Andrew Garfield seneng ora bisa dadi Spiderman maneh

Aktor Andrew Garfield wis komentar ing sawijining wawancara dheweke seneng lan "luwih kepenak" kanthi kasunyatan manawa "The Amazing Spiderman 3" ora kayektenan. Sanajan kritik kinerjae apik banget saka para ahli lan masarakat, Garfield ngakoni manawa ora terus dadi Spiderman, dheweke wis nggarap proyek sing ora bakal bisa ditindakake yen dadi Spider-Man.

"The Amazing Spiderman 2: The Power of Electro" minangka film nomer loro lan pungkasan ing endi Andrew Garfield nggunakake jumpsuit tembok-tembok kasebut. Matur nuwun kanggo ndeleng manawa durung bisa diterusake sing bakal ngrampungake trilogi Dheweke wis bisa nggarap proyek liyane, kayata, Martin Scorsese lan Mel Gibson.

Jujur wae, aku ora bisa kerja bareng karo Mel Gibson lan Martin Scorsese yen wis nggawe Spiderman 3. Aku rumangsa begja bisa niliki film lan ndeleng wong liya main Spiderman, Tom Holland sing hebat.

Proyek anyar sampeyan

Saiki, Andrew Garfield melu proyek sing nggawe dheweke seneng banget. Ing tangan siji, "Hacksaw Ridge", sing tegese kembaline Mel Gibson menyang layar gedhe, lan ing sisih liyane dheweke bakal dipimpin Martin Scorsese ing "Silence", sing katoné salah sawijining calon Oscar. Taun ngarep uga bakal nerbitake "Breathe" lan "Under the Silver Lake", film pertama sing isih ditundha.

Spiderman karo Andrew Garfield

Aktor kasebut pamitan karo Spiderman sawise angsuran nomer loro, dirilis ing taun 2014 lan sabanjure nglumpukake $ 700 yuta saindenging jagad, 50 kurang saka sing diklumpukake ing 2012 kanthi pérangan pisanan. Cicilan kaping telu dibuwang amarga sing nomer loro ora ana gandhengane karo masarakat, lan Marvel pengin menehi taruhan versi sing luwih enom lan menehi pahlawan super ing tangane Tom Holland.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.