cepet, amarga ora ana giliran, kabeh wong melu. Kanggo ngetung, sampeyan kudu menehi tandha nomer sabisa.

Tuku QWIXX

Papan

Klompok liyane saka game Papan indispensable yaiku game papan. Papan ora mung basis saka game, nanging bisa nyedhiyani sampeyan karo skenario game luwih immersive. Sawetara Papan warata, nanging liyane telung dimensi lan cukup apik.

Scrabble Mattel

Scrabble minangka salah sawijining game sing paling klasik lan nyenengake kanggo nggawe tembung. Sampeyan kudu ngeja lan ngubungake huruf kanggo mbentuk tembung kanthi 7 kertu sing dijupuk kanthi acak. Saben huruf nduweni nilai, mula skor diitung adhedhasar nilai kasebut.

Tuku Scrabble

Azul

Game papan iki bakal nggawe sampeyan nggawe jiwa pengrajin sampeyan, nggawe kothak mozaik sing apik banget karo kothak kasebut. Tujuane yaiku entuk dekorasi sing paling apik kanggo kerajaan Evora. Bisa diputer dening 2 kanggo 4 pemain, lan cocok saka 8 taun.

Tuku Biru

Tutul

Papan game taktik kanggo kabeh kulawarga. A reinterpretation saka game kertu karo dek Spanyol dadi Papan. Apa sampeyan wani menehi corak?

Tuku Touché

Dracula

A klasik saka 80s sing nggawe mbalek maneh. Game sing diilhami dening alas Transylvania, ing distrik kastil Dracula. Kekuwatan ala lan kekuwatan sing apik adhep-adhepan amarga dheweke dadi sing pertama mlebu ing kastil. Sapa sing bakal entuk?

Tuku Dracula

Rute bandha

Sing paling nostalgia mesthi bakal ngelingi game iki sing isih didol. Game sing nyenengake kanggo kabeh kulawarga sing tujuane kanggo tuku lan adol barang-barang ing sadawane Segara Mediterania sajrone abad kaping XNUMX lan XNUMX. Atur kasugihan kanthi apik nalika sampeyan nyilem ing petualangan bajak laut iki.

Tuku The Treasure Route

Kanggo nggoleki kobra kekaisaran

Game ngulandara kanggo kulawarga kabèh antarane Fantastic lan gaib. Irah-irahan liyane sing wis diputer ing taun 80-an lan saiki akeh bocah-bocah sing bisa mulang anak-anake.

Tuku Ing Panelusuran saka Kakaisaran Cobra

Papan kosong

Kripik, dadu, jam pasir, kertu, kertu, setir roulette, lan papan ... Nanging kabeh kosong! Ing idea iku sing invent game Papan dhewe. Kanthi aturan sing dikarepake, kepiye sampeyan pengin, nggambar ing kanvas putih, nggunakake stiker sing dicithak, lsp.

Tuku game Panjenengan

Kelas

Dheweke ora bisa kliwat game Papan klasik, sing wis ana ing antarane kita kanggo generasi lan ora tau metu saka gaya. Sing paling apik yaiku:

Catur

Papan kayu ukuran 31×31 cm, diukir nganggo tangan. A karya seni sing bisa ngawula minangka unsur hiasan lan kanggo muter game paling apik karo sapa sing pengin. Potongan kasebut duwe dhasar magnetik supaya ora gampang tiba saka papan. Lan papan bisa dilipat lan diowahi dadi kothak kanggo nahan kabeh kothak.

Tuku Catur

Domino

Domino mbutuhake sawetara introduksi. Iku salah siji saka game paling tuwa ing sajarah. Lan ing kene sampeyan duwe salah sawijining game sing paling apik, kanthi kasus premium lan potongan gawenan tangan. Kajaba iku, ora mung siji cara kanggo muter, nanging ana sawetara gaya ...

Tuku Domino

Game catur

Papan kayu birch solid 30 × 30 cm lan 40 potongan kayu diameter 30 mm. Cukup kanggo muter game klasik saka checkers. A game prasaja cocok kanggo wong liwat 6 taun.

Tuku Ladies

Parcheesi lan Game saka Goose

Papan siji, loro pasuryan, loro game. Kanthi artikel iki sampeyan bakal duwe kabeh sing perlu kanggo muter game klasik saka Parcheesi, lan uga game saka goose yen nguripake iku. Kalebu papan kayu 26.8 × 26.8 cm, 4 cangkir, 4 dadu, lan 16 token.

Tuku Parcheesi / Angsa

Bingo XXL

Bingo punika game kanggo kulawarga kabèh, salah siji saka klasik kabeh wektu. Kanthi drum otomatis kanggo mbukak ngeculake bal karo nomer acak kanggo nyabrang metu ing kertu nganti sampeyan njaluk kanggo nggawe baris utawa bingo. Lan kanggo ningkatake daya saing, sampeyan bisa raffle soko ...

Tuku Bingo

Jenga

Jenga punika game primitif sing teka saka abad kepungkur, saka bawana Afrika. Iku banget prasaja, lan kabeh wong bisa muter. Sampeyan mung kudu mbusak blok kayu saka menara tanpa tiba. Ide iki kanggo ninggalake menara minangka ora seimbang sabisane supaya nalika giliran mungsuh, iku ambruk. Sapa sing nyelehake potongan kasebut bakal ilang.

Tuku Jenga

Game sing dikumpulake

Bosen karo mung siji game? Apa sampeyan lelungan akeh lan ora bisa njupuk kabeh game sing sampeyan duwe? Pilihan sing paling apik yaiku tuku paket game sing digabungake 400 potongan iki. Kalebu buku kanthi instruksi kanggo kabeh wong. Ing antarane atusan game kasebut ana sawetara kayata catur, game kertu, dadu, domino, catur, Parcheesi, lsp.

Tuku Game Dirakit

Tematik

Yen sampeyan penggemar Serial TV, video game, utawa film film sing paling sukses, ana game tematik babagan sing bakal sampeyan senengi:

Dek Dragon Ball

Penggemar anime Dragon Ball bakal kepincut karo game kertu iki sing nampilake karakter saka seri DBZ sing populer. Mung uncalan kertu ing giliran lan nyoba kanggo ngalahake mungsuh, miturut kakuwasan saben ...

Tuku DBZ Deck

Doom The Board Game

Doom minangka salah sawijining game video paling legendaris ing sejarah. Saiki uga teka ing papan kanthi game papan iki sing saben pemain bakal dadi marinir bersenjata kanggo nyoba nglawan monsters paling infernal sing bisa dibayangake.

Tuku Doom

Game of thrones board game

Yen sampeyan wis kepincut karo seri HBO sing misuwur, sampeyan uga bakal seneng game papan bertema Game of Thrones iki. Saben pemain kontrol siji saka Great Houses, lan kudu nggunakake licik lan potensial kanggo gain kontrol liwat omah liyane. Lan kabeh karo karakter paling emblematic saka seri.

Tuku Game of Thrones

The Simpsons

Kutha lan karakter saka seri animasi populer urip kene, ing Papan fun iki ngendi sampeyan bakal kacemplungaken dhewe ing urip iki kuning cutes.

Tuku The Simpsons

The Walking Dead Trivia

A Pursuit Trivial sing normal lan biasa, kanthi keju, ubin, papan, kertu kanthi pitakonan ... Nanging kanthi bedane, yaiku sing diilhami dening seri zombie sing misuwur.

Tuku Trivial TWD

Menara Indiana Jones

Petualangan lan judhul skill, disetel ing film Indiana Jones, karo Temple of Akator minangka setelan. Cara kanggo mèngeti film iki sing dadi salah siji sing paling laris ing jamane.

Tuku La Torre

Jumanji

Game saka game, uga Jumanji. Film sing misuwur babagan game papan saiki uga ana ing wangun Kamar Uwal kanggo kabeh kulawarga. Temokake misteri lan uwal saka alas iki kanthi urip, yen sampeyan bisa ...

Tuku Jumanji

Party & Co. Disney

Luwih saka padha, khas Party & Co., karo akeh tes mimic, pitakonan lan jawaban, drawing, teka-teki, etc. Nanging kabeh kanthi tema karakter fiksi Disney sing paling populer.

Tuku Party Disney

masterchef

Program masak TVE uga duwe game. Play karo kabeh kulawarga Papan iki disetel ing Masterchef lan karo kuis adhedhasar program kanggo entuk goal.

Tuku Masterchef

World Jurassic

Yen sampeyan seneng karo saga Jurassic Park lan sampeyan penggemar dinosaurus, sampeyan bakal seneng game papan resmi iki saka film Jurassic World. Saben pemain kudu njupuk peran, kanggo excavate lan nemokake fosil, bisa ing laboratorium karo DNA dinosaurus, mbangun kandhang kanggo dinosaurus lan ngatur taman.

Tuku Jurassic World

Dhuwit kertas

Seri Spanyol La casa de papel wis nyapu Netflix, lan wis dadi salah siji sing paling dideleng ing sawetara negara ing saindenging jagad. Yen sampeyan salah siji saka pandherekipun, game Papan iki ora bisa ilang saka repertoar Panjenengan. Papan karo kothak ngendi sampeyan bisa muter minangka kulawarga karo maling lan hostages.

Tuku omah kertas

Kamulyan gumun

Semesta Marvel lan Avengers wis teka ing game papan. Ing game iki, sampeyan kudu nglumpukake tim pahlawan super lan nyoba nyegah Thanos ngrusak planet kasebut. Kanggo nindakake iki, Permata Tanpa wates sing kasebar ing saindhenging jagad raya kudu ditemokake.

Tuku Splendor

Cluedo Teori Big Bang

Iku isih Cluedo klasik, karo dinamika padha lan cara muter. Nanging kanthi tema seri populer The Big Bang Theory.

Tuku Teori Big Bang

Sing katon

Seri televisi Spanyol La que se avecina saiki uga duwe game resmi. Play ing bangunan Montepinar misuwur lan karo karakter sawijining. Iku cocok saka 8 taun, lan bisa muter nganti 12 wong. Ing game iku ngajokaken kanggo masyarakat, lan saben pamuter arep milih utawa ora.

Tuku LQSA

trivia harry potter

Saga Harry Potter wis inspirasi film, seri, video game, lan uga Papan game. Yen sampeyan seneng buku-bukune, saiki sampeyan uga bisa duwe ewonan pitakonan babagan karakter lan crita pesulap paling populer ing abad XNUMX ing Trivia iki.

Tuku HP Trivial

Trivial Lord of the Rings

Hobbit lan The Lord of the Rings minangka salah sawijining buku paling sukses sing dipindhah menyang bioskop. Saiki dheweke uga wis menehi inspirasi kanggo vieogames lan, mesthi, game papan kaya Trivial iki. Game trivia klasik saiki nganggo tema fanatik abad pertengahan iki.

Tuku Trivia Lord of the Rings

Legiun Star Wars

Kekuwatan lan sisih peteng saiki teka ing meja sampeyan kanthi game iki adhedhasar saga fiksi ilmiah sing populer. A game kanggo 2 pemain, saka 14 taun, lan ngendi sampeyan bisa nemu perang legendaris antarane Jedi lan Sith. Pimpin pasukan sampeyan nganggo miniatur sing diukir kanthi apik sing nampilake karakter mitos.

Tuku Star Wars Legion

Dune imperium

Saka buku padha menyang video game lan film. Dune bubar bali menyang bioskop kanthi versi anyar. Inggih, sampeyan uga bisa muter game Papan strategi Fantastic iki. Kanthi sisih gedhe adhep-adhepan, karo planet mandul lan ara-ara samun misuwur, lan kabeh sing nyana saka Dune.

Tuku Dune

Papan game strategi

Kabeh sing duwe jiwa ahli strategi lan seneng game perang, Capture the Flag (CTF), lan liya-liyane, dheweke bakal seneng nalika bocah-bocah nganggo game strategi ing ngisor iki:

ERA Abad Pertengahan

ERA nggawa sampeyan menyang Spanyol abad tengahan, game strategi kanthi 130 miniatur, 36 dadu, 4 papan game, 25 pasak, 5 tandha, lan 1 blog kanggo skor. Cara kanggo relive sajarah Spanyol karo judhul gedhe iki.

Tuku ERA

Catan

Iku strategi game par excellence, salah siji sing paling didol lan dianugerahi, karo 2 yuta pemain donya. Iki adhedhasar pulo Catan, ing ngendi para pemukim wis teka kanggo nggawe desa pisanan. Saben pemain bakal duwe dhewe, lan kudu ngembangake kutha-kutha kasebut supaya bisa dadi kutha. Kanggo iku sampeyan butuh sumber daya, nggawe aliansi bisnis, lan mbela dhewe.

Tuku Catan

Imperium Twilight

Iki minangka salah sawijining game papan strategis sing paling apik. Iki adhedhasar jaman Perang Twilight, Perlombaan Agung saka Kakaisaran Lazax kuna lunga menyang jagad asale, lan saiki ana wektu tenang sing rapuh. Kabeh galaksi bakal nglakoake maneh ing perang kanggo ngrebut tahta. Sing entuk pasukan lan manajemen militer sing luwih cerdas bakal dadi wong sing begja.

Tuku Twilight Imperium

Stratego Asli

A klasik game perang lan strategi. Papan kanggo nyerang lan mbela diri kanthi licik, kanggo ngrebut gendera mungsuh kanthi tentara 40 kanthi pangkat sing beda-beda.

Tuku Stratego

Resiko Klasik

Game iki kalebu sing paling populer ing genre iki. Karo sampeyan kudu ngrancang strategi kanggo dominasi donya. Kanthi 300 tokoh sing dianyari, misi nganggo kertu, lan desain sing ati-ati. Pemain kudu nggawe tentara, mindhah pasukan ing peta lan perang. Gumantung ing asil saka dadu, pamuter bakal menang utawa ilang.

Tuku Risk

Disney jahat

Apa yen kabeh penjahat Disney teka bebarengan ing game kanggo nggawe rencana Machiavellian? Pilih karakter favorit lan temokake kabisan unik sing diduweni. Nggawe strategi paling apik ing saben giliran lan nyoba kanggo menang.

Tuku Villainous

Pertanian

Saka Uwe Rosenberg, paket iki kalebu 9 papan game pindho sisi, 138 watu materi, 36 prangko nutrisi, 54 watu kewan, 25 watu wong, 75 pager, 20 kandang, 24 token kabin, 33 omah negara, 3 ubin tamu, 9 perkalian kothak, 1 pamblokiran nulis biji, 1 watu wiwitan pamuter, 360 kertu, lan manual. Ora kekurangan detail supaya bisa mbangun lan ngatur peternakan abad pertengahan ing ngendi sampeyan bisa ngembangake tetanèn lan ternak kanggo nglawan keluwen ...

Tuku Pertanian

Edisi Centennial Perang Agung

Mesthi judhul Perang Agung, utawa Perang Agung, dening Richar Borg muni menowo kanggo sampeyan. Iki minangka desainer sing padha karo Memoir 44 lan Battlelore. Iku adhedhasar perang Perang Donya I, ngidini pemain kanggo njupuk sisih lan muter maneh perang sajarah sing mbukak ing trenches lan paprangan. Game sing fleksibel kanthi kertu kanggo gerakan lan dadu sing ngrampungake pertempuran.

Tuku Saiki

Kenangan 44

Miturut penulis sing padha, iki minangka salah sawijining game strategi perang paling apik sing bisa sampeyan tuku. Setel wektu iki ing Perang Donya II, kanthi kemungkinan ekspansi lan skenario sing beda kanggo nggedhekake konten kasebut. Yen sampeyan seneng strategi lan sejarah militer, bakal cocog karo sampeyan kaya sarung tangan. Senajan iku rada rumit ...

Tuku Memoir

Imhotep: The Builder of Egypt

Lelungan bali menyang Mesir Kuna. Imhotep minangka pembangun pisanan lan paling misuwur ing wektu kasebut. Saiki kanthi game papan iki, sampeyan bisa nyoba cocog karo prestasi kanthi ngunggahake monumen lan nggawe rencana sampeyan dhewe kanggo nyegah mungsuh supaya ora sukses.

Tuku Saiki

Kutha Klasik

Perang dadi Master Builder sabanjure kerajaan. Kagetake para bangsawan kanthi katrampilan pangembangan kutha lan mbantu macem-macem karakter kanthi game strategi iki. Sampeyan duwe 8 kertu karakter ing paket kanggo milih, 68 kertu distrik, 7 kertu bantuan, 1 token makutha, lan 30 token koin emas.

Tuku Saiki

Online lan gratis

Sampeyan uga duwe akeh game Papan online, kanggo muter gratis dhewe utawa karo wong liya sing adoh, uga app kanggo piranti seluler sing bisa nyenengake tanpa kudu ana ing wong (sanajan iki mesthi ngilangi sawetara pesona, lan kanthi rega cahya ... duwe game fisik):

Situs web game gratis

Aplikasi kanggo piranti seluler

Sampeyan bisa nggoleki ing toko Google Play ing piranti seluler utawa ing Apple App Store, gumantung saka sistem operasi sing sampeyan duwe, judhul ing ngisor iki:

  • Catan Classic kanggo iOS lan Android.
  • Carcassone kanggo Android
  • Monopoli kanggo iOS lan Android
  • Scrabble kanggo iOS lan Android
  • Pictionary kanggo iOS lan Android
  • Catur kanggo iOS lan Android
  • Game Goose kanggo iOS lan Android

Khusus

Ana uga rong kategori Papan game sing, sanajan padha bisa kalebu ing salah siji saka kategori sadurungé, mbentuk kategori sawijining piyambak. Kajaba iku, iki wis entuk a sukses brutal, lan luwih akeh penggemar gaya iki:

Papan game Escape Room

Kamar Uwal wis dadi modis lan wis nyerang kabeh wilayah Spanyol. Dheweke wis dadi salah sawijining hobi sing paling disenengi ing pirang-pirang negara, amarga ngidini sampeyan kolaborasi karo kanca utawa kulawarga lan ngrampungake teka-teki. Kajaba iku, dheweke duwe macem-macem tema, kanggo nyukupi kabeh rasa (fiksi ilmiah, medeni, sejarah, ...). Setel sing luar biasa amarga Covid-19 duwe watesan sing serius. Kanggo ngubengi watesan kasebut, sampeyan kudu mriksa judhul Kamar Uwal paling kanggo muter ing ngarep.

Deleng game papan paling apik Escape Room

Game main

Fenomena massa liyane sing entuk penganut yaiku main peran. Padha banget gawe ketagihan, lan ana uga macem-macem ageng saka wong-wong mau, karo macem-macem tema. Game kasebut nyemplungake sampeyan ing peran, karakter sing kudu sampeyan lakoni sajrone game kanggo nggayuh tujuan kasebut.

Deleng game papan main peran sing paling apik

Cara milih game papan sing paling apik

game Papan paling apik

Ing wektu milih game Papan cocok sawetara tombol kudu dijupuk menyang akun. Pertimbangan iki bakal mbantu sampeyan nggawe tuku sing bener:

  • Jumlah pemain: iku penting kanggo njupuk menyang akun nomer pemain sing arep melu. Ana mung kanggo 2 wong, liyane kanggo sawetara wong, lan malah karo kelompok utawa tim. Yen kanggo pasangan utawa kanggo loro, iku ora dadi cocog, amarga meh kabeh bisa diputer mung karo wong loro. Ing tangan liyane, yen lagi kanggo kumpul kanca utawa game Papan kulawarga, iki dadi penting.
  • Umur: iku penting kanggo verifikasi umur kang game dianjurake. Ana akeh game sing kanggo kabeh wong saka bocah-bocah nganti wong tuwa, mulane cocog kanggo dolanan kulawarga. Nanging, sawetara miturut isi khusus kanggo bocah cilik utawa wong diwasa.
  • Fokus: sawetara game kanggo nambah memori, liyane kanggo nambah logika, kanggo skills sosial, ningkataké karya koperasi, utawa kanggo skills motor, lan malah pendidikan. Tanpa iku kanggo bocah cilik, iki uga penting, amarga sing paling cocok kudu dipilih miturut kabutuhan bocah.
  • Topik utawa Kategori: Nalika sampeyan wis katon, ana sawetara jinis game Papan. Ora saben wong seneng kabeh, supaya iku penting kanggo ngerti carane kanggo ngenali gaya muter saben kategori kanggo sukses karo tuku.
  • Kompleksitas lan kurva sinau: iku penting banget yen enom utawa tuwa arep kanggo muter, sing kerumitan game ora dhuwur, lan sing wis kurva learning gampang. Kanthi cara iki, dheweke bakal bisa ngerti dinamika game kanthi cepet lan ora bakal ilang utawa frustasi amarga ora ngerti carane main.
  • Muter papan- Akeh Papan game ngijini sampeyan kanggo muter ing sembarang meja conventional utawa lumahing. Ing sisih liya, wong liya butuh papan liyane ing ruang tamu utawa ruang game. Mulane, iku perlu kanggo njelasno watesan saka ngarep banget lan ndeleng yen game milih bisa adaptasi uga kanggo lingkungan.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.