Lana del Rey ing Saturday Night Live

http://www.youtube.com/watch?v=HXBSgIoNcSM La promocionada Lana del Rey se presentó el sábado pasado justamente en el programa Saturday Night Live, y cantó…

"You Da One", video anyar Rihanna

"You Da One" minangka video Rihanna sing mentas diluncurake sing dituduhake ing kene. Iki minangka single 'Talk' sing nomer loro…

Bayi: ala, ala, ala kowe

Dheweke wiwit ora sopan menyang Bebe: penyanyi Extremaduran menehi konferensi pers? ing kana dheweke ninggalake wartawan kaget ...

Rihanna nutupi Bob Marley ing Oslo

http://www.youtube.com/watch?v=hL_FtvikwpQ Como ya contamos, Rihanna lanzará su nuevo disco ‘Talk That Talk‘ el 21 de noviembre. Y ya lo presentó…

Mel C, video anyar "Lemah"

Kita duwe video anyar Mel C, kanggo lagu «Weak«, single anyar saka album paling anyar 'The Sea', sing…

Westlife pamit karo "Mercusuar"

Westlife bakal nerbitake album Greatest Hits, sing bakal dadi karya paling anyar, lan ing kene dheweke nampilake video ...

Chenoa, "Kaya Hantu"

Chenoa seksi tampil tanpa sandhangan ing video barunya «Como un fantasma», singel pertama saka album anyar sing ...

Leona Lewis nampilake "Glassheart"

Leona Lewis nampilake live wingi lagu anyar kanthi judhul "Glassheart", sing bakal dilebokake ing album kaping telu sing uga diarani ...

Meek Mill, video "Aku Bos"

Entuk Liyane: Meek Mill, Musik, Video Musik Liyane "Aku Bos" minangka video anyar rapper Meek Mill, sing…

Joe Jonas: tema "Fast Life"

Joe Jonas wis duwe tanggal mesthi kanggo nerbitake album debut solo, sing diarani 'Fastlife': bakal dadi sabanjure ...

Talay Riley, "Make You Mine"

http://www.youtube.com/watch?v=XzufS973RMA El moreno Talay Riley lanzó su nuevo single «Make You Mine» y ya tenemos el video.  Se trata del…

Andy & Lucas, kanthi "Rok"

Andy & Lucas saiki menehi klip video lagu «Faldas« sing paling anyar, lagu sing ana ing album 'Pido la…

Anahí, video "Dibagi"

http://www.youtube.com/watch?v=Gz9QwHdIJLM Nuevo video de Anahí, la ex integrante de los RBD, que nos muestra el clip de su single «Dividida«,…

Madonna: rincian album anyar

Kita duwe warta babagan album sabanjure Madonna: vokalis bakal kerja bareng karo produser lan komposer Jean Baptiste,…

Beyoncé, video "1 + 1"

http://www.youtube.com/watch?v=4IbL5_E_nYU Beyoncé nos presenta su nuevo video, para el tema «1 + 1«, incluido en su último trabajo de estudio…

Lykke Li antisipasi EP 'Sesi iTunes'

http://www.youtube.com/watch?v=jWxuY4SYtaA Lykke Li ha participado en las iTunes Sessions hace unos meses y editará un EP en directo el próximo 29…

Lil Wayne, video "How To Love"

http://www.youtube.com/watch?v=BuFMV_wCGSw Nuevo video de Lil Wayne, para el tema «How To Love«, tercer single de su próximo disco ‘TheCarter IV‘,…

Ms Dynamite, video "Neva Soft"

Ms Dynamite bakal nerbitake single "Neva Soft" tanggal 4 September, nanging dheweke wis nuduhake video kanggo lagu iki ...

Adele nyipta lagune mabuk

Adele terus mbantah: saiki, penyanyi "Rolling In The Deep" ujar manawa dheweke nulis lagune kanthi "gelas ...

Jason Derulo, video kanggo "It Girl"

http://www.youtube.com/watch?v=ZhJAFKH-bZU Jason Derulo ha presentado su nuevo video, para el tema «It Girl», segundo sencillo de su disco’Future History’, que…

"Menyang alam bébas": Amaral diwiwiti

http://www.youtube.com/watch?v=sdf152L-D3g Por fin, Amaral nos presentan un adelanto de su esperado nuevo disco: el tema que ya podemos escuchar es…

Katy B, video "Witches Brew"

Katy B sing saiki duwe rambut abang nampilake video barunya kanggo lagu «Witches Brew«, singel sabanjure saka album debut ...

Vega, video "Como yo no hay dos"

http://www.youtube.com/watch?v=i8JAvf_7wHA La cordobesa Vega nos presenta el videoclip de «Como yo no hay dos«, el primer single del nuevo álbum…

Avril Lavigne: ajrih ing Brasil

Avril Lavigne éntuk ajrih banget ing Brasil, sajrone konser minggu iki: kaya sing kita deleng ing klip kasebut, nalika…

Will Young, video kanggo "Cemburu"

http://www.youtube.com/watch?v=9MHtrM-jf9o Will Young lanzó el video de «Jealousy«, primer sencillo de su nuevo disco ‘Echoes‘, que se editará el 21…

Enrique Iglesias nampilake klip "Ayer"

http://www.youtube.com/watch?v=ak4YJjkdFRY Semanas despues de estrenar «Dirty Dancer», con invitados especiales como Usher y el rapero Lil Wayne, ahora Enrique Iglesias nos…

Anahía nampilake "Dibagi"

http://www.youtube.com/watch?v=h4JKwZM3Vg8 En unos días, Anahí, ex RBD, presentará el video de su nueva canción «Dividida«, y aquí vemos el avance…

Beyoncé langsung urip ing Tampilan

http://www.youtube.com/watch?v=QvLSIQmXACg Beyoncé se presentó en el programa de TV The View ayer por la noche e interpretó dos temas de…

Björk nampilake klip "Kristal"

http://www.youtube.com/watch?v=wZhkfwrxNOc Björk: nos presenta su nuevo video, para el tema «Crystalline», primer sencillo de su nuevo disco ‘Biophilia‘, que se…

Game: "Pot of Gold" karo Chris Brown

http://www.youtube.com/watch?v=6xaO1rGEQ50 Chris Brown es el invitado especial en este nuevo single de The Game que ya tiene su correspondiente video:…

Ricky Martin, video kanggo "Cold"

Ricky Martin nampilake video kasebut kanggo «Frío« sing paling anyar, sing dadi kolaborasi karo pasangan Wisín & Yandel. Klip kasebut yaiku ...

"Merdika", sing anyar saka Sugababes

http://www.youtube.com/watch?v=vJND0rzx1nE Las chicas de Sugababes nos muestran un avance de su nuevo single «Freedom«, que será el primer adelanto de…