Film sing bakal ditonton nalika Natal

Film sing bakal ditonton nalika Natal

putra preinan, kumpul kulawarga, reuni karo kanca lawas. Wengi-wengi dawa, suhune sithik, coklat nougat lan coklat panas. Dheweke uga dina nginep ing omah lan telat turu. Dina kanggo ketemu ing ngarep televisi lan nggabungake dhaptar film sing bisa ditonton nalika Natal.

Umume pilihan yaiku komedi kanthi nada, nanging ana uga ruang kanggo drama, aksi lan malah medeni.

Home Alone by Chris Columbus (1990)

Kulawarga gedhe saka Chicago mutusake arep natal ing Paris. Ing dina plancongan, dheweke lali karo anggota sing paling cilik lan ora ana sing ngerti yen ora ana nganti mabur liwat Atlantik. Bocah cilik sing lali kudu ngadhepi maling maling sing bakal nyoba ngrampok omahe.

Frozen, dening Chris Buck lan Jeniffer Lee (2013)

Iku Film animasi kaping lima paling dhuwur sing nate ana. Versi gratis crita dening Hans Christian Andersen Ratu salju.

Es salah sawijining film sing ora lelah kanggo bocah cilik, sing nembang lan nari tanpa mandheg kabeh lagu. Ana sawetara sing bisa maca kabeh dialog nganggo pirang-pirang basa.

The Polar Express (2004) lan A Christmas Carol (2009) dening Robert Zemeckis

Sawise entuk kamulyan jagad ing taun 80-an kanthi trilogi saka Bali menyang mbesuk (telung film liyane sing bakal ditonton nalika Natal), Robert Zemeckis dadi salah sawijining pria paling kuat ing Hollywood.

Crita Natal

Ing taun 2004, dheweke nggawe crita Natal Kutub Express, ditulis dening Chris Van Allsburg. Film animasi nggunakake teknik motret, dibintangi Tom Hanks. Limang taun mengko, dongeng misuwur saka Charles Dickens Crita Natal uga tekan layar amba kanthi teknologi sing padha. Jim Carrey ditugasake main Pak Scrooge sing sengit.

Salah sawijining film paling apik sing bisa ditonton nalika Natal.

Jumanji dening Joe Johnston (1995)

Iku dudu crita Natal, nanging sejatine film sing apik kanggo ditonton ing omah nalika natal. Dibintangi Robin Williams lan adhedhasar crita cekak liyane dening Chris Van Allsburg, Jumanji Iki minangka salah sawijining kaset kulawarga sing paling dibahas sajrone telung dekade kepungkur.

Saiki wis ana ing lambene wong liya, matur nuwun kanggo perdana sekuel sing ditunggu-tunggu sing dibintangi Dwayne Johnson, Jack Black lan Kevin Hart.

Film sing bakal ditonton ing Natal, ora dadi bocah cilik

Kanggo sing golek judhul kulawarga, nanging wis duwe anak remaja. Utawa mung kanggo sing ora prelu kuwatir babagan klasifikasi film kasebut, sawetara ide film kanthi semangat Natal, nanging umure 13 lan luwih.

Edward Scissorhands dening Tim Burton (1990)

Film Tim Burton paling pribadi yaiku kombinasi unsur gothic lan peteng karo dongeng. Dibintangi Johnny Depp lan Wynona Ryder, iki minangka salah sawijining crita katresnan modern sing paling tragis sing ditinggalake Hollywood.

Soundtrack digawe kanggo film dening Danny Elfman, sing dadi kontributor Burton, dadi padha karo Natal.

The Gremlins, dening Joe Dante (1984)

Film medeni kanthi semangat Natal. Crita kanthi akeh efek khusus (minangka referensi ing wektu kasebut), sing ndadekake moral dadi pungkasan: sampeyan kudu tanggung jawab karo kéwan ingon.

gremlins

Ing jaman kaya saiki, setengah saka blockbuster sing digawe ing Hollywood yaiku remake utawa reboot. Mula ora suwe sadurunge ndeleng Gremlins bali ing layar amba.

Roman Natal

Desember uga wis nyiyapake nomer romansa sinematik sing meh tanpa wates. Umume, ya, kanthi pungkasan sing nyenengake. Sawise kabeh, Natal minangka wektu kanggo rekonsiliasi.

Family Guy, dening Brett Raner (2000)

Jake Campbell (Nicolas Cage) yaiku pialang sukses ing Wall Street sing kesepian sing wis ngrampungake kabeh sing bakal ditindakake. Utawa dheweke percaya, nganti tekan sawijining Krismas, dheweke kepepet ing kasunyatan alternatif sing kurang sithik, nanging karo garwa lan anak.

Liburan, dening Nancy Mayer (2006)

Amanda Weeds (Cameron Díaz) lan Iris Simpkins (Kate Winslet) mutusake ijolan omah kanggo uwal nalika Natal, nyiksa katresnan masing-masing. Nanging urip saben liyane, dheweke bakal nemokake katresnan maneh. Jude Law lan Jack Black ngrampungake pemeran kasebut.

Munggah ing udhara dening Jason Raitman (2009)

Ryan Bringhman (George Clooney) kesah terus-terusan kabeh Amerika Serikat. Dadi luwih akeh wektu kanggo numpak pesawat tinimbang ing lemah. Dheweke ora duwe kanca, ora duwe anak lan wis ngisolasi awake dhewe saka kulawargane, sing mung asring dideleng nalika Natal.

Nanging kabeh bakal dadi rumit nalika cara kerjane ngancam teknologi anyar, ing wektu sing padha dheweke tresna karo wanita sing mung ndeleng dheweke sewengi nesu jinis.

Film sing bisa ditonton ing Natal yaiku para pahlawan kudu nylametake jagad iki

Wong jahat ora plancongan, malah nalika Natal. Uga para pahlawan. Ing bagean iki, ana film, ana karakter saka komik, film aksi lan uga film horor.

Batman Tim Burton Bali (1992)

Penguin (Danny DeVito) ngancam bakal ngrusak pesta kasebut ing Kutha Gotham sing kejang lan semrawut. Batman (Michael Keaton) kudu ngadhepi dheweke. Sanalika, dheweke uga kudu menehi hasil karo Catwoman (Michelle Pfieffer) lan pengusaha sing ora sopan Max Sherck (Christopher Walken).

Die Hard, dening John McTiernan (1988)

John McClane (Bruce Willis) kudu nyetop klompok teroris sing dipimpin dening Hans Gruber (Alan Rickman), sing njupuk bangunan Nakatomi Plaza ing tengah pesta Natal. Film film klasik.

Dina Beast, dening Alex de la Iglesia (1995)

Antikristus bakal dilahirake ing Madrid nalika wengi tanggal 25 Desember 1995. Rama Ángel Berriatúa (Álex Angulo) nyoba ngindhari kanthi biaya apa wae. Kanggo iki, dheweke entuk pitulung saka José María (Santiago Segura) lan Ennio Lombardi (Armando de Razza), dikenal minangka "Profesor Cavan", dadi tuan rumah program televisi babagan ilmu gaib.

Sumber Gambar: Brainstorming and Resources / Cincodays..com / Movieweb /


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.