Madonna pengin katon luwih enom

Nalika kanggo akeh Madonna Dheweke duwe awak sing ideal kanggo umure (51 taun), dheweke durung kabeh wareg lan ngrencanakake hadiah ulang taun ...

Ya kamar operasi: Ing tanggal 16 Agustus, dheweke bakal umur 52 taun lan saiki dheweke kepengin ngliwati scalpel lan nggawe sawetara pengaturan, yaiku: tangi mripat, operasi payudara, kolagen ing lambe, lan liposculpture.

Pira regane sampeyan? Udakara a yuta pon… «Madonna wis ngrasakake umur dheweke wiwit dheweke pegatan karo Guy Ritchie ing taun 2008, banjur dheweke pacaran karo model Jesus Luz sing umure luwih enom tinimbang dheweke lan pengin tampil paling apik.«Sumber sing menehi komentar ing koran Daily Star.

Liwat | 10Musik


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.