"God of Carnage", film anyar dening Roman Polanski

Sawise metu saka kurungan omah, direktur Roman Polanski wis siyap nyiapake film barene, sawise "The Ghost Writer", sing wis sukses banget ing negara kita.

La film bakal judhul "Dewa Jahat" lan bakal adaptasi lakon kanthi jeneng sing padha karo panulis, penulis drama lan panulis skrip Yasmina Reza. Kajaba iku, menang Tony Award kanggo main paling apik ing taun 2009.

Syuting dijadwalake kanggo wiwitan taun 2011. Lokasine durung dipilih, nanging kanthi ijin Romawi mung kanggo Polandia, Swiss lan Prancis, ana kemungkinan manawa syuting kasebut bakal ana ing salah sawijining kutha kasebut.

"God of carnage" bakal nyritakake babagan sawetara wong tuwa, sing diwajibake sekolah ing sekolah anak-anake, amarga dheweke wis gelut ing halaman. Rapat lan dialog antarane wong tuwa bakal saya tegang nganti tekan ...

Ora ana sing dikonfirmasi kanggo pemeran kasebut.

Kita bakal menehi informasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.