Ciarán Hinds, wiwit "Game of Thrones" nganti wong jahat ing "The Justice League"

Ciarán Hinds, misuwur amarga watake minangka Mance Rayder ing seri «Game of Thrones» kanggo Dumbledore ing "Harry Potter and the Deathly Hallows", dheweke nembe dikonfirmasi dadi penjahat gedhe "Liga Kehakiman". Warner Bros pengin Hinds mlebu sepatu Steppenwolf, alien sing meh wae tampil ing film DC Universe sadurunge.

"Liga Kehakiman" bakal diluncurake ing bioskop AS tanggal 17 November 2017, lan sanajan ora ana tanggal kanggo perdanaane ing Spanyol, nanging ora butuh wektu suwe sawise tanggal kasebut. Tahap produksi wis rampung lan studio wis ngatur, nganti saiki, supaya rahasia manawa Ciarán Hinds bakal tanggung jawab main dadi wong jahat Steppenwolf.

Ciarán Hinds minangka Steppenwolf

Ing "Liga Kehakiman", kaya sing diandharake dening produser Charles Roven, dheweke bakal nganalisa sejarah telung kothak sing dimiliki Amazon, Atlantik, lan dewa-dewa kuno. Gosip duwe, ing salah sawijining kothak kasebut bakal dadi Steppenwolf, sing bakal diluncurake lan bakal duwe kabeh klompok sing dipimpin dening Bruce Wayne kerja bareng lan tanpa kendel kanggo mateni dheweke.

Tanpa dadi bintang gedhe ing baris pertama, aktor Irlandia wis melu film sing sukses banget ing taun-taun pungkasan, dheweke minangka salah sawijining sekunder sing nambah level proyek apa wae. Saliyane "Game of Thrones", nalika dheweke melu 5 episode, kita uga wis ndeleng dheweke ing seri liyane kayata "Kewan Politik", "Roma", "Shetland" lan "The Terror", miniseri Amerika sing bakal ditayangke AMC taun ngarep lan minangka salah sawijining saluran sing paling diantisipasi ing saluran kasebut, sing misuwur ing saindenging jagad kanggo hosting "The Walking Dead."

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.