"Tiga Musketeer": trailer pisanan

Kita wis bisa ndeleng trailer kanggo nggawe ulang anyar "The Three Musketeers", dibintangi dening Logan Lerman, Orlando Bloom, Milla ...

"Kapten Amerika": trailer resmi

http://www.youtube.com/watch?v=8hETpIffVuI La Paramount Pictures ha revelado el trailer oficial de «Capitán América: The First Avenger», protagonizada por Chris Evans, Sebastian…

Titik TV kanggo «Scream 4»

http://www.youtube.com/watch?v=bVJtE83ZMJg Ya podemos ver este spot de TV para «Scream 4», la nueva película de la saga que se estrenará…

"Underworld 4", gambar pisanan

Film "Underworld" kaping papat, diarani "Underworld: New Dawn", saiki syuting ing Vancouver lan ing kene kita bisa ndeleng ...

Trailer anyar kanggo «Super 8»

http://www.youtube.com/watch?v=L889LoxblB8 Ya tenemos el nuevo trailer de «Súper 8«, la película de ciencia ficción dirigida por por JJ Abrams, el…

50 Cent, pemain bal-balan sing gagal

http://www.youtube.com/watch?v=FG25CjYOs54 Ya tenemos el trailer de «Things Fall Apart«, lo nuevo del rapero y actor 50 Cent, quien para este…

Ajrih David Arquette

Aktor terkenal Davir Arquette, salah sawijine protagonis saga Screan, wis ngalami nyata ...

Lindsay Lohan wuda 3.5 yuta

Linsday Lohan terus nyoba pangalihan karir sing ora apik, nanging keputusan sing digawe dadi luwih penasaran: saiki,…

Cameron Diaz, "Guru Salah"

Ing kene kita duwe trailer kanggo komedi «Bad Teacher«, dibintangi karo pirang Cameron Diaz, bebarengan karo Justin Timberlake lan ...

Florinda Chico lunga

Florinda Chico, salah sawijining aktris pendukung paling penting ing bioskop Spanyol, tilar donya nalika yuswa 85 taun….

Kate Hudson ngalami masalah pengacara

http://www.youtube.com/watch?v=n1dlxqLx2Ho Aquí tenemos el trailer de la nueva película de Kate Hudson, «Something Borrowed», una dramedia donde además actúan Ginnifer…

"Arthur": Russell Brand ora tanggung jawab

http://www.youtube.com/watch?v=pfUmNbUxe5U Interesante trailer de «Arthur», la película protagonizada por Russell Brand, Helen Mirren, Greta Gerwig, Luis Guzman, Nick Nolte y…

"Cepet lan Ngamuk 5", papan ing TV

http://www.youtube.com/watch?v=IRlIj0Zg0F8 En breve llegará la quinta entrega de la saga de «Rápido y Furioso» (A Todo Gas en España), esta…

«Kung Fu Panda 2», trailer anyar

http://www.youtube.com/watch?v=DQgnvmgpMJI Ya vimos el primer trailer de  «Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom» y ahora traemos el nuevo…

"Bridesmaids", sing anyar saka Judd Apatow

http://www.youtube.com/watch?v=nrRd2QSsGc4 Regresa el afamado guionista Judd Apatow («Virgen a los 40», «Un Lío Embarazoso») esta vez con la comedia «Bridesmaids«,…

Manuk Angry, Rio

Wis ngerti kabeh. Nalika produk misuwur banget, produk merchandising lan uga game ...

"Scream 4", trailer anyar

http://www.youtube.com/watch?v=gQiTP9DGGl0 Ya podemos ver el trailer de «Scream 4» la esperada nueva saga de terror que se estrenará en abril….

NOMINASI PRODUKSI SUCI

Sampeyan wis ngerti meh kabeh klompok guild ing Hollywood sing ana gandhengane karo bioskop, ...

Natalie Portman lan Ashton Kutcher, ora ana kompromi

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/xgebkb_no-strings-attached-red-band-trailer_shortfilms#from=embed&start=2 [/ dailymotion] Komedi anyar karo Natalie Portman, wektu iki karo Ashton Kutcher, sing main judhul 'No Strings Attached' ...

"Way Back", tahanan ing Siberia

http://www.youtube.com/watch?v=OuI_iLyHdXU Ya tenemos el nuevo trailer «The Way Back«, película inspirada en la novela de Slavomir Rawiczde awicz «La Larga…

Cuplikan film «Mulia»

Aku wedi banget yen salah sawijining fiasco box office paling gedhe taun ngarep bisa dadi komedi «Sampeyan ...

Aktor Vicente Haro tilar donya

Aktor Madrid terkenal Vicente Haro ninggalake kita sawetara dina kepungkur nalika yuswa wolung puluh taun, nuli ditinggalake ...

"Arthur Natal", animasi Natal

http://www.youtube.com/watch?v=XWXIkG9XeUQ Siguen los estrenos de animación en 3D, aunque para éste habrá que esperar casi un año. Se trata de…

"Cowboys and Aliens": wektu lan fiksi

http://www.youtube.com/watch?v=E9Ht4rNENp4 «Cowboys and Aliens» es una película dirigida por Jon Favreau («Iron Man») y protagonizada por Daniel Craig, Harrison Ford,…

"Green Lantern": trailer resmi

http://www.youtube.com/watch?v=dJAF1uMcpHI El esperado trailer de «Linterna Verde« ya está aquí: el filme del superhéroe protagonizado por Ryan Reynolds se estrenará…

Penghargaan Gubernur

Wingi penghargaan penghargaan kanggo Akademi Hollywood sing dikenal minangka Gubernur Award diwenehake marang direktur Francis ...

Luis García Berlanga séda

Direktur terkenal Luis García Berlanga nilar kita, tilar donya kanthi yuswa 89 taun lan mesthi dadi ciri khas ...

Gus Van Sant bali kanthi "Resah"

http://www.youtube.com/watch?v=bEZbRk5g2QA Lo nuevo del reconocido Gus Van Sant se llama «Restless» y ya tenemos el trailer para ver. Está protagonizada…

Gosip «Mercenaries 2»

Sylvester Stallone, ing umur kaping telune, wis entuk maneh nomer 1 ing box office AS lan ngluwihi 100 ...

"Star Wars" ing 3D

Ing warta awan aku weruh manawa George Lucas ngumumake yen bakal nggawa saga «Star Wars:…

Aktor lan 29-S

Akeh aktor lan buruh saka jagad budaya wis negesake kepatuhan karo mogok umum ...

Lina Sanz, dobel Angelina Jolie

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/xessvk_la-doble-de-angelina-jolie-es-espan_lifestyle?start=64#from=embed [/ dailymotion] Lina Sanz iku basa Spanyol lan dadi Jolie dobel Angelina ing "Uyah", film anyare. Ing video iki,…

Festival Film Muslim Kazan

Festival Film Muslim Kazan minangka salah sawijining jinis lan taun iki ngrayakake edhisi kaping XNUMX ...

Trailer «Nutcracker 3D»

http://www.youtube.com/watch?v=HNw69tw3x-g&feature=player_embedded El 24 de Noviembre se estrenará «El Cascanueces 3D» en USA, dirigida por Andrei Konchalovsky, y sin fecha de…

2010

Ana sethithik banget kanggo nganakake perayaan Animadrid edhisi 11, festival sing dianakake Dewan Kutha Pozuelo ...