Trailer kanggo «Mirrors»

Kiefer Sutherland bakal nerbitake film iki tanggal 3 Oktober, sing wis bisa kita nikmati (sanajan ing versi Inggris), saka ...

7 menit "Wanted"

http://youtube.com/watch?v=6vw1IfC6aDM Una pequeña pero interesante muestra del poderío de «Wanted» son estos 7 minutos que se acaban de colgar de…

Langkah sampeyan

Paso de Ti minangka film komedi romantis anyar saka perusahaan produksi film Amerika Universal Pictures sing…

Trailer Putri

http://www.youtube.com/watch?v=CgqeI2DNYRI&ftm=18 Si antes os enseñábamos el Póster de la película The Duchess, os queremos enseñar también el trailer oficial de…

Amanda Peet gabung karo «2012»

Amanda Peet sing ayu gabung karo proyek apokaliptik anyar Roland Emmerich sing diarani "2012". Kajaba iku, John bakal tumindak ...

Atari teka film

Atari minangka perusahaan sing didegake Nolan Bushnell, salah sawijining sing paling penting kanggo nggawe lan nyebarake ...

Cinema Vegas 2008

CineVegas nggayuh edhisi kaping sepuluh lan sanajan bisa dadi film cilik lan festival film-dokumenter,…

Bioskop Panas

Perusahaan produksi paling apik yaiku Paramount lan Universal tanpa mangu-mangu babagan bioskop ing saindenging jagad lan apa sing luwih apik ...

Premiere: Urip tanpa Grace

Dina iki film iki ditayangke ing Spanyol sing dibintangi lan diproduksi dening Jhon Cusak, sing mbela estetis sing akrab banget ...

"Mateni Mateni", poster

Kita wis duwe poster kanggo «Rightly Kill«, thriller sing dibintangi Al Pacino lan Robert de Niro sing main ...

"Transsiberia", intrik ing sepur

http://youtube.com/watch?v=1KtBMNRTEwU Este es el nuevo tráiler de «Transsiberian«, la película dirigida por Brad Anderson y protagonizada por Woody Harrelson, Emily…

Apa Rocky 7 teka?

Perusahaan produksi Metro Golden Meyer ngumumake yen dheweke bakal nggawe versi «Rocky« sing anyar, yaiku ...

Premiere: trailer kanggo "Choke"

Kita wis duwe trailer pertama kanggo "Choke", film sing terkenal ing Festival Film Sundance pungkasan sing disutradarai dening Clark ...

Rong klip "Apa Mung Mengkono"

Isih tanpa tanggal rilis, kita wis bisa ndeleng rong klip pisanan «Apa Mung Muncul«, film sing disutradarai dening ...

Film MacGyver?

Apa ana sing ora kejawab MacGyver lan Yayasan Phoenix? Dina iki kita duwe warta sing ...

Katresnan Guru

Film paling anyar dening Mike Myers, komedi babagan Pitka, wong Amerika sing digedhekake guru ing njaba ...

Poster Deal

Ukara sing dingerteni: "Komedi romantis sing beda" sing arep didol film kasebut. Meg ...

Parkir 2

Parkir 2 nempatno kita ing wayah wengi Natal, Angela minangka protagonis kita, eksekutif enom sing nuli budhal telat dina….

Cuplikan Indiana Jones IV

Kita wis bisa ndeleng cuplikan kanggo Indiana Jones lan Kerajaan Tengkorak Kristal, bagean papat sing diarepake ...

Proyek anyar Coen

Coen Brothers, nyampur direktur ing papan dununge lan produser Scott Rudin sing wis kerja bareng karo ...

Bangkok Mbebayani

Nicolas Cage bakal dadi protagonis utama film anyar dheweke, Bangkok Dangerous, sing disutradarai dening sedulur Pang. Film kasebut yaiku ...

Poster Son of Rambow

Ditulis lan disutradarai dening Garth Jennings, aku menehi poster pariwara kanggo film kasebut, desaine rada aneh nanging ...

Trailer anyar kanggo «Wanted»

Kita wis bisa ndeleng trailer anyar kanggo «Wanted«, film sing dibintangi Angelina Jolie, Morgan Freeman lan Terence Stamp, sing…

Poster Kulit Kepala

Universal Pictures wis nampilake poster resmi anyar komedi Kulit, dibintangi lan disutradarai dening George Clooney, lan ...

Poster Suami Laka

Suami Laka, komedi romantis anyar sing dibintangi Uma Thurman lan Colin Firth, sing bakal ditampilake kaping 7 ...

Spartan ngalahake Rambo

Anyar ing box office AS akhir minggu iki: film "Meh 300", (Ketemu wong Spartan), dadi peringkat pertama ing ...

Will Smith karo Spielberg

Film anyar sing disutradarai dening Steven Spielberg, sing judhul asline 'Percobaan Chicago 7 lan bakal dibintangi ...

Poster Mamma Mia!

Kanthi tanggal rilis 5 September, Mamma Mia katon minangka upaya liyane sing gagal ...

Endi Stallone bakal lelungan?

Kontes Filem Manga bakal mutusake kutha endi film anyar sing bakal diluncurake dening Silvester Stallone, kutha menyang…

"Aku legenda", rekor ing AS

«Aku legenda«, adaptasi novel fiksi ilmiah sing ditulis dening Richard Matheson ing taun 1954, yaiku sing paling ...

Gambar pisanan HellBoy 2

Ing scoop lan mung diterbitake, aku nuduhake gambar pertama sing muncul ing situs web resmi 'Hellboy II: The Golden ...

21, film anyar Kevin Spacey

Disutradarani Robert Luketic lan dibintangi Jim Sturgess, Kevin Spacey, Kate Bosworth, lan Laurence Fishburne. Ing kene dakaturake ...

August Rush, kemenangan impen

Disutradarai dening Kirsten Sheridan, August Rush crita babagan bocah lanang umur 11 taun, Agustus, kanthi hadiah apik kanggo ...

Poster HellBoy 2

Hellboy 'dening Guillermo del Toro, lan judhulé' Hellboy II: Tentara Emas ', sing logis lan kepiye ...

Serangan ala

Sawise plancongan dawa, aku bali nggawa review film. Aku mikir yen istirahat kanggo bioskop arep ...

planet 51

Film animasi sing dituku dening New Line Cinema, sing nyritakake babagan kulawarga alien sing urip tentrem ...

Warta babagan Hulk 2

Film sing bakal dirilis taun 2008 iki bakal judhul asli The Incredible Hulk. Direktur sing dipilih yaiku Louis ...

"Beowulf", pisanan ing AS

Pungkasan minggu kepungkur, film animasi "Beowulf, legenda", disutradarai dening Robert Zemeckis, bisa menang ing box office ...

Cloverfield, trailer anyar

Cuplikan anyar kanggo Cloverfield, film horor anyar sing disutradarai dening Matt Reeves lan diproduksi dening JJ Abrams. Film…

Benicio dolanan Che

Foto anyar Benicio del Toro minangka Che Guevara katon katon mirip karo sejarah iki ...

Cuplikan Resmi Valkyrie

Studio Amerika legendaris United Artists wis nampilake trailer resmi pisanan kanggo Valkyrie, proyek anyar direktur ...

Pratinjau «Valkyrie»

Sampeyan wis bisa ndeleng pratinjau cuplikan kanggo «Valkyrie«, karya anyar dening Bryan Singer, sing ...

Tangi, poster resmi

Crita kasebut adhedhasar crita wong sing jenenge Clay (Jayden Christensen), omah-omah karo wanita (Jessica Alba) ...

Conan 2 Poster

Conan wong barbar. Iki minangka jeneng bagean kapindho film aksi legendaris lan awak otot. Nganti…

Anyar saka Terry Gilliam

Direktur Terry Gilliam lan aktor Heath Ledger bakal melu ing Imaginarium Doctor Parnassus, petualangan hebat sing dibintangi ...

Tulisan PDF kanthi rai

Apik tenan, aku isih ora percaya manawa saka The Lost Hours dheweke wis menehi kesempatan kanggo nikmati ...

Sabanjure saka Spielberg

Steven Spielberg ora duwe wektu kanggo bosen, sawise Indiana Jones, salah sawijining proyek sabanjure sing bakal diwiwiti ...

Bali saka Tron

Wis pirang-pirang taun suwene para kepala Disney yaiku nggawe versi anyar ...

Owen Wilson: upaya bunuh diri?

Sawijining episode sing mbingungake dibintangi karo aktor Amerika Owen Wilson, sing misuwur amarga peran "Zoolander" lan "Starsky & ...

The Bourne Ultimatum

Salah sawijining rilis Hollywood mbesuk sing paling dakkarepake yaiku "The Bourne Ultimatum", nomer telu ...

Angelina, ati wani

Angelina Jolie bakal tayang ing wulan ngarep ing Spanyol lan Amerika Latin film anyar «A Mighty Heart«, (Lan Ati sing Ora Kalah), ...

Ewonan rupane Jack Black

Kanggo akeh wong, kalebu aku dhewe, Jack Black saiki dadi pelawak paling apik Yankee. Saka sawijining efek ...

Setu wengi demam kuning

Aku ngakoni: Aku fanatik. Dheweke meh ngetung dina nganti film Simpsons dirilis. Nanging piye…

Bareng maneh

Sawise maneh, kita bisa ndeleng Richard Gere lan Diane Lane tumindak bareng, kita wis ndeleng dheweke nuduhake ...

Cuplikan Ukara Pati

Death Sentence minangka film anyar saka James Wan, direktur Saw pisanan. Mungkin sebabe judhul iki ...

Sales DVD mudhun ing AS

? Data kasebut metu ing Imdb, tanpa akeh pangembangan, nanging minangka data sing menarik. Kanggo pisanan wiwit debut ...

Cuplikan Cronenberg anyar

Diarani Promises Timur lan film anyar saka direktur Kanada sing dibintangi dening Naomi Watts lan Viggo Mortensen sing…

Transformer, ing mburi layar

Dina iki Transformers ditayangkan ing Spanyol lan, miturut jajak pendapat saka pas pisanan, akeh penonton ...

Rush Jam 3

Rush Hour 3, bagean katelu liyane kanggo nambah apa sing wis kita lakoni taun iki lan apa ...

Warta Manungsa Wesi

Kita wis duwe foto promosi film, sing sanajan durung dadi poster promosi, yaiku poster promosi, ...

Apa sing hebat?

Sadurunge maca iki, aku kudu ngakoni: Aku ora ndeleng film Fantastic Four sing pertama. Saka sawetara ...

Remake dening Chinatawn

Karya Romawi Polanski, Chinatown, ditembak udakara taun 1974 lan dibintangi karo Jack Nicholson lan Faye Dunaway ...

Web Tood Tim Burton's Sweeney

Situs web resmi film anyar lan diantisipasi dening Tim Burton sing hebat, sing bareng karo Johnny ... saiki mbukak.

Cha cha cha Meksiko

Ing penghargaan Oscar pungkasan, telung sutradara Meksiko misuwur amarga duwe telung proposal sinematografi sing hebat, sing ...

Iki ESPARTAA

? ? ? ? ? ? ? ? ? Aku nggawa sampeyan montase film 300, ...

Disney mlebu Bollywood

Disney, salah sawijining produsen film lan distributor film paling gedhe ing donya, wis mutusake ...

Ice Age III kanggo 2009

Liyane katelu ... ora mung Rocky Balboa sing duwe hak seneng mbaleni. Pérangan katelu film animasi iki ...

Sugeng ambal warsa ET

1982, sadurunge sadurunge kita akeh lair, ana wong asing teka ing bumi. "ET: extraterrestrial", teka kepungkur ...

Cadet Simpson

Jessica Simpson durung dadi aktris luar biasa ing bioskop. Ya, durung nate dadi penyanyi ...

Mung film liyane medeni

The Messenger minangka film horor (yen salah sawijining jinis isih bisa dianggep kaya ngono) kayata ...

Kiss Me Kiss Me A lot

Bosen ngambung kodhok, iki film Meksiko babagan bocah wadon sing jenenge Martha (Ana Serradilla) lan upaya ...

He-Man bali

Ya, yen Batman lan Superman wis urip maneh, apa ora nggawa dheweke bali menyang layar ...

Teori robot

Dheweke wis ndeleng pratinjau sing nuduhake sawetara pitunjuk cilik babagan kedadeyan kasebut, nanging nalika ngenteni wiwitan ...

Ngomong ya kanggo pembajakan

Pérangan katelu sing ditunggu-tunggu saka salah siji trilogie sing paling dikepengini bocah lanang, wong diwasa lan wanita, pungkasane teka ...

Shrek nyapu

Ogre ijo mlaku ing Amerika Serikat lan menang ing box office. Premiere kasebut brutal ing ...

Rambo 4, cuplikane

Sawise main ing cicilan paling anyar saka Rocky Balboa, katon jelas yen Silvester Stallone lan industri Hollywood ...

"Zodiak", kode pembunuh

Dina Jumuah 18 Oktober iki, "Zodíac", film adhedhasar prastawa nyata sing nyritakake salah sawijining ...

Michelle Pfeiffer, ibune sing aneh

? Wong sing dadi salah sawijining acara wanita sing paling akeh digoleki ing alam sinematografi ing taun sangang puluhan taun, Michelle Pfeiffer, bali ...

Pirates ora ngaso

? Dina Jumuah, 25 Mei, bagean katelu saka Pirates of the Caribbean saga, sing judhule ...

Shooter: Shooter

Sawise Oscar anyar ing "The Departed," Mark Wahlberg mainake penembak jitu saka Amerika Serikat, sing ...

Malkovich, karo Pitt lan Clooney

? Yohanes? Malkovich? Apa sampeyan bakal gabung karo Brad Pitt? lan? Geroge Clooney? ing pemeran 'Burn After Reading', sabanjure ...

Wong Meksiko menang ing Tribeca

? Film Meksiko 'Dos Abrazos', dening sutradara Enrique Begne, wis menang penghargaan kanggo film pertama sing paling apik ing ...

Panen kaelokan

Paskah minangka papan sing sampurna kanggo perdana "The Reaping", sing dikenal ing basa Spanyol minangka "La Cosecha", ing sawetara wilayah, lan ...

Buaya ngerti carane mlumpat uga

Primeval (bisa uga "Primitivo" utawa "Buaya. Pembunuh berantai" ing basa Spanyol) yaiku film anyar saka sutradara Michael Katleman, ...

Angelina, lara ati

Angelina Jolie bakal muter? garwane wartawan sing dipateni Danny Pearl ing film mbesuk 'A Mighty Heart', sing perdana…