Film mafia paling apik

Film Mafia Paling Apik

ing Film mafia nuwuhake minat sing gedhe ing pamirsa internasional. Ing plot kasebut, kita nemokake kombinasi sing apik sing kebak skandal lan tumindak. Karo ngono referensi digawe kanggo masalah kayata perdagangan barang dagangan, konflik antarane pihak liyane lan kreativitas gedhe kanggo nglakokake rencana sing ana ing njaba ukum sing wis ditemtokake. Topik apik kanggo njeblug ing layar amba! Pramila ing saindhenging artikel iki, kita mbabarake pilihan karo film mafia paling apik ing kabeh wektu.

Plot kasebut ora makili dongeng: nggambarake kasunyatan keras sing ana ing organisasi mafia lan sakiwa tengene. Nanging, crita kasebut ngisi adrenalin lan intrik liwat karakter eksentrik sing seneng kemewahan, kekuwatan lan keserakahan. Waca terus kanggo sinau babagan crita paling apik sing wis digawe genre film!

Penyelundupan minangka tindak pidana: barang ilegal wis beda-beda gumantung saka wektu lan wilayah. Obat-obatan tembakau, alkohol lan sintetis kalebu ing dhaptar barang sing diukum ing pirang-pirang periode. Ana organisasi sing darmabakti kanggo perdagangan wong malah!

Amarga kompleksitas operasi kasebut, kriminal ngatur ing klompok sing diatur karo pedoman sing ora kuwat. Pramila mafia legendaris wis digawe suwe-suwe. Minangka conto, kita temokake ing Mafia Italia, Rusia lan Jepang ing antarane sing paling misuwur. Ing tangan liyane, ing Benua Amerika uga duwe jaringan sing jembar kejahatan teratur, sing inspirasi akeh film mafia.

Ing antarane judhul sing ngasilake pamirsa paling gedhe ing bioskop, bisa ditemokake ing ngisor iki:

Godfather (Bagean I, II, III)

Godfather

Iki minangka klasik sinematik sing duwe loro terusan. Iki minangka adaptasi novel dening Mario Puzo lan disutradarai dening Francis Ford Coppola sing misuwur. Film trilogi pertama menang Oscar ing film paling apik taun iki. Iki dirilis ing taun 1972 lan mbintangi Marlon Brando, Al Paccino, Robert Duvall, Richard Castellano lan Diane Keaton.

"Bapak baptis" nyritakake babagan klan Corleone: digawe saka kulawarga Italia-Amerika sing kalebu limang kulawarga paling penting ing Cosa Nostra ing New York. Kulawarga iki dipimpin dening Don Vito Corleone, sing ana gandhengane karo urusan mafia.

Sajarah nyritakake maneh ing bagean kapindho lan katelu sing dirilis ing taun 1974 lan 1990 masing-masing. Kulawarga kasebut duwe 3 putra lanang wadon. Kanggo sawetara wong, kudu terus nganggo bisnis kulawarga, nanging sing liya ora kepengin. Biasane, Don Vito kerja bareng kulawarga kanggo njaga kekaisaran.

Sajrone telung film kasebut, kita nemokake aliansi lan bentrokan antarane limang kulawarga utama sing dadi bagean saka mafia Italia-Amerika lan sing ngontrol wilayah kasebut. Saliyane Corleones, kita nemokake kulawarga Tattaglia, Barzini, Cuneo lan Stracci.

Tanpa mangu-mangu, iku trilogi sing ora sampeyan lakoni! Telung filme kalebu produksi sing paling misuwur lan internasional. Ing taun 2008, peringkat kaping pisanan ing rangking 500 Film Terbaik Sepanjang Masa., digawe dening majalah Empire.

pulp Fiction

pulp Fiction

Iki minangka salah sawijining produksi paling apik saka Quentin Tarantino, dirilis ing taun 1994 lan dianggep minangka salah sawijining film paling apik ing dasawarsa iki. Film kasebut dipérang dadi pirang-pirang bab sing ana gandhengane. Bintang kasebut dadi aktor terkenal kayata: Uma Thurman, John Travolta, Samuel L. Jackson lan Bruce Willis.

Plot nyritakake babagan Vincent lan Jules: wong loro sing misuwur. Dheweke makarya kanggo gangster sing mbebayani sing dijenengi Marsellus Wallace, sing duwe garwa apik tenan sing jenenge Mia. Marsellus menehi tugas kanggo hitmane kanthi tugas mbalekake tas sing misterius sing dicolong, uga ngrawat garwane nalika ana ing njaba kutha.

Mia minangka wanita enom sing ayu banget lan bosen karo urip saben dinane, dadi dadi romantis karo Vincent: Salah sawijining pegawe bojone! Hubungan antarane wong loro kasebut mbebayani banget yen bojone ngerti babagan kahanan kasebut. Sanajan ana peringatan Jules, Vincent menehi perasaan marang Mia tuwuh lan nyenengi kabeh kekarepane, salah sawijine nyarisake nyawane!

Ing salah sawijining mlaku liwat kutha kasebut, dheweke melu ing klub ing endi salah sawijining adegan sing paling apik ing film kasebut ditindakake liwat tarian eksotik ing lantai.

Kanthi gaya Tarantino sing unik, crita kasebut diwiwiti kebak panganiaya, Rajapati, obatan lan banyolan ireng. Yen sampeyan durung nate weruh, mesthine sampeyan bakal kliwat!

Scarface

Scarface

Judhul iki cocog kanggo nggawe film maneh sing dirilis taun 1932. Versi anyar dirilis ing taun 1983 lan dibintangi Al Paccino. "Scarface" cutawa cocog karo salah sawijining film mafia sing nggawe kontroversi paling gedhe: Iki diwenehi peringkat "X" ing Amerika Serikat amarga kandungan kekerasan sing dhuwur!

Tony Montana, protagonis, yaiku imigran Kuba kanthi masa lalu sing keruh sing manggon ing Amerika Serikat. Kesel karo urip sing kebak mlarat lan watesan, Tony mutusake kanggo nambah kualitas urip kanthi kabeh biaya. Mula dheweke lan kancane Manny miwiti kerja ilegal kanggo bos lokal. Ora suwe gegayuhane tuwuh lan miwiti bisnis dhewe nangani obat-obatan lan nggawe jaringan distribusi lan korupsi sing padhet. Dheweke dadi salah sawijining pedagang narkoba sing paling penting ing wilayah kasebut!

Nalika dheweke sukses, dheweke mutusake kanggo menang pacare salah sawijining mungsuh. Gina, dimainake dening Michelle Pfeiffer, minangka wanita ikonik sing ningkah mengko karo Tony.

Tony dadi ketagihan kokain lan dadi angel banget ngontrol nesu. Dheweke wiwit nambah dhaptar mungsuh lan duwe masalah perkawinan. Sajrone crita kasebut, akeh adegan konflik karo mungsuh organisasi sing kedadeyan.

Sampeyan ora bisa ketinggalan film iki, kalebu ing ndhuwur 10 pilihan Institut Film Amerika!

Nyusup

Sing Mangkat

Saka misuwur direktur Martin Scorsese; kita nemokake salah sawijining film mafia paling anyar sing dirilis ing taun 2006. Ing drama suspense polisi, Leonardo Di Caprio lan Matt Damon minangka protagonis. The Departed menang Oscar dadi gambar paling apik ing taun kasebut!

Plot kasebut fokus ing urip wong loro sing nyusup ing sisih lawan: sawijining polisi nyusup menyang mafia lan mobster nyusup menyang polisi. Gabungan bledosan kebak drama, suspense lan intrik! Aktor eksentrik Jack Nicholson nawakake akeh adegan sing bakal nggawe emosi sampeyan kanthi kinerja sing aneh nalika main karo Frank Costello. Dheweke dadi mobster getih sing duwe akeh mungsuh lan duwe hubungan sing raket banget karo salah sawijine loro protagonis, sing nggoleki dheweke saka Departemen Kepolisian Boston.

Ana segi telu katresnan dipimpin dening psikolog saka departemen polisi.

Kita nemokake corak sing ora dikarepake ing crita kasebut lan akeh tumindak, mula iki dianggep minangka salah sawijining film paling apik ing genre kasebut. Uga ora dikatutake manawa Scorsese mesthi njamin film kanthi eksekusi tunggal!

The Eliot Ness sing Ora Disentuh

Sing ora kena disentuh Eliot Ness

Dirilis ing taun 1987, film sing ana gandhengane mafia iki nyritakake crita sing beda: yaiku versi polisi apa sing kedadeyan nalika nglawan tindak pidana sing diatur. Iki dibintangi Kevin Costner lan pemeran utama kalebu Robert de Niro, uga Sean Connery.

Plot sKedadeyan ing Chicago nalika jaman biyen akeh wong Amerika. Protagonis yaiku a polisi sing tugase nindakake pelarangan, mula dheweke nyerang bar ing Al Capone sing diwedeni. Ing papan kasebut, dheweke nemokake anomali aneh sing nggawe dheweke mikir manawa polisi kutha disogok dening para pedagang kasebut; supaya dTemtokake klumpukne tim kanggo mbantu sampeyan ngrusak tembok korupsi.

Dosis gedhe bioskop XNUMXan klasik kanthi akeh aksi sing nunggu sampeyan!

Gangster Amérika

Film Mafia Paling Apik: American Gangster

Dibintangi Denzel Washington, film sejarah iki ana ing dhaptar film mafia paling apik amarga adhedhasar kedadeyan sejatine lan kita bisa ndeleng loro pihak sukses kanthi urip ing njaba ukum.

Ing Crita Frank Lucas, salah sawijine henchmen saka pengedar obat terkenal sing tiwas amarga sebab alami. Lucas licik lan cerdas, mula dheweke sinau cara ngatur bisnis lan wiwit mbentuk perusahaane dhewe lan kalebu kulawargane kabeh yen dheweke asale asor. Lucas kepethuk karo Eva, wanita ayu sing arep dikawinake lan miwiti kulawarga.

Ora suwe dheweke dheweke wiwit urip kanthi cara eksentrik sing narik perhatian detektif sing ora bisa rusak Richie Roberts, dimainake dening Russel Crowe. Sanalika detektif kasebut miwiti investigasi lengkap kanthi tujuan kanggo mbedakake wong gedhe mafia anyar kanggo nggawa dheweke ing bar.

Ing pangembangan film bisa ditemokake adegan kekerasan lan tumindak korupsi gedhe sing digunakake mafia kanggo nerusake operasi.

Kita bisa ndeleng sisihane wong nakal ing film iki, nanging ora ana masalah sing ora bakal mandheg. American Gangster wis dadi bahan utama kanggo wong-wong sing seneng film Holywood!

Film Mafia sing Disaranake Liyane

Saliyane judhul sing kasebut ing ndhuwur, kita nemokake liyane sing cocog banget lan kasebut ing ngisor iki:

  • Dalan menyang Perdition
  • Biyen ing Amerika
  • Salah siji saka kita
  • Geng New York
  • Pati ing antarane kembang
  • Kutha Gusti Allah
  • Janji wetan
  • Sejarah kekerasan
  • Titik katresnan kosong
  • Dolanan reged
  • Rebutan: Babi lan Intan
  • Salah siji saka kita

Dhaptar kasebut ora ana enteke! Ana pirang-pirang gelar kanggo jinis iki sing biasane nyedhiyakake adegan tumindak, suspense, kemewahan lan kekerasan. Aturan utama yaiku mateni supaya bisa urip!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.