Jumlah wanita sing makarya ing Hollywood suda

Semono uga Sindhunata

 

Miturut panelitian sing diterbitake dening University of San Diego, jumlah wanita sing makarya ing produksi film Hollywood mudhun 4% dibandhingake taun 2001.

Kanggo nindakake panliten kasebut, Universitas wis njupuk posisi penulis skenario, direktur, editor, direktur fotografi lan produser 250 film paling dhuwur ing taun 2007 ing Amerika Serikat.

Minangka data panelitian sing paling getih, kudu dielingi 98 saka 100 sinematografer yaiku pria.

Liwat Sinemaspop


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.