Papan game paling apik kanggo wong diwasa

Papan game kanggo wong diwasa

Wiwit pandemi global diumumake, Papan game kanggo wong diwasa dodolane wis njedhul. Alasane iku, ing pasuryan saka Watesan lan wedi sawetara, apa rencana sing luwih apik lan luwih aman saka tetep ing ngarep karo kulawarga utawa kanca sak meja lan nglampahi wektu paling apik saka ngguyu lan kompetisi muter game iki supaya fun.

Nanging, ana akeh banget sing kadhangkala rumit ngerti carane milih. Ing pandhuan iki sampeyan bisa luwih ngerti kabeh related kanggo game Papan paling kanggo wong diwasa, jinis, lan macem-macem pilihan sampeyan kudu nglampahi wektu paling apik ing omah ...

Indeks

Game papan diwasa paling laris

Ana jumlah gedhe, game Papan paling apik kanggo wong diwasaLoro klasik sing wis didol generasi sawise generasi, uga paling modern. Nanging, sampeyan bisa ngidini dhewe dipandu dening dhaptar Penjual paling apik saka kasunyatan. Dheweke dadi penjual paling dhuwur lan, yen adol akeh banget ... amarga dheweke duwe sing khusus:

GUATAFAC

Apa sampeyan arep nggawe pesta utawa rapat karo kulawarga utawa kanca-kanca? Apa sampeyan butuh ngguyu sing dijamin? Banjur game papan iki kanggo wong diwasa sing sampeyan goleki. Dirancang kanggo wong luwih saka 16 taun. Sampeyan duwe 8 detik kanggo guess pikirane paling aneh saka kulawarga lan kanca-kanca. Humor ireng lan lelucon reged diklumpukake ing 400 huruf kanthi pitakonan lan 80 huruf khusus.

Tuku GUATAFAC

WASA

Salah siji saka game Papan paling apik kanggo wong diwasa. Ana macem-macem tantangan, kabeh diisi karo humor sing apik supaya ngguyu. Kanthi pitakonan babar blas absurd lan lucu. Sampurna kanggo menehi hadiah utawa menehi kanggo wong sing dikasihi. Mesthine, kanggo wong sing umure luwih saka 18 taun ...

Tuku WASA

Party & Co. Extreme 3.0

Sing ana ing antarane sing paling laris ora kaget. Sampeyan bisa main ing tim, kanthi 12 tes beda lan 4 kategori. Kanthi tes gambar, pitakonan, mimik, akting, lsp. Salah siji saka kabeh ing siji sing ora bakal bosen sampeyan ora ketompo carane akeh sing muter, lan sing bakal nggawe everyone duwe wektu gedhe kanggo muter.

Tuku Party & Co.

REKAK

A game kertu wani karo luwih saka 600 SIM duwe nganti 234 jam ngguyu dijamin. Game kanggo wong diwasa ing ngendi kahanan erotis, wani, humor ireng, lan etika 0% dicampur. Apa-apa dadi ngguyu tanpa mandheg. Kanggo iki, saben pemain 11 kertu putih (jawaban), lan pamuter acak maca kertu biru karo papan kosong. Kanthi cara iki, saben pemain milih kertu sing paling lucu kanggo ngrampungake ukara kasebut.

Tuku Cocorroto

Kepiye carane milih game papan sing paling apik kanggo wong diwasa?

Ing wektu milih game Papan paling apik kanggo wong diwasa Mamang bisa uga muncul, lan ora kabeh wong seneng tema lan format game sing padha. Ana kanggo macem-macem klompok, saka sawetara tartamtu kanggo anggota kulawarga, liyane sing luwih cocok kanggo klompok kanca amarga isi utawa tema, lan malah sawetara tartamtu ing syarat-syarat jinis game ing pitakonan. Mulane, sampeyan kudu ngerti macem-macem subkategori sing paling dituntut:

Papan game sing nyenengake kanggo wong diwasa

Ana sawetara Papan game kanggo wong diwasa sing ngadeg metu utamané kanggo ngguyu padha generate, sing gedhe-gedhe gumbyang kang sapa bakal mungkasi munggah karo ngguyu resik. Sing tundhuk marang kahanan sing lucu, utawa nggawe sampeyan nggawe semangat komik sing paling apik. Sing nggawe sampeyan nglampahi sore sing ora iso lali karo wong sing dikasihi sing bakal tetep ana ing memori. Paling lucu kabeh yaiku:

Glop Mimika

Nalika ketemu, iku bakal dadi salah siji sing mimicry Papan game diwasa sing bakal antarane favorit. Dirancang kanggo kulawarga utawa kanca-kanca, kanthi ngguyu kanthi dijamin lan sentuhan strategi, tingkat sing beda-beda, kategori, lan kanthi tujuan entuk siji saka saben jinis kertu kanggo menang.

Tuku Mimika

Glop Pint

Bisa dadi alternatif apik kanggo sadurunge, utawa nglengkapi sampurna, awit iku uga dirancang kanggo sing kaping karo kulawarga utawa kanca-kanca nalika sampeyan perlu sawetara hiburan lan nyenengake. Nanging, ora kaya sing sadurunge, babagan lukisan lan ngira.

Tuku Pint

Suku Bangsawan

A game gumbyang Made In Spanyol, adhedhasar kertu lan sampurna kanggo gadhah ngguyu karo kanca-kanca. Kanthi tutul hooligan, sampeyan kudu nuduh lan bakal nudhuh sampeyan, saliyane ngirim dhewe menyang tes khayal lan melu tantangan sosial sing ora nate sampeyan bayangake. Game sing ngerti carane sampeyan miwiti, nanging sampeyan ora ngerti carane mungkasi ...

Tuku Tribe of Scoundrels

Game mati

Game sing nyenengake kanggo kabeh umur lan kanthi 120 tandhing unik kanggo ngadhepi lan nduduhake potensial mental, fisik, wani, katrampilan, utawa luck. Padha duels cepet lan banget nglipur, lan kang liyane saka pemain bakal tumindak minangka hakim kanggo nemtokake sing wis menang.

Tuku Game Off

Papan game antarane kanca

Apik kanggo kumpul kanca, bachelorette utawa pesta bachelorette, lsp. Tawa lan getaran sing apik amarga pitakonan sing setya sing bakal ditindakake lan diajukake. Sampeyan bakal kelangan kabeh isin karo tantangan lan pitakonan sing ana ing antarane kertu ...

Tuku game Papan antarane kanca

Sampeyan mbusak Edan

Alternatif apik kanggo Partai, dirancang kanggo kabeh kulawarga lan kanca-kanca, saka 8 taun. Game sing nyenengake banget sing nggabungake macem-macem tes, kayata ngrungokake, nggambar, miming, tuduhan sing ora masuk akal, lan kegilaan pungkasan sing apik. Sing pertama entuk kabeh 5 loci bakal menang makutha Raja Bodho ...

Tuku Edan

Hasbro Taboo

Ora perlu introduksi, iku klasik. Kanggo kabeh wong, kanthi tujuan menehi pitunjuk tanpa nggunakake tembung sing dilarang. Kanthi konten sing dianyari lan nganti 1000 tembung lan 5 macem-macem cara muter. Yen bocah lanang Altar lan Xavier Deltell nandhang susah ing kursi kram ing program Me slip, saiki sampeyan bisa empati karo dheweke ...

Tuku Tabu

hasbro jenga

Klasik liyane ing antarane klasik, prasaja, gampang dimainake, kanggo kabeh pamirsa, lan nyenengake. Iki minangka menara sing dibangun nganggo blok kayu sing kudu sampeyan ganti supaya ora ambruk. Iku ora mung bab njabut Piece Panjenengan, nanging bab nyoba kanggo nggawe struktur minangka ora stabil sabisa supaya mungsuh sing ndemek wong ing giliran sabanjuré wis dadi luwih rumit.

Tuku Jenga Tuku Raksasa Jenga

Kanggo jinis kulawarga Trivial

Yen seneng game Papan kanggo kulawarga jinis Trivial, karo pitakonan lan ngendi kanggo nuduhake peparingé Intelligence lan budaya dhasar, sampeyan kudu njupuk dipikir ing pilihan liyane iki. Ing kene sampeyan bakal weruh sawetara artikel sing tujuane kanggo menehi ganjaran marang wong sing paling ngerti:

Trivial Pursuit Original

Mesthine, ing antarane game trivia, Trivial dhewe ora bisa absen. Game trivia budaya umum kanthi macem-macem kategori ing ngendi sampeyan bakal nyoba mangsuli kabeh pitakon kanthi bener lan entuk kabeh bagean keju sadurunge wong liya.

Tuku Trivial Pursuit

Trivial sing tenun

Yen sampeyan penggemar La que se avecina, sampeyan ana ing luck, amarga ana game Papan kayata Trivial karo akeh tema (Harry Potter, Star Wars, Dragon Ball, The Lord of the Rings, The Big Bang Theory). ...), ing antarane uga seri Spanyol LQSA. Apa sampeyan ngerti karakter lan kabeh rahasia saka seri kasebut? Tes dhewe…

Tuku Trivial LQSA

Ditampok

Game trivia liyane kanggo kabeh kulawarga, saka 8 taun. Papan, 50 kertu kanthi 500 pitakon, lan kawicaksanan sampeyan mangsuli kanthi bener lan menehi skor. Kuwi dinamika, nanging ati-ati ... pitakonan kebak jebakan, lan kadhangkala intelijen luwih apik tinimbang kacepetan.

Tuku Slap

Sapa sing pengin dadi jutawan?

Wong saka 12 taun bisa muter, lan karo 2 utawa luwih pemain. Papan game kanggo wong diwasa iki adhedhasar kuis televisi populer kanthi jeneng sing padha. Sampeyan kudu njawab pitakonan, lan sampeyan bakal duwe seri jokers nalika pilihan dadi rumit. Wangsulan pilihan macem-macem ditawakake kanggo sampeyan, lan sampeyan kudu milih sing bener, nambah tingkat kesulitan saben wektu.

Tuku Sapa sing pengin dadi jutawan?

Pass tembung

Papan game kanggo kabeh kulawarga adhedhasar kuis televisi. Sampeyan kudu nyoba kawruh ing 6 tes beda, karo luwih saka 10.000 pitakonan lan rosco final kanggo nyoba kanggo guess liyane tembung sadurunge wektu entek.

Tuku Pasapalabra

Buyar

Salah siji saka game paling lucu metu ana, lan paling prasaja, nanging siji sing bakal sijine bayangan, kreatifitas lan Vocabulary kanggo test. Ing Scattergories sampeyan bakal bisa kanggo muter saka 2 kanggo 6 pemain, saka 13 taun, lan ing ngendi sampeyan kudu golek tembung gadhah kategori lan sing diwiwiti karo huruf tartamtu.

Tuku Scattergories

Play karo budaya geek

Judhul kanggo kabeh umur lan kanggo penggemar jagad teknologi, Internet, video game, fiksi ilmiah lan pahlawan super. Maksudku, kanggo geeks. Supaya sampeyan bisa nyoba kawruh utawa kanca-kanca ing kabeh topik iki.

Play karo budaya geek

Kanggo dolanan karo kanca-kanca

Dolanan sak kluwarga ora padha karo nglakoni karo kanca-kanca, ngendi atmosfer rada beda. Padha nyenengake banget, kanthi konten sing bisa uga nuduhake carane sampeyan biasane nuduhake dhewe karo kanca-kanca, utawa sing ora cocog kanggo kabeh kulawarga. Kanggo wayahe karo kanca-kanca sing paling apik, judhul paling apik sing bisa ditemokake yaiku:

4-in-1 multi-game table

Tabel multi-game iki apik kanggo muter karo kanca-kanca. Wis 4 game ing meja siji, kayata biliar, foosball, ping pong, lan hoki. Kanthi bahan kualitas kayata kayu, struktur sing kuwat, dimensi papan 120 × 61 cm lan dhuwure 82 cm. Bisa dirakit kanthi cepet lan gampang lan duwe sertifikat kualitas lan safety Eropa.

Tuku meja multigame

Bal-balan

Bal-balan meja kualitas, ing kayu MDF kanthi kekandelan 15 mm. Ukurane 121x101x79 cm. Kanthi sikil sing stabil lan dhuwur sing bisa diatur. Kalebu rincian kayata counter goal, karo bar baja lan non-slip gagang karet, tokoh dicet, lan 2 wadhah cangkir. Two bal lan soyo tambah instruksi klebu.

Tuku Foosball

Meja ping pong

Meja ping pong sing bisa dilipat kanggo ora njupuk papan, cocok kanggo njero ruangan lan njaba ruangan, amarga tahan unsur. Kanthi papan sing kuat kanthi permukaan 274 × 152.5 × 76 cm. Iku kalebu 8 wheel bisa nguripake utawa mindhah gampang, uga rem kanggo nyegah saka obah sak game. Bal lan paddle game ora kalebu, nanging sampeyan bisa tuku kanthi kapisah:

 Tuku meja ping pong

Tuku set shovel lan bal

Wektu wis entek!

Game sing sampurna kanggo kanca-kanca sing sampeyan kudu ngira karakter. Padha bisa dadi wong nyata utawa fiksi misuwur, lan kabeh thanks kanggo gambaran sing diwenehi saben karakter tanpa menehi jeneng. Sing ing babak pisanan, ing babak sabanjuré tingkat mundhak lan padha kudu mencet mung siji tembung. Ing babak katelu, mung mimikri sing bener.

Tuku Wektu wis rampung!

Kacepetan alas

Game kertu karo macem-macem minigames. Cocog kanggo umur 7 lan munggah. Sampeyan kudu nemokake kertu kanthi simbol sing padha karo sampeyan lan nyekel totem kasebut. Kanthi luwih saka 50 simbol lan 55 kertu beda. Kacepetan, pengamatan lan refleks bakal dadi kunci.

Tuku Jungle Speed

Aku duwe duo

Papan game sing nyenengake ing ngendi sampeyan main kertu lan sampeyan kudu kerja sama. Antisipasi, empati karo kanca-kanca, lan kacepetan bakal nuntun sampeyan menyang kamenangan. Saben pemain kudu nyoba kanggo guess jawaban sing diwenehake dening pemain liyane nalika liyane nyoba kanggo guess dhewek.

Tuku aku duwe Duo

Partai EXIN

Iki minangka kothak kanthi 3 ing 1. Sampeyan bakal nemokake game pembunuh, ing ngendi pemain sing ora salah kudu nemokake sapa pembunuh sing didhelikake, game tim liyane, ing ngendi sampeyan kudu ngira tembung sabisa miturut aturan saben babak (gambaran). , mimicry, drawing, swara), lan game kacepetan, kang nyoba kanggo njawab minangka akeh kertu sabisa ing 1 min karo tim.

Tuku EXIN Fiesta

Kanggo Parrot Ora ya utawa ora Ora rahasia

Papan game kanggo wong diwasa sing cocog kanggo pesta karo kanca. Iku kasusun saka njawab 10 disiapake lan pitakonan pedhes tanpa ngandika Ya utawa Ora 2 wong utawa minangka akeh sing pengin bisa muter. Cara kanggo uga sosialisasi karo wong liya sing lagi wae ketemu utawa ing outing kanggo ngombe.

Tuku Ora ya utawa ora

Kanggo remaja

Uga ana sawetara Papan game kanggo cah anom, karo hawa seger lan luwih modern orientasi kanggo generasi anyar. Produk karo slang enom, karo tema eksklusif kanggo klompok umur iki, utawa ora pati jelas kawruh teknologi anyar, tren, etc. Sawetara conto iki yaiku:

Dungeons & Dragons

Iku salah siji saka re game paling populer. Naga lan dungeon dadi populer utamane sawise seri The Big Bang Theory, amarga paragane main. Salah sawijining game papan sing paling apik yen sampeyan seneng imajinasi lan fantasi. Game crito ing ngendi pemain kudu nyemplungake awake dhewe ing kabeh jinis petualangan epik, saka njelajah labirin, ngrampok bandha, perang karo monster legendaris, lsp.

Tuku kothak wiwitan D&D

Tuku D&D Essential Kit

Urutan Goliat

A game sing nyampur sawetara game liyane dadi siji. Iki minangka jinis strategi, lan sampeyan kudu sinau kanggo mblokir mungsuh lan mbusak potongan saka papan sadurunge nindakake karo sampeyan. Sampeyan bisa muter individu utawa karo aliansi. Sampeyan bakal weruh sing katon kaya telu ing baris, sanajan ing iki sampeyan kudu sijine 5 Kripik saka werna padha horisontal, vertikal utawa diagonally, nanging gumantung ing kertu sing wis kena sampeyan ing tangan, kaya poker .

Tuku Urutan

Aku gedhang

Judhul sing nyenengake, dinamis lan enom sing bakal dadi pasien ing pusat kejiwaan sing percaya marang barang utawa kewan, kanthi game 90 detik ing ngendi para pemain ora bisa ngomong, nanging kanthi sadurunge nyeret kudu nggawe wong liya ngerti apa iku. Padha bisa muter 2 utawa liyane, lan iku cocok kanggo liwat 8 karo. Nanging sing ati-ati, amarga "dokter" aja nganti dokter ndeleng apa sampeyan, amarga dheweke mung siji-sijine klompok sing ora kaya "chota".

Tuku aku gedhang

Suku Bajingan Ayo padha nglakoni dosa

Judhul liyane ing seri game papan Spanyol iki. Salah siji saka game sing hooligans lan dijamin ngguyu. Klumpukne kolega, acak kertu, lan miwiti karo sing pisanan. Ana 4 jinis kertu anyar, tuduhan, tantangan sosial, WTF! Pitakonan lan kertu kosong kanggo sampeyan entuk apa sing dikarepake.

Tuku Ayo padha nglakoni dosa

Papan game kanggo loro

ing game Papan kanggo loro Iku klasik, lan ana akeh. Kanggo muter minangka pasangan de facto, utawa jinis pasangan liyane. Sampurna kanggo nalika luwih akeh wong ora bisa kumpul lan ora bisa nggunakake papan liyane sing biasane mbutuhake klompok utawa tim sing luwih gedhe. Game papan paling apik kanggo wong diwasa saka jinis iki yaiku:

Billiard

Duwe meja blumbang ing omah tanpa papan sing akeh banget ora mesthi bisa, nanging kanthi meja makan iki sing dadi biliar. Fungsionalitas lan nyenengake teka bebarengan ing meja konversi iki ukuran 206.5 x 116.5 x 80 cm dawa, jembaré lan dhuwur. Iku kalebu kabeh aksesoris kanggo muter lan bisa milih karo tapestry ing macem-macem werna.

Tuku meja blumbang

4 ing baris

Kripik loro werna, loro peserta. Ing idea kanggo ngetik mau ing panel kanggo nyoba kanggo nggawe larik saka 4 ing baris saka werna padha. Lawan kudu nglakoni sing padha, nalika ngalangi sampeyan supaya ora entuk sadurunge.

Tuku 4 Online

(un) kenalan?

Ora mung iku Papan game kanggo 2 diwasa, nanging khusus kanggo pasangan. Ing kono sampeyan bakal bisa nguji apa sing sampeyan ngerti babagan pasangan, kanthi pitakonan babagan urip saben dina, pribadine, karukunan, selera pribadi, lsp. Pilih layang kanthi pitakonan, pilih jawaban sing paling cocog karo sampeyan, lan njaluk wong liya mangsuli kanggo ndeleng manawa cocog ...

Tuku (Un) kenalan?

Tresna karo tembung

Papan game liyane sing dirancang kanggo pasangan. Kanthi iku sampeyan bakal bisa kanggo ngiyataken hubungan lan bantuan kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti pasangan luwih, malah ing rahasia paling intim. Iku gampang kanggo muter, ana 100 kertu karo pitakonan sing dirancang kanggo mimpin kanggo obrolan bab kepungkur, mangsa, raos, dhuwit, kepinginan, intim, etc.

Tuku katresnan ing tembung

Devir Secret Code Duo

Iku game complicity, kanggo sinau lan seneng-seneng. Iku ngijini sampeyan kanggo muter dadi paling cepet lan pinter kanggo nemokake pitunjuk subtle lan misterius lan njaluk menyang shoes saka mata-mata rahasia kanggo nemokake didhelikake lan kanthi mangkono menang game sadurunge mungsuh.

Tuku Kode Rahasia Duo

Hasbro Sink Armada

Game angkatan laut sing sampeyan main karo koordinat kanggo nyoba nglelebke kapal mungsuh. Dheweke bakal ana ing posisi sing dipilih, lan sampeyan ora bisa ndeleng lan dheweke ora bisa ndeleng posisi sampeyan. Iku diputer wuta, lan nyoba kanggo nemokake ngendi padha kanggo ngilangke. Tanpa mangu liyane saka klasik kanggo loro ...

Tuku Sink Armada

artgia

Game khusus sing nyenengake kanggo pasangan sing bisa nambah kapercayan, wani karo obrolan lucu, flirt, etc. Pilih kertu, jawab pitakonan, utawa gawe tantangan romantis sing diusulake. Kowe wani?

Tuku Atargia

Papan game strategi

Penggemar strategi sing pengin ngilangi Warcraft, Age of Empires, Imperium, lsp., lan ngalih menyang game tabletop bakal seneng karo judhul kayata:

Catan

Iku game strategi-menang penghargaan, lan wis luwih saka 2 yuta pemain. Perlu perhatian lan dadi ahli strategi sing apik kanggo menang. Dianjurake kanggo umur 10 lan munggah lan kanggo 3 utawa 4 pemain. Ing kono sampeyan bakal dadi salah sawijining pemukim pisanan ing pulo Catan, lan kutha lan prasarana pisanan bakal katon. Sithik-sithik sampeyan bakal berkembang, kutha-kutha diowahi dadi kutha, sarana transportasi lan perdagangan saya apik, cara ngeksploitasi sumber daya, lsp.

Tuku Catan

Devir Carcassonne

Salah siji saka game strategi paling lan salah siji sing paling majeng. Iku kalebu Papan karo bisa expansion kanggo nambah liyane kemungkinan lan isi. Iku cocok kanggo 2 kanggo 5 pemain, lan cocok kanggo umur 7 lan munggah. Luwih saka 10 yuta pemain wis kecanthol ing game iki sing sampeyan kudu nggedhekake wilayah, perang, lan nelukake barang-barang anyar.

Tuku Carcassone

Risiko Hasbro

Salah sawijining strategi sing paling apik kanggo penaklukan kekaisaran sampeyan. Kanthi 300 tokoh, kertu misi, kanthi 12 misi rahasia, lan papan kanggo posisi pasukan lan perang ing perang sing luar biasa. Game sing kebak aliansi, serangan kejutan, lan pengkhianatan.

Tuku Risk

Strategi Diset

Umur 8 lan munggah lan kanggo 2 pemain, Stratego liyane saka game Papan strategi paling apik kanggo wong diwasa. Papan klasik ing ngendi sampeyan bisa nyerang lan mbela dhewe kanggo nyoba nelukake gendera mungsuh, yaiku, jenis CTF. Kanthi 40 potongan kanggo tentara sing beda-beda pangkat sing bakal bisa nyoba pikirane logis lan strategis.

Tuku Stratego

Monopoli Klasik

Ana sawetara versi Monopoly, nanging salah siji sing paling sukses isih klasik. Senajan iku ora game saka strategi nggunakake, iku perlu sawetara kawicaksanan lan ngerti carane ngatur kanggo ngerti carane tuku lan ngedol kanggo gain kekaisaran kasugihan.

Tuku Monopoli

Game koperasi paling apik

Minangka kanggo game papan koperasiKanggo muter karo aliansi, judhul paling apik sing bisa sampeyan tuku yaiku:

Mysterium

Papan game kanggo kabeh umur saka 8 taun. Iku game kolaboratif ngendi sampeyan kudu nyoba kanggo ngatasi misteri, lan kabeh pemain bakal menang utawa kalah bebarengan. Tujuane kanggo nemokake apa sing ana ing mburi mati roh omah angker lan nggawe jiwane tentrem. Siji pemain nganggep peran minangka hantu, lan pemain liyane main karo medium sing bakal nampa sawetara pitunjuk sing nuduhake rahasia ...

Tuku Mysterium

Devir Holmes

Game iki nggawa sampeyan menyang 24 Februari 1895, ing London. Bom wis njeblug ing Parlemen lan Sherlock Holmes, bebarengan karo asistene, bakal melu sinau sing bener babagan kasus iki.

Devir The Forbidden Island

Game koperasi kulawarga sing menang penghargaan. Ing kono sampeyan nyemplungake kulit para petualang sing kudu mbalekake bandha pulo sing misterius. Bisa diputer wiwit umur 10 taun. Gabungke kertu lan tokoh kanggo Papan kanggo nyoba supaya beboyo lan entuk kasugihan.

Tuku Pulo Terlarang

pandemi

Game koperasi iki cocog kanggo 2 nganti 4 pemain, umur 14 taun utawa luwih, lan sampeyan kudu nyoba nylametake manungsa saka pandemi. Penyakit lan hama sing nyebar nyebabake akeh nyawa, lan sampeyan kudu nemokake obat kasebut. Kanggo nindakake iki, dheweke bakal lelungan ing saindenging jagad golek sumber daya sing dibutuhake kanggo sintesis obat kasebut ...

Tuku Pandemi

Kanggo sing luwih tuwa

Mangkono uga wong tuwa Padha bisa duwe wektu Fantastic muter akeh saka Papan game, kanggo luwih «Senior» umur. Sawetara wis klasik, lan terus narik minat ing klompok umur iki, liyane sing luwih anyar, paling ora ing negara kita, amarga wis diimpor saka papan liya ing planet iki. Judhul sing kudu dianggep sing ora bisa ilang yaiku:

2000 potongan teka-teki

A teka-teki kanggo wong diwasa, karo 2000 bêsik, lan karo gambar ayu saka simbol Eropah. Teka-teki, yen wis dirakit, nduweni dimensi 96 × 68 cm. Kripik kasebut nduweni kualitas dhuwur lan pas kanthi optimal, saliyane digawe saka bahan sing ramah lingkungan. Cocog kanggo dolanan karo bocah saka 12 taun, wong diwasa lan luwih lawas.

Tuku Puzzle kanggo wong diwasa

Teka-teki 3D kapal bajak laut

Teka-teki 3D sing apik banget kanggo nggawe kapal bajak laut sing apik. Digawe saka busa EPS sing tahan, kanthi potongan 340 kanggo nggawe replika Queen Anne's Revenge ing skala, kanthi dimensi 68x25x64 cm. Sawise dirakit, duwe sistem lampu LED kanthi 15 lampu sing didhukung dening 2 baterei AA. Cocog kanggo umur 14 lan luwih.

Tuku teka-teki 3D

bingo

Klasik ing antarane klasik lan kanggo kabeh kulawarga, sanajan utamane karo wong tuwa. Iku kalebu drum bass otomatis, bal karo nomer, lan kit kertu kanggo muter. Sapa sing entuk baris lan bingo pisanan, menang.

Tuku Bingo

Domino

Kertu kanthi kombinasi nomer sing kudu dicampur, disebarake ing antarane para peserta, lan mboko sithik cocog karo nomer kasebut. Sing pisanan nyeleh kabeh Kripik bakal menang.

Tuku Domino

kulawarga UNO

A menowo lan banget tradisional game kertu sing ngidini 2 pemain kanggo muter individu utawa ing tim. Tujuane dadi sing pertama entek kertu. Lan yen sampeyan duwe mung siji kertu, aja lali bengok UNO!

Tuku siji

Tic-tac-toe

Game tic-tac-jempol khas, kanggo nyoba kanggo posisi 3 wangun witjaksono ing baris, salah siji horisontal, vertikal utawa diagonal. Lan nyoba kanggo mblokir mungsuh supaya ora entuk sadurunge.

Tuku 3 saurutan

Papan catur, checkers lan backgammon

Papan 3-in-1 kanggo muter telung game klasik iki sing ora mbutuhake introduksi. Senajan bisa dadi becik kanggo wong tuwa, nanging game kasebut ora duwe umur, mula bocah-bocah uga bisa dolanan.

Tuku papan

Papan Parcheesi + OCA

Game OCA lan Parcheesi minangka game liyane sing paling populer ing kabeh wektu. Kanthi papan sing bisa dibalik iki, sampeyan bisa duwe loro game kanggo nyenengake kulawarga.

Tuku papan

Deck saka kertu

Mesthi, ing antarane klasik sampeyan ora bisa kantun game meja kertu. Kanthi dek Spanyol utawa karo dek Prancis, kaya sing dikarepake. Sampeyan bisa muter macem-macem jinis game, amarga karo dek padha ana akeh (Uno, Pócker, Chinchón, Cinquillo, Mus, Solitaire, Blackjack, 7 lan setengah, Briscola, Burro,…).

Tuku dek Spanyol Tuku poker deck

Generasi anyar

Mesthine, kategori liyane iki ora bisa absen, sing bubar muncul amarga kemajuan teknologi anyar. Lan komputasi, Internet, lan kasunyatan virtual, kasunyatan ditambah utawa teknologi realitas campuran uga wis ngganti cara main game papan. A generasi anyar saka game Papan kanggo wong diwasa wis teka, lan sampeyan kudu ngerti proyek menarik iki:

game Papan online lan app

Ana sawetara game Papan online kanggo muter karo kulawarga utawa kanca-kanca ing kadohan, uga sawetara app seluler sing uga ngijini sampeyan kanggo muter klasik ing mode bebarengan utawa marang mesin. Sampeyan bisa nelusuri toko aplikasi Google Play lan App Store.

Sawetara kaca web karo free jus meja Padha:

game kasunyatan Augmented

Apa sampeyan bisa mbayangno game papan sing bisa nggawe maneh macem-macem game, lan ing ngendi sampeyan bisa ndeleng konstruksi lan obyek ing telung dimensi, lan ing ngendi kothak kasebut dudu kothak, nanging urip lan dadi pahlawan, monsters, kewan, lsp. .? Inggih, mungkasi mbayangno, sing wis kene thanks kanggo augmented kasunyatan kaca tingal lan iku diarani Tilt Five.

Pitakon umum

Papan game kanggo wong diwasa

Gambar gratis (Game Papan Anak) saka https://trange.biz/childrens-board-game-48360

Sawetara keraguan sing paling asring lan pitakonan sing biasane ditakoni babagan game papan kanggo wong diwasa yaiku:

Apa game papan kanggo wong diwasa?

Iki minangka game papan sing cenderung duwe tema sing ora cocog kanggo bocah cilik, sanajan ora kabeh. Lan ora kudu amarga duwe konten sing cocog kanggo wong diwasa, nanging amarga dirancang kanggo wong diwasa, mula bisa uga bocah cilik ing omah ora ngerti dolanan utawa bosen.

Apa tuku jinis hiburan iki?

Ing tangan siji, saben game diputer karo kulawarga utawa kanca-kanca, wektu gedhe ngginakaken, lan ngguyu dijamin. Uga, saiki karo kahanan pandemi bisa dadi rencana sing apik lan aman kanggo nongkrong. Ing tangan liyane, padha uga mbantu kanggo sosialisasi liyane lan njaluk adoh saka layar PC utawa console game, kang biasane game sing ningkataké individualisme lan isolasi. Cukup ngelawan saka game Papan klasik, kang cedhak. Sampeyan bisa uga njupuk minangka hadiah apik kanggo Natal, utawa kanggo tanggal liyane.

Tuku ing endi?

Ana akeh toko khusus kanggo tuku game papan, uga toko dolanan sing uga kalebu jinis game iki kanggo wong diwasa. Nanging, salah sawijining pilihan sing paling apik yaiku tuku online ing platform kayata Amazon, amarga sampeyan duwe jumlah game sing akeh banget sing ora bakal ditemokake ing kabeh toko. Kajaba iku, ana macem-macem saka sudhut prices lan promosi occasional sing bisa njupuk kauntungan saka.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.