Neve Campbell, topless ing "Aku Pancene Benci Pakaryanku"

neve1.jpg

Dadi bakal metu Neve campbell ing film sabanjure, «Aku sengit tenan karo pegaweanku"(Aku sengit tenan karo pegaweanku). Pemain Kanada umur 34 taun kasebut dadi bintang ing lintang iki komedi ing klompok bocah-bocah wadon ngimpi proyek sing luwih apik tinimbang saiki.

Lan pancing kanggo komedi Inggris iki isih tanpa tanggal rilis yaiku neplessness Neve. Dheweke dikancani karo aktris «Scream»Antarane liyane Shirley Henderson, Danny Huston lan Alexandra Maria Lara. Disutradarai dening Oliver Parker.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.