"Transsiberia", intrik ing sepur

http://youtube.com/watch?v=1KtBMNRTEwU Este es el nuevo tráiler de «Transsiberian«, la película dirigida por Brad Anderson y protagonizada por Woody Harrelson, Emily…

Mel Ferrer tilar donya

Mel Ferrer lan Audrey Hepburn Wingi, ing umur 90 taun, jantunge aktor Mel Ferrer sing kesel ...

«File X 2»: Trailer Rusia!

http://www.youtube.com/watch?v=9K4rKEn8VCw Como menciona la web CoomingSoon, seguramente no entendemos una palabra de lo que dicen, pero no por eso deja…

Charlie Sheen nikah

Yen ing dina liyane, kita menehi komentar babagan warta sing bakal nggawe seneng akeh, dina iki aku bakal menehi katrangan liyane sing bisa uga ...

Apa Rocky 7 teka?

Perusahaan produksi Metro Golden Meyer ngumumake yen dheweke bakal nggawe versi «Rocky« sing anyar, yaiku ...

Premiere: trailer kanggo "Choke"

Kita wis duwe trailer pertama kanggo "Choke", film sing terkenal ing Festival Film Sundance pungkasan sing disutradarai dening Clark ...

Pamit menyang Sydney Pollack

Direktur, produser lan aktor sing terkenal Sydney Pollack tilar donya wingi nalika yuswa 73 taun, korban kanker. Ing…

Rong klip "Apa Mung Mengkono"

Isih tanpa tanggal rilis, kita wis bisa ndeleng rong klip pisanan «Apa Mung Muncul«, film sing disutradarai dening ...

Plot "Terminator 4"

Plot "Kaslametan Terminator: Masa Depan Dimulai", cicilan kaping papat saka saga sing digawe dening James, wis dicethakake ...

"Changeling", klip kapisan

Klip pertama "Changeling", film sing disutradarai dening Clint Eastwood lan dibintangi Angelina Jolie, Jeffrey, wis diunggah ...

Fraggel Rock ing layar amba

Akeh sing bakal ngelingi kanthi nostalgia makhluk sing ukurane setengah meter diarani Gobo, Musi, Rosi, Dudo lan ...

Uma Thurman VS Lancome

Protagonis Kill Bill, Uma Thurman, kaya sing dilaporake dening The Wall Street Journal, nampilake ...

Mung desas desus?

Miturut pers pink, kayane Tom Cruise lan garwane, aktris Katie Holmes, lagi ngalami krisis ...

Sean Penn ing "Susu"

Sawetara wulan kepungkur, kita nuduhake gambar pertama Sean Penn ing "Susu", film anyar karya Gus Van Sant. Saiki…

Film MacGyver?

Apa ana sing ora kejawab MacGyver lan Yayasan Phoenix? Dina iki kita duwe warta sing ...

"Iron Man 2" ing taun 2010?

Nalika "Iron Man" sing ditunggu-tunggu, dibintangi Robert Downey Jr, mbukak ing saindenging jagad saiki, kayane ...

Poster «Mummy 3»

Kita wis bisa ndeleng poster «Mummy 3 (Kutukan Naga)«, film sing dibintangi Brendan Fraser lan ...

Gambar pisanan «Amelia»

Thanks kanggo Thebadandugly.com, kita wis bisa ndeleng foto pertama syuting «Amelia«, biopic aviator Amelia Earhart, ...

Charlton Heston tilar donya

Kayane akhir-akhir iki aku mung ngumumake pati, lan sayang, aku bali maneh karo aktor liyane, kali iki yaiku aktor Charlton Heston ...

Pariwara Indiana Jones IV

Warta paling anyar sing ana gandhengane karo film sing ditunggu-tunggu Spielberg yaiku presentasi komersial ing televisi ...

Blog Almodóvar

Direktur paling internasional, Pedro Almodovar, lagi berjuang karo skrip kanggo film sabanjure Los abrazos rotos, ...

Warisan Heath Ledger

Sawise patine Heath Ledger, ana masalah ing kulawargane sing disebabake warisane, amarga ...

Berita Sinema ing Twitter

Dina iki kita pengin nyedhiyakake peluncuran twitter blog iki. Kanggo sing ora ngerti layanan iki minangka jaringan sosial ...

Robin Williams pegatan

19 taun palakrama, aktor bersatu, Robin Williams lan Marsha Garces Williams, nanging serikat iki wis ...

"File X 2" bakal teka

Kita wis bisa ndeleng poster pisanan lan trailer kanggo «X-Files 2« sing ditunggu-tunggu, film anyar ...

Richard Widmark seda

Aktor hebat liyane sing ninggalake kita, tilar donya dina Senin kepungkur ing omah, kanthi umur 93 taun ...

Festival Film Gay

Wiwit tanggal 5 April nganti 25 Mei, bakal ditindakake ing San José (Costa Rica), ...

Anthony Minghella tilar donya

Ilang sedhih, utamane kanggo Inggris, sutradara film Inggris umur 54 taun Anthony Minghella, sing menang penghargaan…

Daniel Craig nikah

Luwih saka siji utawa sawetara bakal nyesali kabar sing dakkandhani saiki: Aktor Inggris Daniel Craig, sing dikenal ...

Poster menang FICCO 2008

Museum Franz Mayer (Meksiko), duwe pakurmatan minangka tuan rumah presentasi resmi poster sing menang kanggo Gambar ...

Gambar outlander

Gambar Outlander, sing dudu model off-road, ya pancen uga uga film ...

Poster Deal

Ukara sing dingerteni: "Komedi romantis sing beda" sing arep didol film kasebut. Meg ...

Mungsuh Publik rampung

Aku wis ngandhani sampeyan ing kesempatan liyane yen Michael Mann nyiapake film babagan perampok bank sing misuwur ...

Lan sing menang yaiku…

Pungkasan, film Brasil The Elite Squad (Tropa de Elite) dianugerahi ing Festival Film Berlin, ...

Poster Materi Peteng

Yen wingi aku ninggalake sampeyan karo poster Street Kings, dina iki aku masang poster Dark Matters, film sing dibintangi ...

Poster Street Kings

Ing dina liyane aku menehi trailer kanggo Street Kings, film anyar dening David Ayer, panulis skrip (lan liya-liyane) ...

Film anyar Alejandro Aminabar

Ana liyane sing wis dingerteni babagan proyek anyar Alejandro Aminabar. Sawise ngaso sawetara taun ing kuotasi kanggo ...

Proyek anyar Coen

Coen Brothers, nyampur direktur ing papan dununge lan produser Scott Rudin sing wis kerja bareng karo ...

Perang Star Wars Liyane

Wedhus kasebut mbuwang gunung, lan sanajan George Lucas negesake sawise Revenge of the Sith yen iki ...

Bangkok Mbebayani

Nicolas Cage bakal dadi protagonis utama film anyar dheweke, Bangkok Dangerous, sing disutradarai dening sedulur Pang. Film kasebut yaiku ...

Poster Quantum Solace

Ing kene sampeyan duwe poster Quantum of Solace, kepiye? Sampeyan ora ngerti film sing dakkandhakake? Ya, ora ...

Poster Son of Rambow

Ditulis lan disutradarai dening Garth Jennings, aku menehi poster pariwara kanggo film kasebut, desaine rada aneh nanging ...

Rampung syuting The Box

Kanggo sing ora ngerti, Richard Kelly pancen sregep ngarahake amarga dheweke ora bisa diklasifikasikake, utawa bisa uga, nanging dheweke ...

Bapake Antonio Banderas seda

Salah sawijining aktor sing paling dihargai ing Spanyol, Antonio Banderas, ora ngalami masa sing paling apik, wiwit ...

Sing liyane saiki

LSM Economistas sin Fronteras wis ngatur ing Madrid edisi kaping wolu saka seri film sing dijenengi ...

Mung Tambah Banyu

Iki poster kanggo film 'Just Add Water', komedi romantis sing disutradarai dening Hart Bochner lan dibintangi ...

Gambar epik «Australia»

Cuplikan produksi epik Baz Luhrmann "Australia" karo Hugh Jackman lan Nicole Kidman wis bisa dideleng ...

Urip Bobby Fischer ing bioskop

Bobby Fischer, 1971 Urip saka pemain catur, Bobby Fischer, bubar tilar donya (dheweke tilar donya tanggal 17 Januari 64 ...

Poster Kulit Kepala

Universal Pictures wis nampilake poster resmi anyar komedi Kulit, dibintangi lan disutradarai dening George Clooney, lan ...

Poster Suami Laka

Suami Laka, komedi romantis anyar sing dibintangi Uma Thurman lan Colin Firth, sing bakal ditampilake kaping 7 ...

Spartan ngalahake Rambo

Anyar ing box office AS akhir minggu iki: film "Meh 300", (Ketemu wong Spartan), dadi peringkat pertama ing ...

Poster sing dijupuk

Ing kene sampeyan duwe poster Taken, film Prancis sing main karo Liam Neeson, Famke ...

Apa Sean Penn pensiun?

Paling ora, disimpulake miturut apa sing diandharake aktor sajrone wawancara karo majalah wanita ...

Muga menang paling ala!

Edisi kaping 28 Anugrah Emas Raspberry, luwih dikenal kanthi jeneng Razzies, sing kalebu karya sinematografi paling ala ...

Will Smith karo Spielberg

Film anyar sing disutradarai dening Steven Spielberg, sing judhul asline 'Percobaan Chicago 7 lan bakal dibintangi ...

Poster Mamma Mia!

Kanthi tanggal rilis 5 September, Mamma Mia katon minangka upaya liyane sing gagal ...

Globe Emas kanggo Bardem

Wingi, Minggu, Javier Bardem sukses, amarga dheweke nampa Golden Globe kanggo aktor pendukung paling apik ...

Gambar keselak

Aku ora seneng ngerti babagan film iki, Choke, sing duwe peran utama Sam Rockwell, ...

Endi Stallone bakal lelungan?

Kontes Filem Manga bakal mutusake kutha endi film anyar sing bakal diluncurake dening Silvester Stallone, kutha menyang…

Gambar anyar Bond 22

Ya, kita wis duwe sawetara gambar Bond 22, film anyar dening Daniel Craig minangka Agent 007, yaiku ...

Gambar liyane The Changeling

Sawetara gambar Angelina Jolie sing khas kanggo film anyar dening Clint Eastwood, The Changeling, wis diposting sawetara wektu kepungkur ...

Poster Game Lucu Loro

Aku wis menehi sampeyan poster ing Game Lucu, remake Amerika sing wis bisa digunakake maneh ...

Poster Hancock

Ya, ya, wis ana poster kanggo film Will Smith anyar sawise nggawe Dr. Robert Neville ing Aku ...

Sensor ing bioskop Tionghoa

Ing Tiongkok, langkah-langkah nglawan erotisme ing bioskop iku angel lan studio nasional diancam bakal dianyarake ...

Chuck Norris nesu

Aktor Chuck Norris dudu kanggo guyonan, dheweke nesu lan ora kurang, dheweke wis nguciwani penerbit ...