Trailer kanggo «Wiwitan»

Cuplikan 'bisu' kanggo "Inception", film anyar Leonardo DiCaprio karo Cillian Murphy, Joseph, nembe dirilis ...

Casey Affleck, pembunuh ing njero

http://www.youtube.com/watch?v=Oq94Nbrupk8 «Killer Inside Me» es lo nuevo de Casey Affleck, junto a dos bellezas como Jessica Alba y Kate Hudson….

«Pembunuh», trailer anyar

http://www.youtube.com/watch?v=QhkrczvNEC4 Ya tenemos el nuevo trailer de «Killers» (Asesinos), la próxima película protagonizada por Ashton Kutcher y Katherine Heigl, que…

Yunus Hex, waspada teka

Iki minangka poster anyar sing metu saka adaptasi komik Yunus Hex, digawe ing taun 1970 dening ...

Rong video Iron Man 2 anyar

http://www.youtube.com/watch?v=l94JxBVnD30 Como el estreno estrella de este fin de semana es la película «Iron Man 2» os dejo con dos…

"Shrek 4", trailer anyar

http://www.youtube.com/watch?v=7bvpFGLXLmk Finalmente, tenemos el nuevo trailer de «Shrek 4«, inicialmente titulado  Forever After», aunque ahora lo han cambiado por «Shrek:…

"Airbender Pungkasan", trailer anyar

http://www.youtube.com/watch?v=Qm8UHYvIAUo Nuevo trailer de la esperada «The Last Airbender«, película dirigida por Michael Night Shyamalan (Sexto Sentido, Señales)  y basada en…

«John Rabe», wong Cina ngirit

http://www.youtube.com/watch?v=5Tu_xk5ky28 El drama histórico «John Rabe»  se estrenará en mayo y cuenta con las actuaciones de Ulrich Tukur (The White…

Emma Stone bali kanthi "Gampang A"

http://www.youtube.com/watch?v=SygzWxkI2dQ La joven Emma Stone vuelve con la comedia «Easy A» junto a nombres como los de Amanda Bynes, Stanley…

Ikatan 23: ditundha

Salah sawijining penggemar James Bond: Produsen Michael G. Wilson lan Barbara Broccoli ngumumake manawa ...

Eropa entek Hollywood

Eyjafjalla minangka jeneng sing meh ora bisa dilalekake lan angel diapalake. Nanging kabeh Eropa (lan liya-liyane, ...

«Wiwitan»: foto anyar

Kita wis bisa ndeleng foto anyar film anyar dening Christopher Nolan (Batman), "Inception", karo Leonardo DiCaprio minangka protagonis. Urip…

Proyek anyar Tony Scott

Direktur Tony Scott lagi nyiapake film anyar sing bisa narik kawigaten. Sawise karir gabungan karo film ...

Klip film «Iron Man 2»

Ing trailer kaloro diterbitake dening perusahaan produksi "Iron Man 2", salah sawijining film sing paling diantisipasi taun ...

Apus-apus 3D

Edisi online koran «El País» nerbitake artikel sing menarik kanthi irah-irahan «El scam de la estampita en 3D». A…

Bisnis film wis ganti

Pasar sewa lan adol DVD wis saya owah wiwit nggunakake Internet kanthi nyebar dening ...

Murih

Ing jalur iki, ora ana sing bisa tahan yen Tim Burton minangka mesin sejati sing nggawe hit jutaan dolar lan sing disenengi ...

Kulawarga Addams Bali

Ora ana wong sing ragu manawa Tim Burton minangka mesin sejati sing ora mandheg ing srengenge utawa ing papan ...

Wisaya Oz ing 3D

3D ing kene, 3D ing kana ... sing sejatine saiki kabeh wong wis totoan ing bioskop dadi telu ...

Plot film Wolverine 2

Pérangan liya saka film Wolverine, puteran saka saga X-Men, lagi diwiwiti. Hugh Jackman protagonis lan ...

X1, porno 3D

Sedikit demi sethithik kita ndeleng kepiye mode film 3D nyebar kaya busa amarga akeh ...

3D Erector Set, film kasebut

Perusahaan produksi Helix Films gabung karo Meccano, merek dolanan terkenal, kanggo miwiti proyek sinematografi anyar, ...

Urip maneh Daredevil

Bali Daredevil saya cedhak amarga Daredevil Reboot wis duwe panulis skrip. Dadi dheweke duwe ...

Jonny Depp bakal bali maneh

Aktor Jonny Depp kaget amarga kepengin ngarahake dokumenter biografi babagan musisi lan gitaris grup «The…

Balada trompete sedih

Sajrone dina kasebut, box office bioskop ditandhani kanthi judhul produksi hebat saka ...

Film Asterix Anyar

Layar amba lagi siyap kanggo nampani salah sawijining pahlawan sing paling misuwur ing kabeh Gaul ....

Miramax studio cedhak

Minangka babad kematian sing diumumake, nanging wis dikonfirmasi, studio Miramax, sawise 30 taun ...

Video promo New Iron Man 2 karo AC / DC

http://www.youtube.com/watch?v=9kD8sxIjVuc Está claro que los americanos son los reyes del márketing cinematográfico y el último ejemplo es el nuevo video…

Ghostbusters bali ing 3D!

Katon kaya legenda kutha nanging, pungkasane, bakal ana bagean katelu film "Ghostbusters" lan ing 3D sawise ...

Invictus

Gambar Warner Bros, sing ana gandhengane karo Spyglass Entertainment, kaget karo para pecinta film kanthi rilis anyar: Invictus. Ing…

Sensor ing Avatar

James Cameron nyensor awake dhewe ing film Avatar lan mutusake ora nuduhake pertunjukan seksual pertama ing ...

Tedy Villalba tilar donya

Wingi, Minggu, ana liyane hebat bioskop sing ditinggalake ... Produser Tedy Villalba, pemenang Goya ...

Video trailer anyar kanggo film Avatar

Utamane, strategi sing digunakake dening sawetara perusahaan produksi kanggo pirang-pirang trailer lan video film kasebut kayane saya akurat banget….

Rambo V, corak pungkasan

Sing bakal ditindakake Rambo V, ora ana sing nolak, nanging akeh banget kesenjangane, utamane amarga nalika ...