Film lan pendhidhikan: 'The Hunting Will Indomitable'

Matt Damon lan Robin Williams ing adegan saka 'The Indomitable Will Hunting'.

Saiki kita ngobrol ing bagean «Sinema lan pendhidhikan» babagan film liyane sutradara Gus Van Sant ('Gajah' y 'Nggoleki Forrester'), sing judhulé 'The Hunting Will Indomitable Hunting'. Film sing misuwur dadi aktor misuwur: Matt Damon, Ben Affleck, Robin Williams sing paling apik, dikancani karo Minnie Driver, Stellan Skarsgård, Casey Affleck lan Cole Hauser, antara liya.

'The Hunting Will Hunting', wiwit taun 1997, adhedhasar naskah saka Matt Damon lan Ben Affleck dhewe, Will Hunting, jenius sejati. Lan dheweke kayane ora sadhar: mula ora pati penting karo kasunyatane dadi wong sing wasis. Sirahe sing ajaib mung digunakake kanggo ngremehake mungsuh nalika pacaran karo bocah wadon. Ing sawijining dina, profesor universitas nemokake manawa pemuda sing ngresiki kelas bisa ngrampungake teorema matematika sing paling rumit. Lan dheweke njupuk ing sangisore swiwine. Nanging ana masalah: karakter lanang sing angel, sing mbutuhake perhatian kejiwaan. Lan sing ora apik yaiku Will, amarga kepinteran sing luar biasa, didedikake kanggo ngrusak - kanthi psikologis - kabeh dokter sing ngobati dheweke. Nganti dheweke nemoni Sean McGuire, psikiater randa sing bakal ngganti perspektif urip.

Sawetara film mbahas babagan katrampilan kanthi katrampilan sing ditindakake Gus Van Sant. Masalah liyane sing ditrapake film kasebut yaiku konfrontasi generasi, menehi tandhing interpretasi sing apik banget antarane Williams lan Damon, utawa prihatin sosial (Hunting urip ing wilayah pinggiran kutha Boston) lan ora tanpa menehi crita katresnan ing antarane.
Ora diraguhi film kanthi bahan-bahan kanggo nyenengake penampil: pagelaran sing apik, plot lincah, plot sing menarik, direktur terkenal, lan minangka latar "semangat dandan" sing crita didol lan kepiye masyarakat bisa mbantu sampeyan tuwuh, percaya marang awak dhewe, utawa nglelebke lan ora nggatekake awak sampeyan. Kabeh gumantung karo awakmu dhewe.
Film sing apik kanggo ndeleng ing kelas banjur ngasilake a debat ing antarane siswa sekolah menengah, kanggo ngatasi masalah kayata masa depan profesional, kesesuaian, motivasi dhiri, semangat perbaikan ...

Informasi luwih lengkap - Sinema lan pendhidhikan: 'Gajah' dening Gus Van Sant, Film lan pendhidhikan: 'Nemokake Forrester'

Sumber - Dinosaurus uga duwe blog


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.