Ora sopan nanging nyaranake 'Movie 43'

Hugh Jackman ing salah sawijining lelucon 'Movie 43' kanthi masalah gantung ...

Hugh Jackman ing salah sawijining lelucon 'Movie 43' kanthi masalah gantung ...

Kita miwiti taun kanthi scoop saka trailer kanggo 'Movie 43?, lan akhir minggu iki pungkasane bisa nikmati komedi edan iki ing bioskop. Film sing duwe pemeran luar biasa, Iki digawe saka macem-macem lelucon ing endi shower bintang nyata katon kayata Emma Stone, Gerard Butler, Hugh Jackman, Elizabeth Banks, Chloë Grace Moretz, Kristen Bell, Anna Faris, Naomi Watts, Kate Winslet, Uma Thurman, Halle Berry, Josh Duhamel, Richard Gere, Kate Bosworth, Chris Pratt, Jason Sudeikis, Kieran Culkin, Patrick Warburton, Christopher Mintz-Passe, Justin Long, Liev Schreiber, Johnny Knoxville, Terrence Howard, Aasif Mandvi, Leslie Bibb, lan Seann William Scott.

Uga ing alamat, film 'Movie 43' nduwe macem-macem direktur: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr, Rusty Cundieff, James Duffy, Griffin Dunne, Peter Farrelly, Patrik Forsberg, James Gunn, Bob Odenkirk, Brett Ratner, lan Jonathan Van Tulleken.

Ing 'Movie 43', kita nemokake humor sing ora cocog kanggo kabeh kepekaan. Dadi, Calvin (Mark L. Young) lan JJ (Adam Cagley) pengin nggawe lelucon marang Baxter (Devin Eash), nggawe dheweke goleki internet kanggo film sing paling larang ing saindenging jagad. Dadi, ing antarane video lan video, ing antarane film lan film sing ditemokake, kita bisa ndeleng macem-macem lelucon sing ana gandhengane karo crita sing nggegirisi utawa malah ngganggu, nanging mesthi lucu, sing kudu dingerteni. Komedi, tanpa mangu-mangu, sampeyan bisa seneng utawa ora seneng, nanging ora bakal ora preduli.

Lan ing antarane gag lan gag, ibu Hollywood sing nggawa kita komedi kanthi aktris lan aktris terkenal sing durung biasa ndeleng animasi kaya jinis iki. Hugh Jackman sing luar biasa lan testikel sing digantung ing gulu, gag pertama, lan saka sudut pandangku minangka salah sawijining sing paling kaget.

'Movie 43' ora teratur, nanging ngidini kita ndeleng lan nggawe kita duwe wektu sing nyenengake, sing gumantung kepiye papan reklame, luwih saka sawetara proposal saiki sing bisa dikatutake. Mesthi wae, dudu film sing bisa ditonton kulawarga, elinga rating umure yaiku 'ora dianjurake kanggo bocah ing umur 18 taun ', Lan iki amarga kasunyatan manawa ana masalah kayata jinis, pendhidhikan, identitas ras, maelstrom teknologi utawa kekerasan ing jagad iki, nanging saka sudut sing ora sopan lan terbuka.

Informasi luwih lengkap - Trailer 'Film 43 ′

Sumber - labutaca.net


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.