Selena Gomez Film

Selena Gomez

Aktris, penyanyi, produser, perancang busana, lan dermawan. Yaiku Selena Gomez.

 Iki minangka salah sawijining tokoh bocah lan pemuda kanthi proyeksi paling gedhe ing industri hiburan Amerika.

Lair tanggal 22 Juli 1992, ing Gran Pairie, sawijining kutha ing negara bagian Texas, Amerika Serikat. Karir ing acara kasebut diwiwiti kanthi peran tetep ing Barney lan kanca-kancane, acara TV bocah sing kontroversial.

Nari lan nembang bareng karo "Dinosaurus sing ana ing pikiran kitae ”ana ing antarane taun 2002 lan 2004. Nganti dheweke wis ora cukup maneh kanggo tugas iki lan kepeksa mundur saka pemeran kasebut. Nanging dheweke ora bakal mandhegake kemajuane.

Banjur dheweke bakal teka sawetara penampilan ing seri liyane kaya Hannah Montana. Uga ing film TV Walker, Texas Ranger: Nyoba dening Geni karo Chuck Norris minangka protagonis.

Munculé misuwur bakal diwiwiti ing taun 2007, nalika dadi peran Alex Russo ing serial Disney Channel Penyihir saka Waverly Place. Seri kasebut mlaku suwene 4 musim, menangake Emmy kaping 3 kanggo Program Anak Paling Apik.

Selena Gomez ing film

Debut Selena Gomez ing bioskop diwiwiti ing taun 2003, nalika dheweke isih dadi bagean saka acara kasebut Barney lan kanca-kancane. Iku karo peran cilik ing Spy Kids 3D: Game Overdening Robert Rodríguez.

Ing taun 2008 dheweke menehi swara marang putra-putra walikota Villa Who en Horton lan Donya.

Uga nyuarakake watake Putri Selenia en Arthur lan baline Minimoys (2008). Wis Arthur 3: Perang Donya, kaloro film sing disutradarai dening direktur Prancis Luc Besson (2010)

Pinterest

Peran utama

Ing taun 2008 dheweke main ing Cinderella modern 2, teruse crita yen ing taun 2004 wis mbintangi Hillary Duff. Pita langsung menyang video ing omah.

Ramona lan mbakyune, dening Elizabeth Allen, dadi film pertama sing dibintangi Selena Gomez ing layar lebar ing taun 2010.

Adhedhasar seri novel sing ditulis dening Beverly Cleary, film kasebut minangka sukses publik lan kritis ing Amerika Serikat.

Kajaba iku, aktris lan uga penyanyi nampilake lagu judhul film, diarani Urip kaya ora sesuk.

Ing 2011, dheweke main ing komedi pemuda Monte Carlo, katuntun dening Thomas Belluza. Ing salebetipun, Selena Gómez main kalih karakter. Ing tangan siji, Grace Bennett, bocah enom saka Amerika Selatan. Dheweke menyang Paris karo kanca lan mbakyune kanggo nikmati tur sing ora diragukan.

Ing kutha cahya, dheweke dianggep Cordelia Wintrop-Scott (peran liyane sing dimainake Gomez), aristokrat Inggris sing enom lan kuat. Kanthi ora sengaja, Grace pungkasane dadi Cordelia. Banjur, bebarengan karo kanca lan adhine, dheweke plancongan menyang Monte Carlo, ing kana dheweke seneng - dheweke getun banget - kemewahan royalti.

Gomez Aku uga bakal nyanyi tema utama film iki.

Setahun mengko, dheweke bali kanggo menehi swara kanggo film animasi. Dheweke main Mavis, putri Dracula (Adam Sandler) ing Hotel Transylvania dening Genndy Tratakovosky.

Film kasebut sukses banget ing 2015 dirilis sekuel sing bisa nambah angka koleksi bagean pisanan.

Ex cah wadon Disney

Ing 2013 Selena umur 21 taun lan kabeh perhatian media sawise menehi komentar romansa karo penyanyi Kanada Justin Bieber. Ana nalika gabung karo pemeran drama indie Breakers Spring: urip ing pinggir.

Ing kaset iki poster bareng karo James Franco, Ashley Benson, Rachel Korine lan mantan prawan Disney Vannesa Hudgens.

Disutradarai dening pabrikan film kontroversial Amerika Harmony Korine, crita kasebut ningkatake sisihane sing peteng banget prestasi Impen Amerika sing ditunggu-tunggu.

 Selena Gómez bakal mbecikake marang pers kenapa dheweke nampa peran sing ora bener politik kasebut. Dheweke yakin manawa dheweke ora nantang tantangan kanggo mbuktekake rekaman aktinge utawa nyoba ngilangi citra minangka bocah wadon sing apik. Dheweke negesake kanthi sederhana njupuk proyek kasebut amarga ibune seneng karo karya Korine, direktur film sadurunge.

Sanajan dipamerake ing sawetara ruangan sing kurang, film iki ngasilake luwih saka $ 30 yuta ing saindenging jagad. Sukses yen dijupuk kanthi anggaran winates $ 5 yuta. Liwat wektu Breakers Spring: urip ing pinggir, pungkasane dadi film kultus.

Gomez gelem nggawe citra minangka bintang bocah ing mburine kanthi apik. Lan iki, sanajan ing pratelan kasebut dheweke ngaku liya. Sadawane garis kasebut, ing 2013 dheweke main karo Ethan Hawke ing thriller Getaweydening Courtney Salomon.

 Tape, sanajan duwe kampanye pariwara sing cukup, ora digatekake dening masarakat, saliyane nampa komentar negatif saka kritikus khusus. Kanggo Selena Gomez, rampung dadi eksperimen sing gagal.

selena

Proyek sing luwih mandiri

Selena Gomez ing bioskop tetep cedhak karo film independen tinimbang produksi super Hollywood. Sanajan ana kasunyatan manawa umume, dheweke tetep diawasi karo publik lan diantu-antu dening paparazzi.

Dibintangi komedi Tumindak Aladening Tim Garrick (2014). Ing taun sing padha digawe, bebarengan karo Billy Crudup, Felicity Huffman, William H. Macy lan Laurance Fishburne dadi pemeran drama kasebut. Ruddenlessdening William H. Macy.

Premiere ing Festival Film Sundace, film kasebut entuk persetujuan saka kritik khusus. Selena Gómez minangka bagean, ditampilake dadi aktris sing diwasa lan serbaguna.

Cameos lan petualangan televisi liyane

Wis katon sedhela en Muppets, dening James Bobin (2011), Gempa susulan dening Nicolás López (2013), Taruhan gedhe dening Adam MaKay (2015) lan Tanggi sing dikutuk 2 dening Nicholas Stoller (2016).

Ing taun 2009, dheweke main dadi loro film ing Disney Channel. Program perlindungan putri, bebarengan karo Demmi Lovato lan Wizards of Waverly Place: Film.

Supaya adoh, siji-sijine proyek film mangsa kanggo Selena Gomez, yaiku bagean katelu saka Hotel Transylvania, film samesthine bakal muter bioskop ing taun 2018.

 

 

Sumber gambar: TKM / Vanitatis


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.