Fito Páez ngomong babagan 'Trust'

Sawise kontroversi karo Ricardo Arjona, ngomong Fito Paez lan jarene "Aku wong umur 47 taun sing wis ndeleng akeh perkara ing urip, nanging aku isih yakin manawa ana kembang bisa ditemokake ing rawa".

Album anyaré 'Trust' nembe wae metu lan dadi album nomer XNUMXe. «Pungkasane, sing isih ana yaiku ngrangkul, percaya marang wong liya, tresna lan tresna marang awake dhewe ing satengahing tembakan yaiku uripDheweke nggambarake.

Kanggo dheweke, album "minangka petualangan musik sing apik", amarga dheweke ora duwe lagu-lagu sing dikarang. «Mung ana potongan musik, nanging aku yakin bakal ana sing metu".

Fito negesake tanggal kanggo Spanyol: dheweke bakal ing Madrid -17 Mei-, Barcelona -18-, Las Palmas -8 Juli-, festival Huesca Pirineos Sur -10- lan Córdoba -14-.

Liwat | EFE


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.