katresnan remaja

Film remaja seneng

Periode urip sing nyebabake hormon lan jagad iki ganti. Wayahe ditemokake katresnan remaja lan prekara liyane.

Netflix

Seri Netflix paling apik

Netflix teka lan tetep, kanggo goyangake dhasar jagad audiovisual. Perusahaan California ngganti cara nyebarake konten.

film natal

Film Natal sing paling apik

Natal, wayahe bareng kulawarga. Wayahe kepinginan, optimisme lan kabungahan sing apik. Film-film Natal kasebut.

film musik

Film musik sing paling apik

Film musik ora tau ketinggalan jaman. Ing njaba Hollywood lan Amerika Serikat, produksi musik duwe bobot tartamtu,

kanggo mikir

Film sing kudu dipikirake

Mangkene dhaptar sawetara film sing bisa dipikirake. Ana drama, komedi, romansa, misteri. Amarga bioskop menehi kabeh.

Film klasik

Film Klasik sing apik

Bisa dingerteni manawa film klasik kalebu keunggulan par, lawas, kanthi pirang-pirang taun direkam lan malah nganggo warna ireng lan putih.

frasa bioskop

Frasa film sejarah bioskop

"Bond… James Bond." Ana garis film sing dadi merek dagang, lan kabeh kita wis krungu ing macem-macem setelan.

band gedhe

Seri paling apik ing taun 2016

Seri paling apik ing taun 2016 narik kawigaten babagan crita kanthi kabeh rasa. Udara dramatis, komedi, thriller, fantasi, petualangan, lan liya-liyane.

Goya

Iki gala Goya 2017

Ing wengi Setu, 4 Februari, edisi 31 saka Goya dianakake. Sawise maneh, diperkenalkan karo Dani Rovira.

Game Keluwen

Film game keluwen

Trilogi "The Hunger Games" dipigura ing wektu sing bakal teka, sing durung ditemtokake. Panem minangka negara sing kedadeyan kabeh.

"LOGAN", data lan poster anyar

"LOGAN", data lan poster anyar

Kasunyatan anyar babagan "Logan", film anyar babagan karakter Wolverine, sing dimainake maneh dening Hugh Jackman, dadi kondhang.

Kepiye versi anyar Tarzan?

Kepiye versi anyar Tarzan?

Dina iki dina Jumuah tanggal 22 Juli tanggal. "Legenda Tarzan" dibukak ing Spanyol. Kanggo sawetara film ...

Frankenstein

Javier Bardem ing 'Frankenstein'

Wis sawetara wektu, kita wis ndeleng warta sing ana gandhengane karo alam semesta bioskop monster sing tujuane universal digawe. Aku ngerti ...

'Project Lazarus', trailer

Dina iki aku nggawa trailer kanggo Proyecto Lázaro, film fiksi ilmiah sing apik sing disutradarai lan ditulis dening Mateo Gil. Karo…

Cuplikan 'Heidi'

Heidi minangka adaptasi anyar saka karakter mitos sing dadi misuwur karo seri anime. Kayane…

Prajurit Rhe

Prajurit, adaptasi serial

Warriors minangka film sing ora apik banget ing box office. Uga dikepung karo kontroversi amarga mesthine nyebabake ...

Musibah "The Goonies 2"

Musibah "The Goonies 2"

Proyek kanggo miwiti syuting "The Goonies 2" duwe alangan luwih saka sing diarepake. Sing nomer loro sing ditunggu-tunggu ...

Leonardo DiCaprio, ing bangku

Leonardo DiCaprio, ing dermaga

Aktor Leonardo DiCaprio bakal rawuh minangka saksi kanggo nekseni babagan tuntutan hukum sing diajukake dening wong sing ngaku ...

Wedi mati Allen

Wedi mati Woody Allen

Kaya sing wis dingerteni, Woody Allen ora gampang banget tampil ing publik utawa wawancara. Sampeyan bubar ngakses ...

ngasilake 300

300, ngluwihi Yunani

Zack Snyder wis negesake manawa terusan "300" bisa lelungan kanthi wektu ngluwihi Yunani Kuno ....

Pungkasan Beetlejuice 2

Tim Burton lan Beetlejuice 2

"Film kasebut kasunyatan lan wis disetujoni dening tim Warner Bros." Kanthi tembung kasebut, Tim Burton njamin ...

Cate Blanchett lan Sir Ian Mackellen

Aktor paling apik wawancara siji liyane

Aktor paling apik wis wawancara karo siji liyane kanggo ngrayakake gala Oscar anyar iki. Iki minangka salah sawijining perkara sing apik babagan penghargaan iki

Dina iki Roy Batty bakal lair

Dina iki Roy Batty bakal lair. Lan isih ana sawetara taun sing bakal diburu para pemburu kasebut sing pancen pengin nyopot replika.

Selfie Rock

20 lintang paling dhuwur ing 2015

Ing kiriman dina iki, kita bakal nuduhake dhaptar 20 bintang paling dhuwur ing taun 2015. Kompilasi para aktor sing paling entuk bathi ing industri

Star Wars ngilangi rekor

World Box Office Record 2015

Cathetan box office dunia 2015. Taun iki dadi taun sing apik banget kanggo industri film internasional. Wis tuwuh akeh sajrone taun-taun kepungkur.

nasib aktor Jupiter

10 kothak box of 2015

Ngenalake sepuluh kothak box paling dhuwur ing taun 2015. Pilihan film paling murah paling taun suwene

Jennifer Lawrence ing Game Keluwen

Game Keluwen, Prequel Rawuh

Studio Lionsgate mikir nggawe saga anyar The Hunger Games menyang bioskop sing bisa uga dikondiseni sukses saka bagean pungkasan