Game Papan Uwal paling apik

game Papan kamar uwal

ing Papan game Uwal Kamar Dheweke adhedhasar Kamar Uwal nyata, yaiku, set utawa skenario kanthi tema lan ruangan sing beda-beda ing ngendi klompok peserta dikunci sing kudu ngrampungake pirang-pirang teka-teki lan nemokake pitunjuk supaya bisa metu saka ruangan sadurunge game rampung. cuaca. Game sing nambah kerjasama, observasi, kapinteran, logika, katrampilan, lan kapasitas strategis saben wong.

Sukses kamar iki uga wis popularized ing game papan saka jinis iki, utamane sawise pandemi, amarga akeh ruangan kasebut ditutup kanggo keamanan, utawa duwe watesan babagan klompok sing bisa mlebu. Supaya sampeyan bisa muter saka comfort saka ngarep, lan karo kabeh kulawarga utawa kanca-kanca. Ana kanggo kabeh rasa lan umur ...

Game Papan Uwal paling apik

Antarane game Papan Uwal paling apik ana sawetara judhul sing narik kawigaten khusus. Game sing luar biasa sing nyemplungake sampeyan ing setelan kanthi rinci lan ing ngendi sampeyan kudu nyemprotake otak kanggo nyoba ngatasi tantangan kasebut:

ThinkFun uwal Kamar: Rahasia Dr. Gravely

Game iki kanggo kulawarga kabèh, amarga iku murni fun lan uga cocog kanggo kabeh umur saka 13 taun. Ing kono sampeyan kudu kerja bareng karo pemain liyane (nganti 8) kanggo ngrampungake teka-teki, teka-teki, lan golek petunjuk kanggo nyoba ngatasi rahasia peteng Doctor Gravely.

Tuku Rahasia Dr. Gravely

Ruang Operasi Uwal

Game sing dirancang kanggo bocah-bocah saka umur 6 taun. Wis 3 tingkat kangelan, lan seri roulette wheel , tombol, kertu, kandhang, timer, test decoder, etc. Kabeh kanggo sesambungan lan ngatasi tantangan skill saka tombol, strategi kuis master, wheel saka luck, etc.

Tuku Kamar Uwal Operasi

Escape Room The Game 2

Game papan Escape Room kanggo kabeh umur saka 16 taun. Bisa kanggo 1 pemain utawa kanggo 2 pemain, lan tujuane kanggo ngrampungake seri petualangan lan teka-teki, hieroglif, teka-teki, sudokus, teka-teki silang, lsp. Con wis 2 beda 60-menit petualangan: Prison Island lan Asylum, lan ekstra 15-menit ngulandara disebut Kidnapped.

Tuku 2

Exit: The Sunken Treasure

Papan game Escape Room sing kabeh wong bisa melu, saka 10 taun lan 1 kanggo 4 pemain. Tujuane yaiku nyemplungake dhewe ing lelungan sing luar biasa kanggo nemokake bandha gedhe sing wis ambruk ing telenging segara ing Santa María.

Tuku The Sunken Treasure

Mbukak kunci! Petualangan Pahlawan

game jinis uwal Kamar iki pirso game kertu, karo kamungkinan kanggo muter saka 1 kanggo 6 pemain, lan cocok kanggo kabeh wong saka 10 taun. Durasi kanggo ngrampungake game iki kira-kira 2 jam. Petualangan ing ngendi kerjasama lan uwal bakal dadi kunci, kudu ngrampungake teka-teki, kode decipher, lsp.

Tuku Heroic Adventures

Escape Room The Game 4

Game papan Escape Room iki ngemot 4 petualangan beda sing bisa ditanggulangi kurang saka 1 jam. Kanthi teka-teki, hieroglif, teka-teki, sudokus, silang, lsp. Kanthi tingkat kesulitan sing beda-beda lan kanthi kemungkinan muter saka 3 nganti 5 wong, wiwit umur 16 taun. Kanggo skenario kalebu: Prison Break, Virus, Nuclear Countdown, lan The Aztec Temple.

Tuku 4

Uwal Kamar The Game Teror

Edisi liyane saka seri game iki luwih saka 16s lan kanggo 2 pemain. Tantangan, kaya ing ndhuwur, bisa dirampungake kurang saka 60 menit. Lan ing kasus iki, 2 kemungkinan petualangan bertema horor kalebu: The Lake House, lan The Little Girl. Kowe wani?

Tuku Teror

Escape Room The Game 3

Liyane saka ngemas paling menarik, karo kamungkinan kanggo muter saka 3 kanggo 5 wong saka umur 16. Iki kalebu kabeh sing dibutuhake kanggo petualangan 4 1 jam sing ngemot: Dawn of the Zombies, Panic on the Titanic, Alice in Wonderland, lan Dimensi liyane. Nalika sampeyan bisa guess saka jeneng sing, saka macem-macem tema.

Tuku 3

Uwal Kamar Game: Jungle

Yen sampeyan are looking for liyane lan liyane isi karo jinis game, punika 3 petualangan anyar liyane kurang saka 1 jam. Kanthi macem-macem tantangan lan macem-macem tingkat kesulitan. Ing kasus iki, skenario kalebu: Magic Monkey, Snake Sting, lan Moon Portal. Iku uga cocok kanggo 3-5 wong lan +16 taun. Edisi Keluarga kanggo seneng-seneng bebarengan.

Tuku The Jungle

pesta uwal

Game jinis Escape Room sing dirancang kanggo bocah umur 10 taun. Iku bisa diputer kaping pirang-pirang, lan tansah surprises. Kanthi akeh pitakonan lan teka-teki kanggo nyoba njaluk kunci lan uwal saka kamar sadurunge liyane. Nduwe luwih saka 500 pitakonan: 125 teka-teki, 125 kawruh umum, 100 teka-teki, 50 masalah matematika, 50 pamikiran lateral lan 50 tantangan visual.

Tuku Party uwal

La casa de papel - Game Uwal

Yen sampeyan seneng karo seri Spanyol sing menang ing Netflix, La casa de papel, Escape Room uga wis diputer. Ing sampeyan bisa dadi salah siji sing dipilih kanggo nggawe rampokan saka abad ing Mint Nasional lan Pabrik Stamp ing Madrid. Kabeh karakter lan tahapan rencana sing kudu ditindakake kanggo entuk rampokan.

Tuku omah kertas

Uwal Kamar: Misteri ing Observatorium Mansion

Game liyane ing seri iki ngidini nganti 8 pemain kanggo melu, umur luwih saka 10 taun. Ing kene para pemain bakal mbukak kamar ing omah gedhong misterius iki kanggo ngrampungake misteri, ilang astronom sing kerja ing kana.

Tuku Misteri ing omah gedhong observatorium

Exit: The Abandoned Cabin

Setelan kanggo game iki kabin nilar, minangka jeneng tabet. Kabeh diubengi dening misteri. A fun Papan Escape Room game kangelan majeng. Kanggo umur 12 lan munggah, lan karo kamungkinan kanggo muter piyambak utawa karo munggah 6 pemain. Dikira-kira butuh 45 nganti 90 menit kanggo ngrampungake.

Tuku Kabin sing Ditinggalake

Exit: Pameran Medeni

Saka seri sadurunge sing padha, sampeyan uga duwe Kamar Uwal liyane iki adhedhasar pameran sing medeni, kanggo sing seneng genre horor. Bisa diputer saka 10 taun, lan karo 1 kanggo 5 pemain. Iku ora gampang, lan bisa njupuk antarane 45 lan 90 menit kanggo ngatasi.

Tuku Pameran sing medeni

Game sing didhelikake: Kasus 1 - Kejahatan Quintana de la Matanza

Ana sawetara kasus seri Hidden Games iki, salah sijine sing wis diterjemahake menyang basa Spanyol yaiku kasus pertama iki. Rumangsa dadi penyidik ​​ing kasus iki. A game beda, karo konsep anyar sing ndadekake luwih nyata. Ing kono sampeyan kudu mriksa dokumen bukti, verifikasi alibi, lan mbukak topeng pembunuh. Padha bisa muter saka 1 kanggo 6 pemain, liwat 14 taun, lan bisa njupuk antarane 1 jam lan setengah lan 2 lan setengah jam kanggo ngatasi.

Tuku 1st Case

Exit: Pati ing Orient Express

Novel lan film wis digawe babagan judhul klasik iki. Saiki uga ana game papan Escape Room iki sing bisa melu 1 nganti 4 pemain umur 12 lan luwih. Genre kasebut minangka misteri, lan setelan kasebut minangka sepur mitos, ing ngendi pembunuhan wis ditindakake lan sampeyan kudu ngrampungake kasus kasebut.

Tuku Pati ing Orient Express

Exit: The Sinister Mansion

Nanging judhul liyane kanggo ditambahake menyang seri Exit. Dirancang kanggo luwih saka 10 taun lan 1-4 pemain, kanthi kamungkinan kanggo ngrampungake tantangan sawise 45 kanggo 90 menit. Crita iki adhedhasar omah gedhong lawas ing lingkungan. Panggonan run-down, misterius lan sepi sing ditinggalake. Sawijining dina sampeyan nampa cathetan ing kothak layang sing njaluk sampeyan menyang kono, ngendi sampeyan ketemu kanca-kanca. Interior sing megah lan dekorasi sing dijaga kanthi apik nggumunake. Nanging dumadakan lawang ditutup lan sing isih ana yaiku nyoba ngerteni makna cathetan kasebut.

Tuku The Sinister Mansion

Exit: Museum Misterius

Kamar Uwal iki nggawa sampeyan menyang museum sing sampeyan ngarepake nemokake karya seni, patung, patung, peninggalan, lan liya-liyane, kaya museum liyane. Nanging ing museum iki ora ana sing katon, lan sampeyan kudu nyoba uwal, amarga sampeyan bakal kepepet ing bangunan misterius iki.

Tuku Museum Misterius

Game sing didhelikake: Kasus 2 - Diadem Scarlet

Padha karo kasus pisanan, nanging ing kasus iki sampeyan njaluk menyang diselidiki menyang nyolong pusaka saka kulawarga sugih saka bangsawan. Iki dicolong saka museum Greater Borstelheim lan penulis ninggalake pesen misterius. Entuk sepatu komisioner lan golek sing tanggung jawab kanggo nyolong iki.

Tuku 2nd Case

Exit: Makam Firaun

Game iki ngidini 1 nganti 6 pemain umur 12 lan luwih. Iki dirancang khusus kanggo wong sing seneng petualangan lan sejarah Mesir. Crita kasebut adhedhasar lelungan menyang Mesir kanggo liburan, ing ngendi sampeyan ngunjungi kabeh jinis papan sing nggumunake, kayata makam Tutankhamun, papan sing dikubengi misteri lan meh gaib. Nalika sampeyan mlebu labirin sing peteng lan adhem, lawang watu ditutup, lan sampeyan kepepet. Apa sampeyan bisa metu?

Tuku kuburane Sang Prabu Pringon

Exit: Laboratorium Rahasia

Judhul liyane iki nggawa sampeyan menyang crita sing sampeyan lan kanca-kanca mutusake kanggo melu uji klinis. Sawise ing laboratorium, panggonan katon kosong, lan ana atmosfer misteri. Gas wiwit metu saka tabung tes lan sampeyan wiwit ngelu nganti sampeyan kelangan eling. Sawise sampeyan sadar maneh, sampeyan ndeleng manawa lawang laboratorium ditutup lan wis kepepet. Saiki sampeyan kudu ngrampungake teka-teki kanggo metu ...

Tuku Laboratorium Rahasia

Exit: Perampokan ing Mississippi

Game tingkat lanjut liyane kanggo Kamar Uwal paling profesional. Bisa diputer piyambak utawa nganti 4 pemain, kanthi umur luwih saka 12 taun. A judhul Vintage, disetel ing steamboats misuwur, lan karo rampokan ing antarane. A alternatif gedhe utawa nglengkapi Orient Express.

Tuku Robbery ing Mississippi

Uwal Kamar Game: Wektu Travel

Papan game Escape Room iki kanggo kabeh umur saka 10 taun, lan bisa diputer dening 3 kanggo 5 pemain. Judhul sing diisi teka-teki, hieroglif, sudokus, teka-teki silang, lan liya-liyane, sing bisa ditanggulangi kurang saka 1 jam. Ing kasus iki, teka karo 3 petualangan tematik anyar fokus ing lelungan wektu: kepungkur, Saiki lan mangsa.

Tuku Wektu Travel

kamar 25

Judhul kanggo pemain saka 13 taun. A kabèh petualangan adhedhasar fiksi ilmiah, ing mangsa cedhak ngendi ana reality show disebut Kamar 25 lan ngendi garis abang tartamtu sing nyabrang kanggo nyoba kanggo njaluk pirsawan. Calon bakal dikunci ing kompleks 25 kamar kanthi efek mbebayani lan ora dikarepke sing bakal nyoba. Lan, kanggo nyepetake uwal, kadhangkala ana pengawal sing melu ing antarane para tahanan ...

Tuku Kamar 25

Exit: The Forgotten Island

Iki minangka kontribusi gedhe liyane saka seri Exit. Petualangan gaya Escape Room luwih saka 12 taun lan bisa main saka 1 nganti 4 pemain. Tantangan kasebut bisa dirampungake ing udakara 45 nganti 90 menit. Ing game iki, sampeyan ana ing pulo sing ora ana hubungane karo swarga, nanging yen sampeyan ngerti yen wis kasep lan sampeyan kudu uwal ing prau sing dirantai lawas sing kudu dibebasake ...

Tuku Pulo sing lali

Cara milih game Escape Room sing paling apik

game kamar uwal

Ing wektu milih papan game Escape Room, penting kanggo ndeleng sawetara fitur, kaya game liyane:

  • Umur minimal lan tingkat kesulitan: Penting banget kanggo mirsani umur minimal game table supaya kabeh pemain kanggo kang dimaksudaké bisa melu. Kajaba iku, tingkat kangelan uga nemtokake, ora mung supaya bocah cilik bisa melu, nanging uga gumantung saka kemampuane wong diwasa. Bisa uga disaranake miwiti kanthi judhul sing luwih gampang lan mboko sithik entuk sing luwih rumit.
  • Jumlah pemain: Mesthi, iku uga penting kanggo nemtokake yen sampeyan arep kanggo muter piyambak, minangka saperangan, utawa yen sampeyan perlu Papan game uwal Kamar ngendi sampeyan bisa ndherek kelompok luwih gedhe.
  • Tema: iki maneh dadi soko murni pribadi, iku bab rasa. Sawetara luwih seneng tema horor utawa medeni, liyane fiksi ilmiah, bisa uga disetel ing film sing disenengi, lsp. Tetep wonten ing pikiran sing sanajan padha nyoba kanggo nggawe maneh pengalaman nyata Escape Rooms, dinamika ing sawetara Papan game iki bisa ngganti.

Kejabi iki, iku uga penting kanggo ngerti sawetara rincian Pabrikan game iki, lan mangerteni apa sing saben wong wis specialized ing, kanggo nemtokake kang siji paling bisa dicocogake kanggo kabutuhan utawa raos:

  • UNLOCK: Iki account Papan game wis dirancang judhul mikir bab nggawe pengalaman minangka padha kanggo Rooms Uwal nyata, karo kamar recreated cukup realistis.
  • metu- Iki merek liyane wis fokus liyane ing tantangan mental, teka-teki lan sudokus sing kudu ditanggulangi, lan wis dipérang dadi tingkat (pamula, penengah lan majeng).
  • Uwal Kamar The Game: seri iki salah siji sing nawakake atmosfer luwih apik lan kecemplung, karo game sing njlimet banget ing aspek visual, materi, lan malah app seluler kanggo sijine swara utawa musik latar mburi.
  • Singidaken Games: iki ditujokake kanggo wong-wong sing luwih seneng genre polisi lan kriminologi. Dheweke teka ing amplop karton kaya-kaya kasus pembunuhan nyata, lan liya-liyane, lan ing ngendi sampeyan entuk kabeh sing perlu kanggo neliti lan nemokake apa sing kedadeyan.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.