katy perry bali

Bali saka Katy Perry

Kabeh kayane nuduhake manawa Katy Perry bakal bali menyang panggung sajrone taun ngarep 2017, sawise sawetara wektu ...

Kecanduan Britney

Kecanduan Britney

Britney Spears ngalami kecanduan sing beda. Saka gambar Putri Pop sing pertama sing ngarevolusi adegan ...

Madonna main Bowie

Madonna main Bowie.

Wiwit David Bowie tilar donya pungkasan, ana akeh seniman sing pengin menehi pajeg tartamtu kanggo salah sawijining musik paling gedhe ing sejarah musik. Dheweke wis rampung kanthi komentar lan partisipasi ing jaringan, forum lan kabeh jinis acara, lan uga ing konser.

Serrat ngancik umur 72 taun

72 taun ... Serrat

Dina iki tanggal 27 Desember 2015, Joan Manuel Serrat sing serbaguna umure wis 72 taun. Barcelona karo bapak Catalan lan ibu Aragonis, dheweke wiwit aktif ing jagad musik nalika nggawe grup karo telung kanca ing umur 20 taun. Ing taun 1965, iku penampilan kaping pisanan ing media siaran umum, ing Radio Barcelona.

Maret Pablo Alborán

Rong taun tanpa Pablo Alborán

Ana sing njaluk kesehatan, sing liyane golek dhuwit, sing liya kanggo katresnan ... Ing kasus Pablo Alborán, sing dijaluk minangka periode refleksi

Scott Weiland tilar donya

Scott Weiland tilar donya

Scott Weiland, salah sawijining swara mitos sing wis ana ing panggung musik, wis tilar donya. Tilas formasi solois kayata Pilot Kuil Batu.

adele

Krungu 30 Detik Adele Anyar

Sajrone cut kanggo publisitas 'X Factor' Inggris, advance salah sawijining lagu anyar sing ditunggu-tunggu Adele bisa dirungokake.

Demi Lovato, wuda lan alami

Demi Lovato tampil ing majalah pameran Vanity, ing ngendi dheweke nyuda jasad lan jiwane, ing sawijining sesi karo fotografer Patrick Ecclesine.

Geri Halliwell, bali ing studio rekaman

Geri Halliwell wis ngumumake manawa dheweke lagi ngrekam lagu-lagu anyar. Mantan Spice Girl tweet manawa dheweke wis makarya ing studio babagan telung topik anyar.

Joe Cocker, misuwur amarga kerja amal

Para tangga teparo penyanyi Inggris Joe Cocker muwun amarga dheweke wis ilang lan nyorot pitulung sing mesthi diwenehake kanggo bocah-bocah sing butuh ing wilayah kasebut.

Kate Bush kanggo tur sawise 35 taun

Vokalis Inggris Kate Bush bakal bali menyang tur kaping limalas tanggal ing London Hammersmith Apollo sajrone wulan Agustus lan September taun iki.