Film Channing Tatum

Channing Tatum

Channing Tatum tanpa mangu-mangu, salah sawijining tokoh paling seksi ing Hollywood saiki.

Sanajan pangembangan aktinge lan tanggepan masarakat ing box office rada ora teratur, sawise luwih saka sepuluh taun tanpa gangguan nggarap film sing paling macem-macem, ngrasakake prestise sing entuk dhuwit kanthi apik.

Perjalanane ing lingkungan seni miwiti dheweke dadi model lan penari. Antarane 2000 lan 2004, dheweke kerja ing perusahaan kayata Armani, melu kampanye Dolce & Gabbana, tampil ing pirang-pirang iklan televisi lan nari ing video kasebut. Dheweke Bangs dening Ricky Martin.

Dhaptar film pertama Channing Tatum

Ing taun 2004, dheweke resmi debut ing akting, kanthi peran sajrone bab Gentho: Miami.

Tatum

Dheweke bakal debut ing layar amba karo Game Honor dening Thomas Carter (2005). Ing kana dheweke mainake salah sawijining pemuda sing ora sopan lan ora sopan yen Samuel L. Jackson dadi tim basket sing menang, Lan uga dadi pria sing apik, gelem menehi sing paling apik kanggo masarakat.

Ing taun sing padha dheweke duwe katon ringkes ing Perang Donya dening Steven Spielberg (dadi cekak, ora katon ing kredit). Dheweke uga duwe peran cilik ing Kekacauan dening Barbara Kopple, film sing dibintangi Anne Hathaway lan melu Super salib dening Steve Boyum.

Wektu kanggo peran utama

Peran utama sing pertama bakal diwenehake Dheweke lanang dening Andy Fickman (2006). Film kasebut nyritakake babagan Viola Hasting (Amanda Bynes), bocah wadon sing seneng bal-balan lan pura-pura dadi bocah lanang supaya bisa main ing tim sekolah.

Nanging pengabdian mesthi bakal teka karo Siji langkah maju dening Anne Fletcher (2006). Daya tarik sing "dilarang" ing antarane bocah wadon sing sugih lan bocah lanang sing mlarat, sing prelu nggawe prasangka. Tatum saliyane ngeksploitasi kabeh fisik sing apik, uga nuduhake katrampilan nari. Resmi blockbuster pertama ing karir film aktor anyar.

Karire dikonsolidasi

Banjur makarya ing drama indie Kenangan Ratu ngetung dening Dito Montiel. Sanajan adoh saka sirkuit komersial sing hebat, film kasebut pancen dihargai para kritikus.

Dheweke teka penghargaan pertama ing karir Tatum: Ing Festival Film Sundance, dheweke nuduhake penghargaan Pemain Terbaik karo bintang film liyane: Robert Downey Jr., Shia LeBeauf, Rosario Dawson, Chazz Palmienteri lan Dianne Wiest. Dheweke uga nampa nominasi Aktor Pendukung Best ing Independent Spirit Awards.

Antarane 2007 lan 2008 dheweke bakal melu film independen: Perang ing Seattle dening Stuart Townsed lan Gelut: Ajin Aspal ngetung dening Dito Montiel. Dheweke duwe cameo singkat Siji Langkah Maju 2 lan partisipasi singkat ing Mungsuh Publik dening Michael Mann (2009).

Ing musim panas 2009, dheweke bakal entuk layar amba GI Joe dening Stephem Sommers, adhedhasar tokoh aksi Hasbro. Film kasebut tampil apik banget ing box office, sanajan kompetisi sing ketat taun iki karo film kayata Transformator: Revenge of the Fallen o Harry Potter lan Pangeran Setengah Sang.

Ing wulan Februari 2010, dheweke main karo Amanda Seyfried ing drama romantis kasebut Dear John dening Lasse Hallström. Adhedhasar novel anggitane Nicholas Sparks, nggambarake proyek pertama sing didol minangka "film karo Channing Tatum." Kinerja kasebut apik banget ing box office, sing ngasilake $ 110 yuta.

Taun-taun pungkasan iki

Ing 2011, dheweke duwe wektu dadi kekasih Winona Ryder en Dilema dening Ron Haward, film nalika dheweke melu karo Vince Vaughn, Kevin James, Jennifer Connelly lan Ratu Latifah.

Dheweke bakal makarya maneh kanthi arahan Dito Montiel ing drama independen Ora duwe anak, ing kana dheweke nuduhake tagihan kasebut karo Al Pacino, Ray Liotta, Katie Holmes lan Tracy Morgan.

Dheweke main lintang bareng karo Jessica Biel, Donald Sutherland, lan Mark Strong Legiun elang dening Kevin Macdonald. Dheweke bakal nutup taun iki kanthi produksi independen liyane sing ditayangke ing Festival Film Toronto, komedi romantis 10 taun mengko, ing ngendi dheweke bakal nggawe pemeran paduan suara karo Justing Long, Kate Mara, Rosario Dawson, Chris Pratt lan Anthony Mackie, lan liya-liyane.

2012, ing babagan koleksi, dadi taun paling apik ing karir Channing Tatum. Dheweke main dadi super sukses Saben dina uripku dening Leo Collins, Penyusup ing kelas dening Phil Lord lan Christopher Miller, minangka tambahan film sing paling apik yaiku: Magic Mike dening Steven Soderbergh.

Kajaba iku, dheweke uga bakal makarya ing sangisoré Soderbergh ing Ora karuan, nuduhake pemeran karo Cina Carano, Ewan McGregor, Michael Douglas, Antonio Banderas, Bill Paxton lan Michael Fassbender.

Ing 2013, dheweke bakal duwe kolaborasi anyar karo Steven Soderbergh en Efek samping lan teka ing Spree nganti pungkasan dening Evan Goldberg lan Antarane tangan sampeyan dening Joseph Gordon-Levit.

Penampilan paling anyar

Dheweke uga main ing rong film liyane, sing akeh diarepake finansial, nanging ora bisa digunakake: GI Joe 2: Revenge dening Jon Chu lan Nyerang kekuwatan dening Ronald Emmerich.

Ing 2014 dheweke bakal menehi swara kanggo rong film animasi: dhisik bakal Superman ing Film Lego dening Phil Lord, banjur Joaquin ing Buku urip ngetung dening Joaquín Gutiérrez nalika duwe informasi.

Tatum

WESTWOOD, CA - FEBRUARI 01: Aktor Channing Tatum nekani Gambar Universal '"Salam, Kaisar!" perdana ing Regency Village Theatre tanggal 1 Februari 2016 ing Westwood, California. (Foto dening Kevin Winter / Getty Images)

Yen 2012 minangka taun paling apik ing babagan kinerja filme karo publik, 2015 mesthine dadi sing paling wicaksana. cunt Nasib Jupiter saka Suster Wachowski, pungkasane bakal diseret dening crita sing ora dingerteni.

Dibintangi Magic Mike XXL dening Gregory Jacobs, sekuel sing bakal dadi aktor nuduhake maneh absen sing sampurna lan kondisine nari. Aku uga bakal melu Wolung Sengit, wong kulon liyane sing duwe humor ireng saka Quentin Tarantino.

Partisipasi pungkasan nganti saiki: Salam Kaisar dening Cohen Brothers (2016). Komedi ireng (kaya meh kabeh direktur kasebut) sing duwe partisipasi cilik karo George Clooney, Josh Brolin, Ralph Finnes, Joan Hill lan Scarlett Johansson, lan liya-liyane.

Awal taun iki, dheweke bakal bali menehi swara marang Superman ing Batman: Film Lego. Partisipasi sampeyan ing Kingsman: Lingkaran Emas (perdana musim gugur sabanjure), uga kolaborasi anyar karo Steven Soderbergh ing Logan Lucky.

Suwe-suwe desas-desus nyebar yen dheweke bakal mainake Gambit ing film mung kanggo anggota karakter X-Men iki ing sangisoré arahan Doug Liman, nanging saiki ora ana sing resmi.

Sumber gambar: People / Peru.com


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.