Warta Musik Macem-macem

Thanks kanggo koran 20 menit, kita bisa nemokake warta musik sing paling penting saiki, sanajan sampeyan wis ...

Nach Disc Signing

Ora ana rapper Spanyol sing dadi siji-sijine karir karir sing apik wiwit disponsori dening ...

Thalia ngemis "Sabar"

http://www.youtube.com/watch?v=VtiuitexCoI Hace unos días comentaba sobre el plagio descarado de Thalía en la portada de su último trabajo ‘Lunada‘, donde…

Menyang «220»: tATu bali

Sawetara minggu kepungkur, kita ndeleng klip video «Jubah Putih» sing tanpa sensor saka Rusia sing kontroversial: saiki, bocah-bocah wadon ngeculake ...

Pimpinan Mana ngumumake hobi ...

Pimpinan Maná ngumumake sapa sing menehi kawicaksanan: umume para seniman, intelektual lan perek. José Fernando Olvera, Kanggo ...

Bo Diddley, pamit

Warta tragis sing nyebabake pemandangan rock: Bo Diddley, sing dianggep minangka salah sawijining bapak lan pencipta ...

Julieta Venegas nyabut

Ora let suwe, kita nglaporake babagan produksi anyar Julieta Venegas Meksiko, sing bakal diarani 'MTV Unplugs' lan ...

Alanis Morissette, kanggo bali

Alanis Morissette bali karo 'Flavors of Entanglement', album barunya sing bakal dirilis tanggal 3 Juni. Diproduksi dening Guy ...

Rihanna liwat film

bioskop: ya, penyanyi kasebut bakal tampil kaping pisanan ing layar lebar karo rapper Mos Def. Film ngendi ...

Bali saka Bret Michaels

Bret Michaels, mantan vokalis Poison, bakal ngeculake sawetara dina - ing wulan Juni 3 - karya solo sing anyar ...

Steven Tyler: rehab!

Pemain ngarep Aerosmith, Steven Tyler, mlebu klinik rehab ing California kanthi karepe dhewe. Tyler, 60…

tATu wuda ing klip video

TATu Rusia sing kontroversial saiki wis ngeculake klip «Jubah Putih« sing tanpa sensor, sing ditampilake ...

Maroon 5 karo Rihanna

Salah sawijining band sing paling populer ing Amerika Serikat yaiku Maroon 5, sing nembe nerbitake video sing cocog ...

Edurne nembang musikal

Edurne bali lan nindakake kanthi album pajeg kanggo musisi hebat: 'Premiere' bakal diarani karya sing ...

Manolo Kabezabolo News

  Kita nggawa warta babagan penyanyi-penulis lagu punk sing paling kontroversial adoh saka panorama, lan Manolo Kabezabolo nyiapake maneh ...

Manolo García, «Aja Sedhih»

Mantan El Ultimo de la Fila Manolo García bakal ngeculake album solo sing anyar tanggal 13 Mei: bakal dipimpin dening ...

Vanilla Ice menyang kunjara

Sapa sing ngelingi Vanilla Ice? Rapper putih kasebut dicekel amarga garwane nglaporake dheweke nyiksa. Robert ...

Gloria Trevi, "Lima Menit"

Gloria Trevi Meksiko nampilake video anyar, sing cocog karo tema "Cinco Minutos". Klip kasebut difilmake ing Tenerife, ...

Quique González, rusak lan nyerah

Kita wis bisa ngapresiasi video kanggo «Avería y Redención«, lagu sing uga menehi judhul album pungkasan saka panulis lagu kasebut ...

Amparanoia wiwit pamitan

Pamitan menyang Amparanoia: latihan sing dipimpin Amparo Sánchez mungkasi karir sing sukses, sawise sepuluh taun ...

Chenoa arep nggawe Amerika

Chenoa Spanyol sing nasionalisasi Argentina terus demo promosi ing Amerika, nalika dheweke nampilake album paling anyar 'Absurda Cinderella'. Wétan…

Elvis: Ikon Rock and Roll

Elvis Aron Presley lair ing Tupelo, Mississippi - Amerika Serikat tanggal 8 Januari 1935 lan tilar donya ing ...

Freddie Mercury

Freddie Mercury dadi salah sawijining penyanyi paling apik ing kabeh wektu. Dheweke dadi seniman sing serba guna, lan ...

Solois Turner Tina Turner

Prestasine wiwit taun 1983 nganti saiki. Ing taun 1983 Tina Turner dipungina dening Capitol Records, lan ...

Tina Turner

Wiwitane sadurunge dadi soloist Tina Turner sing sukses banget lair ing Nutbush ing taun 1939, ...

Shakira ing Punta del Este Uruguay

Shakira, penyanyi Kolombia sing misuwur, seneng plancongan ing Punta del Este, Uruguay, ing kana dheweke tuku peternakan «La Colorada» ...

Spice Girls mesthi pisah

Titik pungkasan kanggo Spice Girls. Salah sawijining, Geri Halliwell, ujar manawa band kasebut bakal dibubarake kanthi definitif sawise ...

Konser Ana Laan ing Madrid

Ana Laan minangka campuran saka pirang-pirang perkara. Dheweke lair ing Madrid, gedhe ing Stockholm lan nikah karo ...

Tarja Turunen, "Die Alive"

Mantan vokalis Nightwish, Tarja Turunen, mentas nerbitake video kasebut kanggo singel anyar: asale saka lagu ...

Toquinho karo Skármeta

Penyanyi lan gitaris Brasil Toquinho negesake manawa dheweke kerja bareng karo penulis Chili Antonio Skármeta ing album anyar,…

Whitney Houston, kanggo 2

Whitney Houston wis bali: penyanyi iki bakal nerbitake album hits dobel paling gedhe kaping pindho ing wulan Februari, sing diarani 'Kumpulan utama', lan uga ...

Bali saka Leonard Cohen

Leonard Cohen legendaris ngumumake yen dheweke bakal miwiti tur menyang Kanada lan Amerika Serikat ing wulan Mei, kanggo terus ...

'Detours', bali Sheryl Crow

Sheryl Crow bali karo album studio anyar sing diarani 'Detours', sing menehi tandha bali sawise 'Wildflower' ...

Shakira nggumunake Georgia

Shakira secara harfiah ambruk wingi ibukutha Georgia, Tbilisi, nawakake konser gratis sing dirawuhi ewonan wong ing ...

PJ Harvey, "Piano"

PJ Harvey mentas nyunting video anyar: lagu "The Piano", sing kalebu ...

Björk, tur ing Amerika Latin

Björk lagi demo ing saindenging Amerika Latin. Ing dina pisanan November, dheweke kaget karo masarakat ing Buenos Aires, ...

Juanes, raja lagu digital

"Juanes nggawe sejarah saiki." Kanthi tembung kasebut, Jesús López, saka Universal Music Latino, ditampilake ing sawijining konferensi pers ...

Apa Madonna dadi rocker?

Salah sawijining jeneng diganti utawa panguwasa pamilih diganti: Madonna dilamar kanggo gabung karo Hall of ...