Papan game paling apik kanggo bocah-bocah

papan game kanggo bocah

Nalika milih Papan game paling lucu kanggo bocah-bocah, sawetara faktor kudu dianggep. Ing tangan siji, umur cocok sing game wis dirancang. Pitakonan liyane yaiku apa dheweke bakal dolanan dhewe utawa karo bocah liyane, utawa yen dheweke bakal dolanan karo wong tuwa utawa wong diwasa, amarga uga ana. game Papan dirancang kanggo kabeh wong. Lan, mesthi, yen game pendidikan uga nglipur, dadi luwih apik.

Ing pandhuan iki, sampeyan bakal duwe kabeh materi sing dibutuhake milih sing paling apik game papan kanggo bocah-bocah, saliyane uga duwe bagean khusus kanggo game papan pendidikan. Alternatif sing luwih sehat lan luwih sosial kanggo konsol lan game video. Dheweke malah menehi saran dening spesialis ing pangembangan bocah cilik, amarga ngembangake katrampilan motorik sing apik, pengamatan, visi spasial, konsentrasi, imajinasi lan kreativitas, nggawe keputusan, lsp. Tanpa mangu-mangu hadiah gedhe ...

Papan game paling laris kanggo bocah-bocah

Antarane sing paling laris, utawa game papan kanggo bocah-bocah paling laris lan sukses, wis ing tingkat dodolan kanthi alasan sing jelas. Iki minangka sing paling disenengi lan paling dikenal, mula kudu disorot khusus:

Trajins Games - Virus

Iku salah siji sing paling laris, lan iku ora kanggo kurang. Iki minangka game kanggo 2 pemain, wiwit umur 8 taun lan cocog kanggo kabeh kulawarga. Iku gawe ketagihan lan nyenengake banget, gampang diangkut, lan sampeyan kudu ngadhepi virus sing wis dirilis. Saingan kanggo ngindhari pandhemen lan dadi sing pertama mbasmi virus kanthi ngisolasi awak sing sehat kanggo nyegah panyebaran penyakit sing nggegirisi.

Tuku Virus

Magilano SKYJO

Iku salah siji saka game Papan kertu definitif kanggo enom lan tuwa. Dimainake kanthi giliran, kanthi kurva sinau sing gampang supaya bisa diputer wiwit wiwitan. Kajaba iku, iku uga duwe bagean pendidikan, karo nganti 100 2-digit nomer kanggo laku pancacahan, lan pitungan kanggo mriksa kemungkinan.

Tuku SKYJO

Rampung

Saka umur 6 sampeyan uga duwe game liyane iki antarane paling laris. Papan game sing cocog kanggo kabeh wong, utamane kanggo pesta. Sampeyan kudu nduduhake katrampilan kacepetan, pengamatan lan refleks, nemokake simbol sing padha. Kajaba iku, kalebu 5 minigames tambahan.

Tuku Dobble

Dixit

Bisa diputer wiwit umur 8, lan uga kanggo kabeh kulawarga. Luwih saka 1.5 yuta salinan sing didol lan sawetara penghargaan internasional minangka kertu panggilan game iki. Kasuwur dheweke pantes. Wis 84 kertu karo ilustrasi ayu, kang kudu njlèntrèhaké kanggo teammate kanggo guess, nanging tanpa liyane saka mungsuh mengkono.

Tuku Dixit

Educa - Lynx

Saka 6 taun sampeyan duwe game papan iki kanggo nambah refleks lan ketajaman visual, yaiku, dadi lynx. Iku kalebu macem-macem wangun muter, kudu golek gambar ing Papan sadurunge lan njaluk jumlah maksimum kothak bisa.

Tuku Lynx

Game papan paling apik kanggo bocah-bocah miturut umur

Kanggo mbantu sampeyan ing sing milih, diwenehi jumlah gedhe tenan saka Papan game kanggo anak sing ana. Ana kanggo kabeh umur lan kanggo kabeh rasa, tema, seri kartun, kanggo kabeh kulawarga, lsp. Ing kene sampeyan duwe sawetara kategori sing dipérang miturut umur utawa tema:

Kanggo bocah wiwit 2 nganti 3 taun

Iki salah siji saka loreng paling alus, wiwit ora mung sembarang game Papan dicocogake kanggo bocah cilik iki, lan care khusus kudu dijupuk kanggo mesthekake yen padha aman. Contone, kudu aman, ora ana bagean cilik sing bisa diuntal, utawa landhep, lan isi lan levele kudu dhuwure bocah cilik iki. Ing sisih liya, dheweke uga kudu nyukupi karakteristik tartamtu kayata visual striking, prasaja, fokus kanggo ningkatake katrampilan kayata katrampilan motorik, katrampilan visual, lsp. Sawetara Rekomendasi game papan sing sah kanggo bocah saka 2 nganti 3 taun Padha:

Goula The 3 Babi Cilik

Dongeng populer The 3 Little Pigs dadi game papan kanggo bocah cilik. Kanthi kamungkinan kanggo muter ing mode koperasi utawa competitive. Iku bisa diputer karo 1 kanggo 4 pemain, lan serves kanggo berkembang nilai beda. Kanggo tujuane, ana papan kanthi pirang-pirang ubin, omah cilik, lan dheweke kudu nggawa kothak babi menyang omah sadurunge serigala teka.

Tuku Babi Cilik Telu

Diset aku sinau karo gambar

Game pendidikan liyane kanggo bocah-bocah saka 3 taun sing nyoba nggandhengake pitakonan lan jawaban. Dheweke bakal seneng-seneng nalika nambah katrampilan kayata katrampilan visual, diferensiasi wujud, warna, lsp. Nduwe kertu ing macem-macem topik lan sistem koreksi dhewe supaya bocah cilik bisa mriksa manawa dheweke wis mangsuli kanthi bener amarga pensil sihir sing madhangi lan ngetokake swara.

Tuku aku sinau nganggo gambar

BEAN Adela tawon

Maya tawon ora mung misuwur. Saiki teka game papan sing apik banget iki kanggo bocah umur 2 taun. Iku Adela tawon, kang bakal narik kawigaten manungsa waé saka cilik kanggo werna lan kanthi tujuan kanggo ngumpulake nectar saka kembang lan njupuk menyang hive lan kanthi mangkono bisa nggawe madu. Nalika pot madu kebak, menang. Cara kanggo nguatake rasa persatuan, pemahaman lan sinau warna.

Tuku Adela the Bee

BEAN First Fruity

Game kanggo bocah saka 2 taun. Recovery saka klasik, kayata El Frutal, nanging dirancang kanggo bocah-bocah cilik, nyesuekake aturan kanggo wong-wong mau lan nggampangake format. Cara kanggo nambah katrampilan motorik lan kerjasama, amarga sampeyan kudu menang bebarengan, lan kanggo iki sampeyan kudu ngalahake gagak, sing ora kudu mangan woh.

Tuku Woh Kawitan

Falomir Spike Pirate

Iki minangka game paling lucu kanggo bocah-bocah saka umur 3 taun. Wis basa ngendi kanggo nyeleh tong minyak, ngendi bajak laut bakal ngenalaken lan ora bakal ngerti nalika arep mlumpat. Iku kasusun saka nyopir pedhang menyang tong minyak ing giliran, lan pisanan kanggo nggawe lompat pirate bakal menang.

Tuku Pirate Pin

Kanggo bocah wiwit 4 nganti 5 taun

Yen bocah cilik luwih tuwa, dolanan kanggo bocah enom bakal dadi bocah lan mboseni. Padha kudu game tartamtu fokus ing nambah jinis liyane saka skills, kayata pikiran strategis, konsentrasi, memori, etc. Sing bocah cilik sing umure watara 5 taun, sampeyan bisa nemokake game papan sing cukup menarik kanggo bocah-bocah ing pasar:

Aja tangi bapak!

Game macem kanggo 5-taun-lawas kang kudu muter setir roulette lan maju tengen Papan. Nanging padha kudu nindakake iku stealthily, wiwit Bapak turu ing amben lan yen sampeyan nggawe gangguan sampeyan bakal tangi lan dikirim menyang amben (bali menyang kothak wiwitan saka Papan).

Tuku Aja tangi bapak

Hasbro Stubborn

Iki minangka game papan sing dirancang kanggo bocah-bocah saka umur 4 taun. A kuldi banget curmudgeonly sing trobosan lan uncalan kabeh gawan, nalika trobosan, luck entek, kabeh sing wis sijine wong mlumpat menyang udhara. Game iki nduweni 3 tingkat kangelan: pamula, penengah lan majeng. Iku kasusun saka tumpukan obyek ing sadel kuldi ing giliran.

Tuku Tozudo

Hasbro Sloppy Plumber

Tukang ledeng iki wonge gedhe, bodho, lan dheweke berjuang. Bocah-bocah cilik kudu nyelehake piranti ing sabuk kanthi giliran lan saben alat bakal nggawe celonone luwih sithik. Yen celonone tiba kabeh, banyu bakal cipratan. Sapa sing ora udan wong liya bakal menang.

Tuku Plumber Sloppy

Goliath Anton Zampon

Babi cilik sing lucu sing jenenge Antón Zampón bakal nyoba katrampilan bocah cilik. A game prasaja sing bakal kalebu dipakani karakter nganti celonone njeblug. Dheweke bisa muter kanthi giliran 1 nganti 6 pemain, seneng-seneng mriksa jumlah hamburger sing bisa dipangan ...

Tuku Antón Zampon

Goliath Jaws

Iki minangka game papan liyane kanggo bocah-bocah, ing ngendi sampeyan bisa nindakake mancing sing paling nyenengake. Tuburon keluwen, lan wis ngulu akeh iwak cilik sing kudu sampeyan simpen kanthi narik metu saka cangkeme nganggo pancing. Nanging ati-ati, amarga ing sembarang wektu hiu bakal njupuk cokotan. Sapa liyane kewan sing bisa disimpen bakal dadi sing menang.

Tuku Jaws

Diset Party & Co Disney

Pesta iki wis teka, dirancang khusus kanggo bocah-bocah saka umur 4 taun, lan kanthi tema Disney. Papan game multidisiplin kanggo sinau lan seneng-seneng. Iki digunakake kanggo kabeh kulawarga, bisa ngliwati sawetara tes kanggo entuk tokoh karakter saka pabrik fiksi. Tes kasebut padha karo Partai kanggo wong diwasa, kanthi tes mimikri, nggambar, lsp.

Tuku Party & Co

Hasbro Scooper Kab

A klasik sing ora metu saka gaya. Atusan lan atusan iklan televisi nyedhaki Natal utawa wektu liyane nalika dodolan dolanan mundhak. Papan game kanggo bocah-bocah cilik ing ngendi kuda nil sing dikontrol dening papat pemain kudu ngulu kabeh bal sing bisa. Sapa sing entuk bal paling akeh bakal menang.

Tuku Ball Slot

Tusuk Gigi Buaya Hasbro

Baya iki pancen rakus, nanging saka mangan akeh, untune ora apik lan kudu dipriksa. Copot untu sabisa sadurunge tutuk ditutup, amarga sampeyan bakal nemokake untu sing nglarani baya sing apik iki. Game prasaja liyane sing nyengkuyung ketangkasan lan mobilitas sing apik kanggo bocah cilik.

Tuku Baya Ngisep

Lulido Grabolo Jr.

Game papan pendidikan sing nyenengake kanggo bocah cilik ing omah. Iki dinamis banget lan ngidini sampeyan ngembangake katrampilan mental, pengamatan, logika, lan konsentrasi. Gampang dingerteni, sampeyan mung muter dadu lan sampeyan kudu nemokake kombinasi sing wis metu ing antarane kertu. Iki ngidini game cepet lan bisa dadi sampurna kanggo lelungan.

Tuku Grabolo Jr

Falomir Apa aku?

A fun Papan game sing bisa dadi favorit, malah kanggo wong diwasa kanggo muter. Iku mbantu kanggo nambah Vocabulary related kanggo dagang, karo support sirah ngendi kanggo nyeleh kertu sing everyone weruh kajaba sampeyan, lan sampeyan kudu takon kanggo nyoba kanggo guess sing karakter sing katon ing kertu. Game iki becik kanggo nambah katrampilan motor, akal lan indra.

Tuku Apa aku?

Papan game kanggo anak antarane 6 lan 12 taun

Kanggo klompok umur kalebu antarane 6 lan 12 taunAna uga game papan sing luar biasa sing nyukupi kabutuhan umur iki. Jenis artikel iki biasane duwe tantangan sing luwih rumit, lan ngenalake promosi katrampilan kayata memori, taktik, logika, konsentrasi, orientasi, lsp. Antarane sing paling apik yaiku:

Hasbro Monopoly Fortnite

Monopoli klasik tansah sinonim karo sukses, lan ora bakal metu saka gaya. Saiki teka versi sing dianyari kanthi lengkap adhedhasar game video Fortnite. Mulane, iku ora bakal adhedhasar jumlah kasugihan sing pemain entuk, nanging jumlah wektu padha ngatur kanggo urip ing peta utawa Papan.

Tuku Monopoli

Ravensburger Minecraft Builders & Biomes

Ya, game video kreatif lan slamet sing populer Minecraft uga wis tekan jagad game papan. Saben pemain bakal duwe karakter dhewe, lan ngumpulake sawetara pamblokiran sumber. Ide iki kanggo nglawan makhluk saben jagad. Pemenang bakal dadi sing pertama ngrampungake papan kanthi chip.

Tuku Minecraft

Trivial Pursuit Dragon Ball

Apa sampeyan bisa mbayangno nggabungake kesenengan game trivia Trivial Pursuit sing populer karo jagad anime Dragon Ball. Saiki sampeyan duwe kabeh ing game iki kanthi total 600 pitakonan babagan saga sing misuwur supaya sampeyan bisa nduduhake kawruh babagan karakter favorit.

Tuku Trivial

cluedo

A Rajapati misterius wis dilakoni. Ana 6 tersangka, lan sampeyan kudu ngliwati TKP kanggo nemokake pitunjuk sing mimpin sampeyan menyang pembunuh. Investigasi, ndhelikake, nuduh lan menang. Salah sawijining game mikir lan intrik paling apik ing pasar.

Tuku Cluedo

Devir The Magic Labyrinth

Yen sampeyan seneng misteri seram, iki minangka game papan sampeyan. A game prasaja ngendi sampeyan kudu liwat mbingungake misterius kanggo nyoba kanggo nemokake sawetara obyek ilang. Sampeyan bakal kudu nuduhake audacity kanggo nyoba metu karo obyek lan mbukak liwat koridor saka labirin ngindhari inconveniences beda sing bakal nemokake.

Tuku The Magic Labyrinth

Bèntèng teror

Game Atom wis ngembangake game papan sing nyenengake iki, kanthi 62 kertu kanthi karakter lan obyek sing nggegirisi. Kanthi dheweke sampeyan bisa muter kanthi macem-macem cara (kayata penyidik, mode kacepetan, lan mode memori liyane), nambah katrampilan bocah cilik ing omah.

Tuku Castle of Terror

Diset Party & Co Junior

Versi liya saka game papan Party & Co sing misuwur kanggo bocah-bocah. Sampeyan bakal bisa mbentuk tim lan seneng-seneng kanggo lulus tes beda. Sing pisanan tekan alun-alun pungkasan bakal menang. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu lulus tes gambar, musik, sadurunge nyeret, definisi, pitakonan, lsp.

Tuku Party & Co

Operasi Hasbro

Liyane saka klasik, game sing wis nyebar ing saindhenging donya lan sing nyoba dexterity lan kawruh anatomi saka pemain. Pasien lara lan kudu dioperasi, ngilangi bagean sing beda. Nanging ati-ati, sampeyan butuh pulsa ahli bedah, amarga yen potongan-potongan ndemek tembok, irung sampeyan bakal padhang lan sampeyan bakal ilang ... Lan yen sampeyan seneng minions, ana uga versi karo karakter kasebut.

Tuku Trade

Hasbro Sapa sing?

Liyane saka judhul dikenal kanggo kabeh. Papan siji saben wong kang ana seri karakter ditondoi. Tujuane yaiku kanggo nebak karakter misterius mungsuh kanthi takon lan mbuwang karakter sing ora cocog karo pitunjuk sing diwenehake marang sampeyan.

Tuku Who is who?

Dolanan papan pendhidhikan

Ana sawetara game papan kanggo bocah-bocah sing ora mung nyenengake, nanging uga Dheweke pendidikan, mula dheweke bakal sinau kanthi dolanan. Cara kanggo nguatake pembelajaran sekolah tanpa nglibatake tugas sing mboseni utawa mboseni kanggo dheweke, lan bisa ngemot budaya umum, matematika, basa, basa, lsp. Sing paling apik ing kategori iki yaiku:

omah hantu

Game teka-teki pendidikan sing nyenengake kanggo ngembangake visi spasial, pemecahan masalah, logika kanthi tantangan tingkat sing beda, lan konsentrasi. Salah sawijining cara sing paling apik kanggo nambah katrampilan kognitif lan pamikiran fleksibel kanthi gamifikasi.

Tuku House of Ghosts

trap candhi

Game papan pendidikan iki nambah logika, pikiran sing fleksibel, persepsi visual, lan konsentrasi. Sampeyan duwe sawetara tingkat kangelan kanggo milih saka, karo 60 tantangan beda. A teka-teki kang kemampuan mental bakal tombol kanggo muter.

Tuku Trap Candi

Monster warna

Game papan edukasi sing nggumunake ing ngendi pemain pindhah liwat warna sing makili emosi utawa perasaan, dadi wujud sinau emosional kanggo bocah umur 3 nganti 6 taun. Bab sing asring dilalekake ing sekolah lan penting kanggo kesehatan mental lan hubungane karo wong liya.

Tuku monsters Warna

zingo

Game sing dirancang kanggo bocah-bocah luwih saka 4 taun lan tujuane ngembangake katrampilan basa ing basa Inggris lan Spanyol. Kanggo nindakake iki, gunakake seri kertu kanthi gambar lan tembung sing kudu digandhengake karo siji liyane supaya cocog kanthi bener.

Tuku Zingo

safari

Game sing bisa melu kabeh kulawarga, lan bocah cilik bakal sinau babagan kewan lan geografi. Kanthi nganti 72 kewan lan pandhuan sing beda ing 7 basa (Spanyol, Inggris, Prancis, Jerman, Italia, Walanda lan Portugis).

Tuku Safari

Papan game kanggo bocah lan wong diwasa

Sampeyan uga bisa nemokake game papan kanggo bocah-bocah sing bisa dimainake bocah dikancani wong diwasa, dadi ibu, bapak, simbah, sedulur tuwa, lsp. Cara kanggo ngurus sing paling cilik saka omah lan melu ing game sing, soko penting kanggo wong-wong mau lan uga kanggo wong diwasa, awit iku ngijini sampeyan kanggo nglampahi wektu liyane lan njaluk ngerti wong sethitik luwih apik. Mesthine yen wis gedhe, dheweke ora bakal lali wektu sing sampeyan lakoni karo game kaya:

500 potongan teka-teki

Teka-teki 500 potongan saka jagad Super Mario Odyssey World Traveler. Cara kanggo mbangun minangka kulawarga, cocok kanggo bocah saka 10 taun. Sawise dipasang, ukurane 19 × 28.5 × 3.5 cm.

Tuku Puzzle

Teka-teki 3D Tata Surya

Cara liya kanggo muter lan sinau babagan astronomi yaiku nggawe teka-teki 3D sistem planet iki. Isine 8 planet ing Tata Surya lan 2 cincin planet, saliyane Srengenge, kanthi total 522 potongan. Sawise teka-teki wis rampung, bisa digunakake minangka hiasan. Minangka kanggo umur optimal, iku saka 6 taun.

Tuku teka-teki 3D

Tabel multi-game

Ing meja siji sampeyan bisa duwe 12 game beda. Dhuwuré 69 cm, lan permukaané 104 × 57.5 ​​cm. Kalebu pesawat multigame karo luwih saka 150 bêsik lan lumahing diijolke kanggo muter blumbang, bal-balan meja, Hockey, tenis meja, catur, checkers, backgammon, bowling, shuffleboard, poker , horseshoe lan dadu. Becik kanggo bocah-bocah saka 6 taun lan kanggo kabeh kulawarga. Cara kanggo mbantu ngembangake katrampilan motorik, katrampilan manual, pamikiran logis, lan sinau.

Tuku meja multigame

Mattel Scrabble Original Kab

Saka 10 taun, game iki bisa dadi salah siji sing paling nyenengake lan nglipur kanggo kabeh kulawarga lan umur. Iki minangka salah sawijining game sing paling diakoni, kanthi tembung ejaan sing nyenengake kanggo entuk skor silang paling dhuwur kanthi 7 kothak acak sing dijupuk saben pemain. Salah siji cara saliyane kanggo nambah kosakata.

Tuku Scrabble

Mattel Pictionary

Iki minangka game liyane sing paling misuwur, versi game nggambar klasik sing sampeyan kudu nyoba nggawe dheweke bisa ngira apa sing pengin dikepengini karo gambar sampeyan. Iki kudu dimainake kanthi klompok, lan bakal nggawa sampeyan menyang kahanan sing nyenengake, utamane karo anggota sing katrampilan nggambar Picasian ...

Tuku Pictionary

Ngalahake Sing!

Iki minangka salah sawijining game papan sing bakal nggawe sampeyan pindhah lan nindakake kabeh jinis tes edan. Tantangan sing kudu diatasi, kanthi 160 tes konyol sing sampeyan kudu jotosan, imbangan, juggle, mlumpat, tumpukan, lsp. Ngguyu luwih saka dijamin.

Tuku Beat That!

Trip pisanan

Salah sawijining dolanan sing disenengi bocah cilik nanging cocog kanggo kabeh kulawarga. Kanggo wong-wong sing duwe jiwa petualang lan njaluk ing lelampahan Sepur cepet-dileksanakke iki liwat kutha-kutha utama Eropah ing peta gedhe ngendi padha bakal sijine sampeyan kanggo test. Saben pemain kudu ngumpulake gerbong kanggo mbangun rute anyar lan nggedhekake jaringan sepur. Sapa sing ngrampungake tiket kanggo tujuan sing menang game kasebut.

Tuku trip pisanan

Gerakan Hasbro

Yen sampeyan seneng game sing fokus kanggo nggawe sampeyan ngguyu, banjur iki salah siji liyane. Muter karo kabeh kulawarga lan kanca-kanca, kanthi 3 tingkat katrampilan sing beda. Ing sampeyan kudu nindakake mimicry cepet kanggo nyoba kanggo nggawe wong ngerti sampeyan, lan karo repertoire sudhut karo 320 kertu.

Tuku Tulis

The Island

Papan game iki nggawa sampeyan bali menyang abad rong puloh, ing tengah-tengah eksplorasi. Game petualangan ing ngendi pulo misterius ditemokake ing tengah samodra lan legenda kasebut nyatakake yen ndhelikake bandha. Nanging para petualang kudu ngadhepi alangan sing beda-beda, monster laut, lan ... gunung geni sing njeblug sing bakal nyebabake pulau kasebut ambruk sithik.

Tuku Pulo

kertu

Carcata nyampur petualangan lan strategi. Ing kono sampeyan kudu ndharat suku sampeyan ing sawijining pulo kanthi gunung geni lan nuduhake suku paling kuat sing bisa slamet saka bebaya sing ana ing papan iki. Jaga wilayah sampeyan, ngawasi obahe suku-suku sing nentang, maju, ngumpulake permata, lan tansah ngati-ati semangat sing nglindhungi pulo kasebut ...

Tuku Carcata

 

Pandhuan tuku game Papan kanggo bocah cilik

game papan pendidikan

Gambar gratis (Game papan bocah-bocah Sea Battle) saka https://trange.biz/childrens-board-game-sea-battle-48363

Milih game papan dudu tugas sing gampang, amarga luwih akeh kategori lan judhul sing diluncurake ing pasar. Nanging milih game papan kanggo bocah-bocah malah luwih rumit, amarga sawetara faktor kudu dianggep. kanggo safety bocah cilik:

Dianjurake umur minimal

Papan game kanggo anak biasane teka karo pratondo ing umur minimal lan maksimum kanggo kang padha dimaksudaké. Sertifikasi sing ndadekake dheweke sah kanggo klompok umur kasebut adhedhasar telung kritéria dhasar:

  • Keamanan: contone, bocah cilik bisa ngulu bêsik kayata dadu, token, etc., supaya game kanggo umur sing ora duwe jinis iki bêsik. Penting yen produk kasebut duwe sertifikasi CE, supaya ngerti manawa produk kasebut wis lulus standar safety EU. Waspada karo barang palsu lan dolanan liyane sing teka saka Asia tanpa kontrol iki ...
  • SkillsOra kabeh game bisa kanggo umur, sawetara bisa uga ora disiapake kanggo cilik, lan padha bisa rumit utawa mokal, lan malah mungkasi munggah frustasi lan metu saka game.
  • Isi: isi uga penting, amarga sawetara bisa duwe tema khusus kanggo wong diwasa lan ora cocok kanggo bocah cilik, utawa mung sing klompok umur tartamtu ora seneng amarga padha ora ngerti.

Tema

Fitur iki ora kritis, nanging ya penting. Iku positif kanggo ngerti raos lan pilihan saka panampa saka game, amarga padha seneng sawetara jinis tema tartamtu (ilmu, misteri, ...), utawa sing padha penggemar saka film utawa serial televisi (Toy Story). , Hello Kitty, Dragon Ball, Rugrats,…) sing game-game kasebut bakal menehi motivasi paling apik kanggo sampeyan main.

Kualitas

Karakteristik iki ora mung ana hubungane karo rega, nanging uga kanggo safety game (ora pecah dadi potongan cilik sing bisa nyebabake keselak, potongan sing cetha sing nyebabake ciloko ...) lan kekiatan. Sawetara game bisa uga cepet rusak utawa ora bisa digunakake, mula iki kudu disimpen.

Portabilitas lan urutan

Liyane sing penting yaiku golek game sing bakal teka kothak utawa tas ngendi sampeyan bisa nyimpen kabeh komponen. Alasan kanggo menehi perhatian marang iki yaiku:

  • Supaya bocah cilik bisa njupuk saka panggonan siji menyang panggonan liyane gampang.
  • Aja kelangan potongan.
  • Kasurung supaya nalika game ends dening ngundang wong kanggo Pick munggah.
  • Sing bisa disimpen kanthi gampang.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.