Film remaja seneng

katresnan remaja

Umur remaja. Periode urip ing endi hormon kasebut rame lan jagad iki saya owah. Wayahe ditemokake katresnan remaja lan prekara liyane. Kita kabeh ngliwati tahap iki.

Nggambarake kamanungsan, eBioskop kasebut ora uwal saka crita babagan kekasih enom loro, berjuang kanggo katresnan remaja nganti pungkasan.

Umume film kasebut dheweke ora mbutuhake anggaran sing akeh banget (kajaba sawetara) lan adol banget.

Sawetara film katresnan remaja sing kondhang

Lagu pungkasan dening Julie Anne Robinson (2010)

Adhedasar saka buku eponim sing ditulis dening Nicholas Sparks, salah sawijining penulis Amerika sing paling sukses lan produktif ing taun-taun pungkasan.

Iki dibintangi dening Miley Cyrus lan Liam Hemsworth, sing wiwit iku urip asmara ora nyata ing urip nyata.

Senja dening Catherine Hardwicke (2008)

ing drakula lan remaja Dheweke menehi kabeh, malah kanggo crosover "vampir-romantis" iki sing ora ana gandhengane karo tragedi Dracula, ngluwihi taring.

Edward Cullen (Robert Pattinson) yaiku vampir nalika arep ulang taune sing ke 100 taun kejiret ing awake umure 17 taun, sing nyebrang dalan Bella Swan (Kristen Stewart), bocah enom sing gela lan ora seneng.

Ing rong film ing ngisor iki ing saga: Wulan anyar dening Chris Weitz (2009) lan eclipse dening David Slade (2010), romansa kasebut bakal dadi segitiga katresnan sing aneh sing bakal kalebu werewolf (Taylor Lautner). Pungkasan konflik telung arah iki luwih becik ora menehi komentar. Saga Senja umume, iki minangka salah sawijining kasus langka ing film luwih apik tinimbang buku ...

Grease dening Randal Kleiser (1978)

Salah sawijining musikal sing paling dielingi ing taun 70an, dibintangi karo John Travolta lan Olivia Newton-John sing isih enom. Minangka lawan sing narik kawigaten, lan luwih-luwih nalika remaja, Danny Zuko, sawijining pemberontak tanpa sebab, lan Sandy Olsson, bocah wadon sing paling manis lan murni ing kutha kasebut, tresna banget nalika dheweke sinau ing institusi sing padha.

Pemberontak tanpa sebab dening Nicholas Ray (1955)

Pemberontak

Nalika John Travolta saka Grease Dheweke bocah ala, ora sopan, ora ana sing kaya James Dean. Wong nom-noman sing prilaku angel nemokake katresnan nalika dheweke pindhah menyang Los Angeles. Nanging polah tingkah sing ora bisa diendhani mesthi bakal nggawa dheweke menyang tujuan sing bisa ditindakake. Kanggo akeh, salah sawijining film paling apik ing sejarah bioskop, ditandhani karo pati tragis saka protagonis sawijining wulan sadurunge dirilis ing bioskop.

Niyat kejem dening Roger Kumble (1999)

Una nang alam seksual ing antarane loro tiri dheweke sinau ing sekolah eksklusif ing New York, lan ora bisa ngontrol level sing ora diduga. Bintang kasebut Sarah Miller Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon lan Selma Blair.

Romeo + Juliet dening Baz Luhrmann (1996)

Leonardo DiCaprio lan Clarine Danes dheweke menehi pasuryan marang para penyayang sing paling tragis ing sejarah. Sutradara Australia Baz Luhrmann nyelehake drama kasebut ing a Verona modern lan kosmopolitan (cukup semrawut) lan ngganti saber lan pedhang nganggo revolver sing dilapisi platinum, nanging tetep garis-garis asli Shakespeare bisa uga praktis.

American Pie: pisanan sampeyan saka Weitz Brothers (1999)

Akeh komedi lan romansa sithik. Nyritakake ing crita klompok kanca prawan sing arep sekolah menengah. Pungkasane, meh kabeh wong bakal tresna (lan jinis uga).

Ing lintang sing padha dening Josh Boone (2014)

Adhedhasar Penjual Terbaik Internasional sing ditulis dening John Green, yaiku romansa saka wiwitan ditandhani kiamat. Shailene Woodley lan Ansel Elgort main loro remaja sing kena kanker, sanajan dheweke lara nemen.

Kabeh, kabeh dening Stella Meghie (2017)

Penyakit liya nyebabake roman saka ramalan sing ora dilindhungi undhang-undhang. Madeline Whittier (Amandla Stenberg) urip ing omah, korban Imunodefisiensi Gabungan Severe, utawa sing padha: alergi kanggo kabeh, mula dheweke ora bisa metu menyang njaba. Uripe mlaku kanthi apik, nganti Olly (Nick Robinson) dadi tangga teparo anyar.

Game Keluwen dening Gary Ross (2012)

Dolanan Keluwen

Masa depan apokaliptik, ing endi bocah-bocah lan bocah-bocah kudu gelut nganti mati ing modern ing sirkus Roma, kanthi tujuan kanggo nuwuhake teror ing antarane pihak sing ditindhes lan nglipur kelas istimewa.

Ing tengah-tengah perang iki, Katniss Everdeen (Jeniffer Lawrence) lan Peeta Melark (Josh Hutcherson) dheweke nggawe romantisme kanggo para penonton supaya dheweke tetep urip. Ing bab saga ing ngisor iki, romantisme bakal ora bakal digawe palsu, sanajan ana pihak katelu (Liam Hemsworth).

Spider-Man sing Luar Biasa 2: Kekuwatan Elektro dening Marc Webb (2014)

Peter Parker, sanajan remaja sing isin, wis pacaran karo bocah-bocah wadon sing paling ayu ing sekolah menengah. Mesthi, dheweke Spider Man. romansa mesthi ana ing alam semesta sing digawe dening direktur Spike Lee, ora ana film liyane pahlawan arachnid sing nggunakake implikasi kaya cicilan nomer loro iki.

Scott Pilgrim lawan jagad dening Edgar Wright (2010)

Michael Cera sing ora wedi lan wimpy, kudu kabukten pantes atine bocah wadon impene. Kanggo nindakake iki, dheweke kudu ngadhepi pacar sing dituju sadurunge, kalebu Chris Evans. Salah sawijining kaset sing paling asli ing dasawarsa pungkasan, cukup kanggo dianggep minangka Cult Movie.

Putri kaget 2 dening Gary Marshall (2004)

Yen direktur Amerika ngerti babagan film romantis, yaiku Gary Marshall, sing dadi sutradara, Wanita Cantik (1990), Panganten wanita sing mlayu (1999) lan Crita Valentine (2010). Pérangan nomer loro saka putri sing ora sengaja Amelia Thermopholis "Tambang" lan mbah putri, Ratu Clarisse Renaldi, nduwe romansa terlarang ing antarane pusaka enom kanggo tahta Genovia lan saingane Nicholas Deveraux (Chris Pine).

Pungkasane, romansa njupuk kursi mburi lan film kasebut bakal rampung Manifesto ing sisih tengen wanita duwe urip.

Kutha kertas dening Jack Schreier (2015)

Kaset liyane adhedhasar novel anggitane John Green. Quentin Jacobsen (Nat Wolf), yaiku bocah lanang sing isin nalika nresnani kabeh tangga teparo karo Margo Roth (Cara Devingne). Tanpa ngobrol siji-sijine wiwit isih bocah, nganti sawijining wengi dheweke mlebu ing ruangan "Q" sing nyamar dadi ninja, kanggo mbantu dheweke mbales dendam marang bekas pacare.

 

Sumber gambar: Frasa saka film / Youtube / Aladar


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.