Film paling apik ing taun 2017

paling apik film

Saben pungkasan taun Mupangate para penonton film nggawe inventaris kabeh kaset sing katon ing taun kepungkur. Apa film sing paling apik ing 2017?

putra akeh sing sambat amarga ora ana crita asline utawa amarga sithik sithik direktur sing seneng njupuk risiko.

Teror - jinis sing ora mesthi ditampa para kritikus - dadi kejutan sing nyenengake Bioskop Spanyol nyegerake papan reklame kanthi irah-irahan sing pancen inspiratif.

Nelpon aku nganggo jenengmu, dening Luca Guadagnino

Roman musim panas antarane bocah umur 17 taun (Timothée Chalamet) lan asisten bapake (Armie Hammer). Dumunung ing Italia sisih lor ing taun 1983, kanthi pujian universal, ora mung siji film paling apik ing taun 2017. Uga dadi Iki dianggep minangka salah sawijining karya sinematografi paling apik ing dasawarsa pungkasan.

Okja dening Bong Joon-ho

ing Produksi Netflix ora mung luwih akeh tinimbang film sing diprodhuksi dening jurusan Hollywood. Uga dheweke dadi umum ing festival film utama ing saindenging jagad. Kaya ngono Okja, dening Korea Selatan Bong Joon-ho, sing saingan karo Palme d'Or ing edisi 2017 saka Festival Film Cannes. Petualangan sing rada mewah, kanthi sow sing apik dadi protagonis.

Colossal, dening Nacho Vigalondo

Sanajan main ing Festival Film Internasional Toronto 2016, mesthine kudu ngenteni nganti musim semi 2017 kanggo ndeleng petualangan hebat ing bioskop. Co-produksi ing antarane Spanyol lan Kanada nganggo basa Inggris, karo Anne Hathaway minangka protagonis. Wawasan bioskop "Kaiju", dicampur karo unsur komedi ireng sing asem banget lan uga kritik sosial.

Tikus pantai dening Eliza Hittman

Wong New York sing enom nyoba banget nylametake kulawargane. Kanggo nindakake iki, dheweke ngungsi ing kanca lan entuk pacar sing stabil. Dheweke uga nemokake kecanduan anyar: ngobrol karo wong tuwa kanthi online, dheweke wiwit nemoni seksual. Kabeh mulai rumit nalika dheweke ora bisa njaga lingkaran sosial "resmi" lan hubungane sing adoh ing lingkungan sing beda.

Coco dening Lee Unkirch

Salah sawijining proyek Pixar sing paling akeh dibahas lan diantisipasi ing taun-taun pungkasan pungkasane katon padhang. Drama kulawarga sing ditemtokake ing perayaan tradisional Meksiko Dina Mati, dikandhani kanthi entheng lan malah naif. Crita sing ngomong babagan nilai pribadi, kesetiaan lan pengkhianatan.

coco

Musim Panas 1993, dening Carla Simón

Minangka taruhan akeh sing nyapu ing angsuran Goya Awards sabanjure. Crita sing angel lan gampang, babagan bocah wadon sing kudu adaptasi karo urip anyar sawise sedane ibune. Pemenang Penghargaan Fitur Pertama Terbaik ing Festival Film Berlin pungkasan.

Let Me Out, dening Jordan Peele

Akeh sing isih ora percaya yen Jordan Peele, bintang acara komedi televisi kontroversial Key and Peele, minangka direktur lan panulis skrip film iki. Teror sing paling dhasar, dicampur karo drama sosial lan akeh ironi. Rong jam nalika penonton ora bisa pindhah saka kursine. Sukses box office sing kaget lan salah sawijining film paling apik ing taun 2017.

Dunkerque, dening Christopher Nolan

Direktur Inggris Christopher Nolan minangka salah sawijining sutradara sing ora ana gandhengane karo masarakat. Ana sing tresna marang dheweke, nanging uga akeh sing sengit. Drama perange Dunkerque ngrampungake efek sing padha. Kanggo akeh wong, crita hambar tanpa akeh sing ditawakake. Kanggo wong liya, sawijining karya seni. Yen ana kriteria unanimitas yaiku ngrayakake karya musik Hans Zimmer.

Julia ist, dening Elena Martín

Ditulis, diarahake lan dibintangi Elena Martín. Iki nyritakake babagan panemuan mandhiri sing adoh saka omah, nalika jagad iki katon werno abu-abu. Julia, mahasiswa arsitektur sing mutusake nglampahi setaun ing Berlin, kudu maju ing kutha sing adhem lan ora warna banget, saengga bisa menehi kabeh cara kanggo diwasa lan dadi wong anyar.

Blade Runner: 2049 dening Denis Villenueve

Wis pirang-pirang taun dheweke ngobrol babagan sekuel film terkenal sing dipimpin Ridley Scott ing taun 1982. Dibintangi Ryan Gosling lan Harrinson Ford ing peran mitos minangka pamburu réplika Rick Deckard. Sanajan para kritikus menehi peringkat meh padha dadi salah sawijining film paling apik ing 2017, film kasebut ora nambah apa sing diarepake. Sampeyan kudu ndeleng tanpa pirang-pirang taun kepungkur dadi karya kultus, kayadene sing pertama.

Lady Bird dening Greta Gerwig

Perjalanan liyane kanggo nemokake mandhiri remaja. Ibu lan putri kudu ngerti lan ngakoni, supaya bisa ngatasi alangan lan konflik dhewe. Salah sawijining film sing paling misuwur ing pungkasan taun, utamane memuji amarga arahan lan aktinge.

Superhero uga melu film paling apik ing taun 2017

Nalika akeh sing ngarep-arep yen ramalan sing diluncurake dening Steven Spielberg lan Martin Scorsese bakal kawujud lan pungkasane sub-genre iki bakal kedadeyan, Ana sawetara judhul sing kalebu film paling apik ing taun 2017.

Wonder Woman, (Wonder Woman) dening Patty Jenkins

Gal Gadot sukses ngrampungake peran dadi putri Amazon, dene Chris Paine dadi pendukung aktinge. Kanggo akeh wong, kejutan sing nyenengake. Sanajan pungkasane ringkih banget, meh bisa ngrusak sisa film kasebut.

wonder Woman

Logan dening James Mangold

Panutupan trilogi Wolverine minangka salah sawijining film sing paling misuwur paraga sing lair kanthi komik. Film diwasa, bisa ditampilake kanthi visual lan crita. Akeh sing wedi manawa jinis film kasebut bakal ilang saiki, Disney bakal duwe kontrol jagad X-Men.

Spiderman: Mulih dening Jon Watts

Pahlawan arachnid reboot kaping pindho kurang saka sepuluh taun, ternyata balsem sumilir ing antarane dadi pirang-pirang film superhero sing padha banget. Tom Holland langsung dadi (statistik ujar) dadi aktor paling apik sing main peran kasebut. Robert Downey Jr, Marisa Tomei lan Michael Keaton dianugerahi kategori pemeran.

 

Sumber gambar: El Mundo / PM Channel 5


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.