Bakal ana remake Ben-Hur

Dheweke bakal nggawe film ulang taun 1959, Ben-Hur, klasik kasebut, Charlton Heston main dadi Juda.

Jerry Bruckheimer mlebu Paramount

Jerry Bruckheimer minangka salah sawijining produsen sing paling penting saiki, sanajan kanggo nggayuh status kasebut, dheweke kudu nemoni sawetara kemunduran.

Underworld: Generasi Sabanjure

Sawise nglumpukake udakara 160 yuta dolar ing taun 2012 kanggo cicilan kaping papat saka saga, cicilan saka Underworld kaping lima wis disiapake

Sasi iki, syuting Vengeance 3 diwiwiti

Yen Venganza (Dijupuk) sukses kanthi cicilan kaping pisanan, dheweke pengin mbaleni detik lan sawise angka apik sing dipikolehi, bakal ana sing nomer telu.

Rooney Mara

Rooney Mara mlebu "Pan" Joe Wright

Rooney Mara, sing misuwur dadi "The Girl with the Dragon Tatoo", minangka penandatanganan anyar kanggo film "Pan" sing disutradarai dening Joe Wright.

lars vontrier

Nymphomaniac dilarang ing Turki

Diarepake manawa kontroversi kasebut bakal teka karo film anyar Lars Von Trier, "Nymphomaniac", amarga kandungan seksual sing dhuwur.

Festival Film bali

Sawise ditampa kanthi gedhe ing Festival Film, dheweke bakal bali wulan iki kanthi tanggal anyar

Oscar selfie

'Selfie' udakara 20 yuta dolar

Salah sawijining sorotan Oscar kaping 86 yaiku 'Selfie' sing digawe improvisasi karo Ellen Degeneres karo sawetara bintang sing dicalonake.

Kadurjanan Charles Manson

Rob Zombie lan Bret Easton Ellis bakal kerja sama kanggo nggawa kejahatan Charles Manson menyang layar cilik

Kuil Shirley tilar donya

Kuil Shirley tilar donya ing omahé sing dikubengi California nalika umur 85 taun dikepung karo kulawarga lan pengasuhé.

Film Pele telat

Salah sawijining judhul sing paling diantisipasi taun iki: "Pelé, laire legenda" ora bakal siyap sadurunge Piala Dunia Soccer

Dheweke nuntut Tom Cruise

Jenenge yaiku Timothu Patrick McLanahan lan dheweke wis nuntut Tom Cruise lan ing komplain kasebut dheweke ujar manawa Mission Impossible 4 ditulis kanthi ilegal lan diproduksi.

Emma Watson melu Regresi

Perusahaan bersaudara Weinstein ngonfirmasi pengangkatan aktris Emma Watson kanggo Regression, film sabanjure Alejandro Amenábar.

Film paling dhuwur ing taun 2013

Biasane, yen taun iki bakal rampung, rangking film ditampilake lan salah siji sing paling narik kawigaten yaiku paling dhuwur ing taun iki.

Bakal ana terusan Rounders

Limalas taun kepungkur wiwit ndeleng Matt Damon, Edward Norton lan John Malkovich ing salah sawijining film poker sing paling dielingi, Rounders.

Respon Akademi Film menyang Montoro

Akademi kasebut nanggapi pratelan Menteri Montoro nalika negesake manawa salah sawijining masalah utama bioskop ing negara kita yaiku kualitas.

Naomi Watts ing Diana

Ulasan ala Diana

Film Diana sing mentas diluncurake, sing nyritakake taun-taun pungkasan urip almarhum Putri Diana saka Wales, durung nampa ulasan sing apik.

Brad Pitt dadi filsuf Plato

Aktor Brad Pitt bakal main filsuf Yunani kuno ing adaptasi buku "Plato's Republic" dening kanca filsuf Alain Badiou.

Dheweke nyalahake Warner

Filmmaker Jennifer Nelson wis nuntut perusahaan Warner / Chappell amarga njaluk $ 1.500 kanggo kepemilikan Happy Birthday kanggo sampeyan.