Angelina Jolie nerangake kenapa dheweke ora bakal melu "Garam 2"

Aktris kasebut Angelina Jolie Dheweke wis menehi sawetara pernyataan babagan kenapa dheweke ora bakal nerusake film «Uyah»:

"Wis mati, angel banget. Dheweke nyoba nggawa aku bali, nanging aku rumangsa yen mati ing film, aku pancen kudu mati, ”ujare karo Coming Soon. Angelina Jolie Sabanjure, dheweke nerangake alasan liyane kenapa dheweke ora melu proyek kasebut, kanthi nyebutake "Aku kaya ngono, lan karakter kasebut ora kompleks kaya Garam. Mesthi wae tumindak sing padha ing film liyane, mula aku ora seneng banget. "

Angelina ora nyepelekake tembung lan diajeni amarga tulus amarga ora nembak "Asin 2".

Wis nggawe aku yakin.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.