Demi, antara meteng lan golek pembunuh

450381.jpg

Sawise 'Striptease', Demi Moore dheweke dadi wanita fatal lan dikepengini kabeh. Sawise pisah karo Bruce Willis, dheweke diwenehi pirang-pirang romansa - kalebu karo Leonardo DiCaprio - nganti dheweke ketemu karo pasangane saiki Ashton Kutcher, 15 taun luwih enom. Saiki, pers jambon nggawe spekulasi karo kemungkinan aktris kasebut bakal hamil.

Desas desus wiwit Demi mratelakake manawa anak sing dikatutake karo pasangan saiki - sing dikawinake ing wulan September 2005 - "dadi bocah lanang", amarga dheweke wis duwe telung wanita saka kekawin sadurunge karo Willis. «Aku pengin duwe anak karo Ashton. Bisa dadi siji, loro utawa luwih ...", Ditindakake

Aktris umur 44 taun kasebut saiki nampilake film paling anyar 'Mr. Brooks ', ing ngendi dheweke main dadi detektif sing kepengin banget ngumumake identitas "Thumbprint Killer", sing ing kasus iki bakal Brooks dhewe, dimainake karo ikon wolung puluhan taun, Kevin Costner. Kaya sing dakkandhakake: Demi saiki lagi rame ing antarane meteng lan golek pembunuh.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.