Partai Grammy 2009

Gala edisi ke-51 ing Grammy Awards duwe momen sing apik lan dhaptar pangenalan dawa….

Gorillaz isih urip

Wiwit grup kasebut digawe, ana omongan yen Gorillaz bisa mati saka wayahe nganti mbesuk. Bebener…

Wawancara karo James Blunt

Ing wulan pungkasan, koran Argentina Clarín nerbitake acara tambahan, wawancara karo musisi Inggris James Blunt. Ana…

Britney bakal nulis biografi

Miturut koran Inggris "Daily Mirror", ratu remaja pop sing ora dibantah, Britney Spears, bakal nulis biografine kanggo ...

David Bowie nggarap materi anyar?

Sawise ngluncurake kompilasi pribadi sing diarani iSelect, sawijining album sing dipilih karo Chameleon - untung wae - lagu ora ...

Mariah Carey: "Pahlawan" kanggo Obama

http://www.youtube.com/watch?v=cn1IGkH4QmQ Este video que vemos muestra la performance de Mariah Carey interpretando el tema «Hero«, durante la celebración de la…

Apa Beatles bali maneh?

Ing wawancara televisi ing program The View saka ABC, Paul McCartney ujar manawa dheweke bakal bali maneh ...

Britney ngemis "Jancok Aku"

Stasiun radio ing Amerika Serikat bisa nglarang single anyar Britney Spears, sing bakal dadi lagu "Yen Sampeyan ...

Hana, video kanggo "Fasia"

http://www.youtube.com/watch?v=CQqYV0dJaoM Lo que aquí vemos es el nuevo video de Hana, el pseudónimo artístico de la vocalista argentina Florencia Ciliberti,…

Eminem, luwih optimis

Eminem luwih semangat: paling ora iku sing muncul saka pernyataane, amarga rapper kasebut ...

Inggris mundur saka Madonna

Madonna kanthi perasaan campuran: ing tangan siji, kaya sing wis diumumake, vokalis yaiku sing paling entuk dhuwit ing taun 2008 ...

Katy Perry njaluk "Mikir Kowe"

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/x7tigm_katy-perry-thinking-of-you_music [/ dailymotion] Iki video anyar Kate Perry: tema yaiku "Thinking of You" lan kalebu sing pertama .. .

Beyoncé, video kanggo «Diva»

http://www.youtube.com/watch?v=KAr7UFkNFGA Este es el nuevo video de Beyoncé, un clip para la canción «Diva«, el nuevo hit de la morena…

Madonna ngrusak rekorane dhewe

Madonna terus ngrusak rekor lan dadi seniman sing paling berpengaruh ing taun-taun pungkasan, tanpa mangu-mangu. Kanthi tur anyar ...

Lily Allen nutupi "Womanizer" Britney

http://www.youtube.com/watch?v=EBY27Lmgnf4 Esto que esuchamos es el audio de la versión que grabó Lily Allen del nuevo hit de Britney Spears,…

Merche, video kanggo «Angeles»

http://www.youtube.com/watch?v=wH3XL1bPjfg Ya podemos ver el nuevo videoclip de la gaditana Merche, quien aquí nos presenta un nuevo single de su…

Enrique Bunbury, «Ana Sawetara Wong»

http://www.youtube.com/watch?v=wJ73tQUbnBA Volvemos a hablar de Enrique Bunbury esta vez para presentar el video del tema «Hay Muy Poca Gente«, el…

Belinda mari amarga kaget

Belinda sing Apik: wong Meksiko lagi pulih saka kejutan gemeter sing nggawa dheweke menyang rumah sakit. Sebab yaiku ...

Britney: pratinjau video lagu 'Circus'

http://www.youtube.com/watch?v=C47pq-EJT7g Este es el adelanto del video ‘Circus‘, el segundo single del nuevo disco de Britney Spears del mismo nombre…

Luciano Pereyra, video «Aku Ora Bisa»

http://www.youtube.com/watch?v=T_W_L_LbssI Este es el nuevo video del cantante argentino Luciano Pereyra, que presenta su nuevo single «No Puedo«, un tema…

Leo García, «Ajaib Pop»

Video anyar janji abadi saka pop Argentina: Leo García nampilake «El Milagro del Pop«, singel anyar. Aku ngerti ...

Jesse McCartney, "Wis Wis"

http://www.youtube.com/watch?v=hP7SJmBg7WE Nuevo video del ídolo juvenil estadounidense Jesse McCartney, que es su nuevo single llamado «It’s Over«. El clip fue…

Britney Spears, gambar anyar

Iki bakal dadi gambar anyar Britney Spears ing album sabanjure 'Circus', sing bakal dirilis tanggal 2 Desember ...

Rihanna, pratinjau "Rehab"

http://www.youtube.com/watch?v=Th1IcLOPkSw Este es un adelanto del nuevo video la reina caribeña Rihanna: el tema es «Rehab» (no confundir con el…

Kate Ryan, video "Voyage Voyage"

http://www.youtube.com/watch?v=_acOuGanYD8 Lo que vemos es el último video de la cantante belga Kate Ryan, con el single «Voyage Voyage«, incluido…

'Vivo', sing anyar saka Chayanne

Artis Latin liyane sing sukses sing bakal nerbitake album anyar yaiku Chayanne: 11 November ngarep dheweke bakal nerbitake 'Vivo', yaiku…

Ice Cube mlebu televisi

Rapper Ice Cube bakal nulis lan ngasilake sitkom kanggo TV ing Amerika Serikat. Iki minangka program ...

Fito Páez, Cathetan Emas

Fito Páez Argentina entuk Rekor Emas kanthi karya paling anyar 'Aku ora ngerti apa Baires utawa Madrid', ...

Ricardo Arjona, «Cara Nyeri»

http://www.youtube.com/watch?v=L_EMJTBd_E4 El guatemalteco Ricardo Arjona es sin duda uno de los artistas más vendedores y exitosos de habla castellana. Ahora,…

Rosa, video «Júrame»

Video anyar Rosa bubar diowahi lan kita wis nggawa menyang para pamiarsa ActualidadMúsica. Subyek yaiku ...

Enya bali karo 'And Winter Came'

Salah sawijining vokalis sing sukses ing planet iki ngasilake, kanthi luwih saka 70 yuta rekor sing didol: Enya bakal ngeculake ...

Luz Casal lan album sampulane

Mung sawetara dina kepungkur, kita ngobrol babagan konser amal loro sing bakal ditawakake penyanyi Spanyol iki ing Madrid tanggal 18 ...

Axel, video «Verte Laug»

http://www.youtube.com/watch?v=_UCbCtcKJj0 Este es el nuevo video de Axel, que pertenece al tema «Verte Reir«, segundo single de su último disco…

Avril Lavigne pisah?

Apa kekawin Avril Lavigne sing seneng karo Derek Whibley Sum 41 pungkasan? Dadi kayane: sawise rong taun ...

Soraya "Wedi"

Salah sawijining penyanyi Spanyol sing paling misuwur saiki wis bali: Soraya Arnelas bakal ngluncurake karya anyar sabanjure ...

Geri Halliwell dadi panulis

Geri Halliwell, percaya utawa ora, wis nulis skrip kanggo film, nanging ora dingerteni manawa dheweke uga bakal ngarahake….

"Soul": album anyar Seal

Warner Bros bakal dadi perusahaan sing tanggung jawab ngluncurake album anyar dening seniman Inggris iki, kanthi kolaborasi karo ...

Juanes, kompilasi urip

Juanes bali, nanging kanthi album kompilasi lagu live sing direkam ing Spanyol lan AS Kanggo saiki album ...

Rosa bali kanthi 'Janji'

Rosa bali lan nindakake kanthi album versi lagu ing basa Inggris nanging ditembangake ing Castilian: ...

"Womanizer", Britney Spears anyar

http://www.youtube.com/watch?v=S3Hucjrs08Q Se acaba de filtrar el nuevo single de Britney Spears, «Womanizer«, que será el primer corte de difusión de…

Coti, ing studio rekaman

Liyane sing mbuang-buang wektu yaiku Coti: musisi Argentina sing manggon ing Spanyol wis miwiti nyiyapake apa sing bakal ...

Juanes, 7 nominasi MTV Latino

Juanes rusak: wong Kolombia menang 7 nominasi lan dadi favorit paling apik kanggo menang ing penghargaan MTV Amerika Latin, ...

Britney menang penghargaan MTV

Penghargaan Consolation kanggo Britney Spears: bocah wadon kasebut menang telung penghargaan kanggo video "Piece Of Me" ing ...

Pink, video kanggo "So What"

http://www.youtube.com/watch?v=1KcV35K-Hjs Ayer lo habíamos adelantado y hoy ya lo tenemos: el nuevo video de Pink, «So What», primer single de…

'Funhouse', anyar Pink

Pungkasan, album anyar Pink bakal diarani 'Funhouse' lan bakal dirilis tanggal 27 Oktober. Kanggo bagean, ...

"So What", singel anyar saka Pink

http://www.youtube.com/watch?v=aLcJjFqxZMU Se filtró y no hay más remedio que escucharlo: el nuevo single de Pink, «So What«, ya se puede…

Calamaro, pikiran positif

Basa sing dawa Andrés Calamaro bali menyang Spanyol, ing pérangan kaping pindho saka tur sing diwiwiti ...

Duffy, video kanggo "Stepping Stone"

http://www.youtube.com/watch?v=O_s1MWeOsEs ¡Nos mintió! Duffy había dicho hace unas semanas que su nuevo video para el tema «Stepping Stone» era «lo…

Monica Naranjo, «Cinta lan Kemewahan»

http://www.youtube.com/watch?v=mW8osFhSa7I Vuelve Mónica Naranjo con otro clip de su último disco ‘Tarántula’: la canción es «Amor y Lujo«, segundo single…

Rihanna nampilake "Disturbia"

http://www.youtube.com/watch?v=xUUA5xD8dJ8 Ya podemos ver el nuevo video de la estrella Rihanna, la caribeña que se ha ganado un lugar destacado…

Morrison urip sehat?

Jim Morrison urip? Kaya mitos Elvis, kita ora ngerti sejatine utawa ora, nanging ...

Joaquín Sabina, 19 dina 500 wengi

Ing pamriksan kaping pindho ing Spanyol, dokumenter 'Joaquín Sabina, 19 dina lan 500 wengi' bakal ditampilake dening pembuat film ...

Lily Allen wis siyap album anyar

Lily Allen sing sukses lan memberontak ngumumake manawa dheweke wis ngrampungake album studio nomer loro, sawise debut jutawan ...

Beck, rong lagu anyar

Beck sing gelisah wis ngunggah rong lagu anyar saka album 'Modern Guilt' sing bakal digawe, diproduksi dening hit Danger ...

Billy Idol, bali

Bintang liyane saka taun 80an sing bali menyang gelang yaiku Billy Idol: vokalis pirang wis ngrekam rong lagu anyar ...

Julio Iglesias mbatalake konser

Mau bengi Julio Iglesias sing tampil ing sawijining kutha ing Rusica kanthi jeneng sing ora bisa dikatutake lan sampeyan ora bisa mbayangake kepiye kudune ...

Warta musik paling anyar

Pracaya utawa ora, cathetan ora mandheg metu sanajan musim panas mandheg lan preinan. Dakkandhani ...

Snoop Dogg, Obatku

Anjing Snoop minangka salah sawijining penyanyi khas reggae pseudo khas Amerika ditambah karo rock alus sing kaping pirang-pirang disenengi ...

Festival Terral (Malaga)

Sanajan minangka festival sing amatir, dheweke bisa dinikmati saben wektu ing antarane pagelaran akeh ...