Beyoncé wis Etta James

Gambar pisanan Beyoncé sing ora dingerteni ing film «Cadillac Record«, ing ngendi dheweke bakal main legenda jiwa Etta James….

Tom Cruise durung seda

Ora, Tom Cruise ora mati, dheweke isih sehat ... Sawetara dina kepungkur wiwit nyebar dening ...

David Duchovny pisah

Kayane ora iki wektu paling apik kanggo aktor Amerika David Duchovny, sing durung suwe nggawe kabar ...

Guillaume Depardieu tilar donya

Dina iki aku nggawa kabar ora apik, aktor Prancis Guillaume Depardieu, putrane Gérard Depardieu, wis seda. Minangka dilaporake menyang ...

David Duchovny pulihake

David Duchovny Yen sampeyan kelingan kanthi bener, kita komentar manawa David Duchovny kecanduan seks ing kiriman iki, lan dheweke…

Premiere «Getih Mei»

Film kasebut dadi salah sawijining film sing dipilih Akademi kanggo melu Oscar. Getih Mei, ...

Russell Crowe mundhak 30 kg

Body of lie minangka film ndelok anyar ing endi Russell Crowe bakal bisa nggarap Leonardo DiCaprio, sampeyan bisa ...

Paul Newman tilar donya

Paul Newman Sawetara minggu kepungkur, kita wis crita babagan masalah kesehatan serius sing dialami dening aktor Amerika Paul Newman ...

Hilary Swank kudu nambah 10 kg

Aktris Hilary Swank, aktris Hilary Swank, sing cacat amarga kinerja luar biasa ing Million Dollar Baby, kudu entuk 10 kilo ...

Jim Carrey mung bisa ngomong "Ya Man"

http://www.youtube.com/watch?v=ChoFOTQ3qww Nuevo trailer de «Yes Man«, la película protagonizada por Jim Carrey donde el cómico actor interpreta a un hombre…

David Duchovny, pecandu jinis

David Duchovny, aktor 48 taun David Duchovny, sing paling misuwur kanthi peran minangka Mulder ing The X-Files, yaiku ...

Woody Harrelson, pamburu zombie

Woody Harrelson kudu dadi salah sawijining aktor sing paling produktif (lan molah malih) ing kabeh Hollywood: saiki, dadi misuwur manawa ...

Buku harian nympho

Buku kasebut wis nyebabake kontroversi, lan film kasebut arep diwiwiti. "Buku harian nymphomaniac", film sing ...

Syuting "A Good Man"

Wingi diwiwiti syuting "A good man", film anyar sing disutradarai dening Juan Martínez Moreno, sing bakal ...

Lindsay Lohan lesbian?

Lindsay Lohan Lindsay Lohan lesbian? Ya, kayane ya, paling ora akeh desas desus sing nuduhake homoseksual ...

Ashton Kutcher ing "Kaya Rama"

Ashton Kutcher bakal main dadi bintang lan uga ngasilake komedi "Like Father" kanggo Columbia Pictures. Crita bakal dadi bapak ...

Kasus Ledger, kasus ditutup

Heath Ledger Sawise nolak Mary-Kate Olsen menyang polisi menehi obat-obatan marang aktor almarhum Heath Ledger,…

Pegatan sing tundha

Kayane ora enak banget kanggo aktor Morgan Freeman, sing kayane wis dipandeng wong bermata siji, kepungkur ...

Kevin Costner, "Bodyguard 2"

Saka Waterworld, Kevin Costner rada kecemplung nalika nerangake blockbuster. Salah sawijining sukses gedhe yaiku ...

Benedetti, saka bioskop

Bakal njupuk menyang bioskop «Pedro lan kapten», novel saka Mario Benedetti sing nyritakake dialog antarane wong militer, ...

Shia Labeouf dicekel

Shia Labeouf Sanajan praupane cilik sing apik, Shia Labeouf, sing kondhange nembe ditambah ...

Batman ing wingking

Iki dudu plot film pahlawan Kota Gotham sabanjure, nanging alur crita sejatine ....

Robin Williams Fireproof

Robin Williams, aktor sing ora bisa ditemokake - aktor sing hebat, sanajan, kadang uga "ekspresif" - ora mandheg. Dheweke wis ngancik 57 taun ...

Patrick Swayze nambah

Patrick Swayze Katon yen perawatan sing ditindakake Patrick Swayze nglawan penyakit, kanker pankreas, bisa digunakake kanthi ...

Kate Hudson gabung karo «Nine»

Sawetara wulan kepungkur, kita ngobrol babagan «Nine«, film sing bakal dipimpin dening Daniel Day-Lewis, musik sing disutradarai dening Rob Marshall ...

Syuting: Kastil kardus

Sanajan ana krisis ekonomi, lan krisis bioskop Spanyol sing ora kalah, film isih direkam ing negara kita, sing nyoba ...

Robert Redford ngritik Bush

Aktor lan direktur Amerika, Robert Redford, main film kayata The Man Who Whispered to the Horses utawa The ...

Antonio Banderas ngritik Hollywood

Salah sawijining aktor internasional sing paling gedhe, Antonio Banderas, wis nuduhake rasa ora marem karo Hollywood lan perawatan aktris ....

Poster Duchess

Nanging ana poster liyane, kanggo film The Duchess sing disutradarani Saul Dibb (ora ngerti ide). Apa…

Amanda Peet gabung karo «2012»

Amanda Peet sing ayu gabung karo proyek apokaliptik anyar Roland Emmerich sing diarani "2012". Kajaba iku, John bakal tumindak ...

"Mateni Mateni", poster

Kita wis duwe poster kanggo «Rightly Kill«, thriller sing dibintangi Al Pacino lan Robert de Niro sing main ...

Mel Ferrer tilar donya

Mel Ferrer lan Audrey Hepburn Wingi, ing umur 90 taun, jantunge aktor Mel Ferrer sing kesel ...

Charlie Sheen nikah

Yen ing dina liyane, kita menehi komentar babagan warta sing bakal nggawe seneng akeh, dina iki aku bakal menehi katrangan liyane sing bisa uga ...

Apa Rocky 7 teka?

Perusahaan produksi Metro Golden Meyer ngumumake yen dheweke bakal nggawe versi «Rocky« sing anyar, yaiku ...

Uma Thurman VS Lancome

Protagonis Kill Bill, Uma Thurman, kaya sing dilaporake dening The Wall Street Journal, nampilake ...

Mung desas desus?

Miturut pers pink, kayane Tom Cruise lan garwane, aktris Katie Holmes, lagi ngalami krisis ...

Sean Penn ing "Susu"

Sawetara wulan kepungkur, kita nuduhake gambar pertama Sean Penn ing "Susu", film anyar karya Gus Van Sant. Saiki…

Poster «Mummy 3»

Kita wis bisa ndeleng poster «Mummy 3 (Kutukan Naga)«, film sing dibintangi Brendan Fraser lan ...

Gambar pisanan «Amelia»

Thanks kanggo Thebadandugly.com, kita wis bisa ndeleng foto pertama syuting «Amelia«, biopic aviator Amelia Earhart, ...

Charlton Heston tilar donya

Kayane akhir-akhir iki aku mung ngumumake pati, lan sayang, aku bali maneh karo aktor liyane, kali iki yaiku aktor Charlton Heston ...

Warisan Heath Ledger

Sawise patine Heath Ledger, ana masalah ing kulawargane sing disebabake warisane, amarga ...

Robin Williams pegatan

19 taun palakrama, aktor bersatu, Robin Williams lan Marsha Garces Williams, nanging serikat iki wis ...

Richard Widmark seda

Aktor hebat liyane sing ninggalake kita, tilar donya dina Senin kepungkur ing omah, kanthi umur 93 taun ...

«Tropic Thunder», gambar pisanan

Kita wis bisa ndeleng gambar pertama sing ditembak «Tropic Thunder«, film sing dibintangi Owen Wilson lan Ben Stiller, sing diarahake ...

Daniel Craig nikah

Luwih saka siji utawa sawetara bakal nyesali kabar sing dakkandhani saiki: Aktor Inggris Daniel Craig, sing dikenal ...

Roy Scheider seda

Dadi, kanggo sing isih durung ngerti, Roy Scheider, aktor veteran sing bakal mesthi dieling-eling ...

Heath Ledger tilar donya

Warta saiki, Heath Ledger, aktor Australia wis tilar donya. Dheweke ditemokake mati bengi iki ing kamar ...

Apa Sean Penn pensiun?

Paling ora, disimpulake miturut apa sing diandharake aktor sajrone wawancara karo majalah wanita ...

Stop Stop Poster

Ing kene sampeyan duwe poster kanggo Stop Loss, sing nyritakake babagan Sarjan Brandon King (dimainake dening Ryan ...

Will Smith karo Spielberg

Film anyar sing disutradarai dening Steven Spielberg, sing judhul asline 'Percobaan Chicago 7 lan bakal dibintangi ...

Globe Emas kanggo Bardem

Wingi, Minggu, Javier Bardem sukses, amarga dheweke nampa Golden Globe kanggo aktor pendukung paling apik ...

Chuck Norris nesu

Aktor Chuck Norris dudu kanggo guyonan, dheweke nesu lan ora kurang, dheweke wis nguciwani penerbit ...

Taun Josh Brolin

Kaya sing dicritakake ing The Lost Hours, iki kayane taune Josh Brolin, aktor sing duwe ...

Scarlett Johansson nesu

Majalah AS nerbitake ing sampul majalah kasebut kemungkinan aktris Scarlett Johansson (The Man Who ...

Kebingungan sing mbebayani

Wingi dina Selasa, aktor Dennis Quaid lan garwane, Kimberley Buffington, ngajokake keluhan amarga kelalaian marang pabrikan ...

Brad Pitt, ora duwe nudes maneh

Sawetara lan sawetara bakal sedhih karo warta ing ngisor iki, nanging aja padha sumelang, sampeyan bakal slamet 🙂 Kaya sing diterbitake ing Contacmusic, aktor ...