Lagu dening Manuel Carrasco

Manuel Carrasco

Prestasi sing akeh kalebu: album laris (album studio nomer wolu, Joget angin), sing tetep dadi ndhuwur dodolan sajrone 85 minggu. Uga lintang ing tur kanthi pamiarsa paling dhuwur, nambah ing antarane kabeh acara sing ditampilake luwih saka 275.000 pamirsa.

Dheweke entuk papan nomer loro ing pameran kaping loro kasebut Operasi Triunfo, ing taun 2003 sing wis adoh. Status sing dinikmati saiki dudu asil kebeneran.

Iku woh saka pirang-pirang taun kerja lan ketekunan. Ing taun-taun kasebut, minangka panulis lagu dhewe wis negesake luwih saka siji kesempatan, sampeyan ora kudu nyerah lan utawa ora ngimpi.

Dhaptar sukses utama

Aja mandheg ngalamun

Kalebu ing album kasebut Aku ngakoni yen aku wis ngrasakake, dirilis ing taun 2013. Lagu iki misuwur banget sawise tur Joget angin ing 2016.

Lagu sing duwe pengarep-arep, digawe dening Carrasco dhewe, yaiku nggambarake semangat ketekunan seniman kasebut.

Penyanyi-panulis lagu kasebut negesake manawa dheweke ora bakal ana kabungahan liyane nyedhiyakake cahya lan pangarep-arep kanggo wong-wong sing butuh.

Ora ono

Single promosi pertama saka album sing populer Joget angin. Crita lara ati lan lara, akeh kekuwatan lan nesu.

Sing ora ana

Single sing dijupuk saka album iki Inersia, diterbitake ing 2008, sawijining karya sing nglaporake nomer penjualan sing apik lan sing wis nuduhake seniman sing bisa luwih maju tinimbang Operación Triunfo.

Ditembangake minangka duet karo Malú, uga kabeh Pranyatan prinsip-prinsip tumrap pelanggaran sing ditindakake sawetara wanita. Carrasco dhewe wis negesake manawa "lagu iki minangka lagu kebebasan kanggo saben wong. A scourge kanggo wong macho pengecut ”.

Was Double Platinum Disc lan nomer siji ing tangga lagu musik Spanyol pitung minggu.

Siji x siji

Single nomer loro dijupuk saka produksi paling anyar Joget angin. Lirik lagu iki mlaku ing arah sing beda karo Ora ono. Kidung kekasih, kebak katresnan kebanjiran.

 Swara flamenco, khas ing discografi Carrasco, nghiasi lagune sing nyenengake

Ayo hawa mlaku

Debut sederhana karier solo Manuel Carrasco, nalika dheweke mung ninggalake euforia diluncurake ing posisi nomer loro ing Operación Triunfo.

Iki uga tegese debut saka facet minangka komposer jebule duwe akeh potensial.

Lagu sing cukup seger, kanthi optimisme sing biasane diiringi para penyanyi.

Aku pengin urip

Sawise éwadéné Ora ono lan wara-wara katresnan saka Siji x siji, singel nomer telu saka Karawitan karo angin apa lagu iki kanthi irama sing luwih nyenengake.

Lirik kasebut uga ngundang rasa seneng, kanggo totohan katresnan.

La pementasan video uga cara suntingan, butuh akeh unsur khas klip audiovisual reggaetón.

Lan saiki

Kalebu ing disk Mandheg kaping telu, diterbitake ing taun 2006. Balada romantis sing tenanan banget, kaya umume lagu penyanyi sing lahir ing Isla Cristina.

Carrasco, sing uga melu dadi pelatih La Voz España lan La Voz Kids, nampa penghargaan karo lagu iki saka timnya ing acara kasebut, ing edisi 2016.

Wanita saka ewu perang

Kalebu ing Ngomong II, lagu iki yaiku jenis versi khusus karyane taun 2012 Ngomong. Ing reissue iki, ana enem lagu anyar sing durung diterbitake, kalebu sing misuwur.

Tema sing digawe ing framework kampanye 8 tembung, 1 tujuan saka merek bir kondhang, kanggo ndhukung gelut para wanita sing nandhang kanker payudara.

Carrasco lunga, kanggo nggabungake lagune, saka wolung tembung sing diwenehake wolung wanita sing beda, korban penyakit kasebut. Tembung kasebut minangka titik penting ing perjuangan pribadi saben wong, supaya bisa urip lan maju.

Tema kasebut minangka conto sing jelas babagan pangarep-arep supaya penyanyi-panulis lagu bisa sumunar liwat musik, uga dheweke fleksibilitas nalika nyusun.

 Kendang perang

Promo kaping pitu dijupuk saka Nari angin. Lirik atipikal ing discografi Carrasco, separo ing antarane ora duwe pengarep-arep lan ora nyerah ngadhepi kasusahan.

Ing level musik, balada luwih energik dibandhingake karo potongan liyane sing nggawe album kasebut. Panggunaan biola minangka accompanists melodi pancen misuwur lan drum sing luwih ditandhani, sing irama bakal mlebu ing wilayah rock pop.

Ngomong

Tema sing menehi gelar kanggo karya kaping lima Carrasco. Undhangan - nangis, meh - kanggo kabeh wong sing njaga barang-barang ing njero ati lan ora nyebutake perasaan.

Penyanyi kasebut wis negesake panjurung kanggo ngomong, Iki padha karo sing ngrungokake lagu kaya awake dhewe.

Joget angin

Nalika Joget angin kira-kira bakal rong taun wiwit diluncurake, lagu sing jenenge piring kasebut minangka single promosi paling anyar sing bisa dirampungake kothak musik lagu trendi.

carrasco

 Diiringi instrumen string (wiwit biola nganti gitar listrik), yaiku negesake maneh Carrasco sing paling energik lan luwih ngarep-arep "kekuwatan katresnan."

Katresnan ora mati maneh

Ing 2004, Manuel Carrasco ketemu karo Chenoa kanggo nutupi klasik iki dening Gianni Bella.

Lagu kasebut sukses banget, kanthi Carrasco entuk pujian.

tresna kula

Subyek sing menehi jeneng album pertama ing produksi Manuel Carrasco sing wis akeh. Yaiku salah sawijining conto paling apik pengaruhe ing swara flamenco.

Swara lan gitar minangka utas umum, ing lagu sing wis mujudake salah sawijining ciri khas gaya Carrasco: interpretasi tulus sing nembus ing kulit.

 Katresnan Planet

Liyane hit saka Joget angin. Yen sampeyan mbandhingake potongan iki tresna kula, iku nuduhake, ing tangan siji, kadewasan seniman sing atos dialami dening pengalaman. Ing liyane, didhukung mesin industri kanggo ngasilake musik.

Manuel Carrasco ana ing puncak gelombang. Lan masarakat, sauntara iki, ora kesel.

Sumber gambar: EUROPA FM / The GO!


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.