Trailer ing Spanyol "Jennifer's Body"

http://www.youtube.com/watch?v=cE0LujUvLUw Mucho se está hablando en la red de la película Jennifer´s Body porque en ella aparece la sexy actriz…

Hancock 2 wis duwe skrip

Sawise sukses liwat Hancock liwat bioskop, ngasilake $ 624,4 yuta ing saindenging jagad, ora bisa dihindari ...

Cuplikan Un conte de Noël

Salah sawijining film Prancis sing entuk penghargaan paling gedhe ing Cannes 2008 yaiku Un Conte de Noel, drama sing disutradarai ...

Lucy Gordon ketemu mati

Aktris Inggris Lucy Gordon, misuwur amarga prestasine ing Spiderman 3 lan sing umure ngancik 29 wingi, yaiku ...

Cuplikan post-apokaliptik The Road

http://www.youtube.com/watch?v=_U_sNIlB7ak Para todos los amantes del cine del fin del mundo, llega The Road (El Camino), un film dirigido por…

Cuplikan Mountain Treeless

With In Days Days, direktur Korea So Yong Kim kaget taun kepungkur ing festival paling bergengsi ing ...

Wawancara Glenn Close

Salah sawijining aktris paling apik sing bisa ditemokake ing Hollywood saiki, ngobrol saka London karo Patricia Tubella, ...

Mel Gibson pegatan

Mel Gibson lan garwane mutusake kanggo mungkasi perkawinan 28 taun sing diwenehake ...

Zac Efron ing lilin

Aktor Zac Efron, bintang Musical High School, wis bisa dideleng ing museum lilin Madame sing misuwur ...

Anthony Daniel ing Madrid

Sesuk, para pemburu otograpi sing manggon ing Madrid, bisa njupuk notebook lan pena lan nyoba karo Anthony Daniel, ...

Urip rahasia lebah

Dakona Fanning, bocah wadon Hollywood sing mitos lan nggumunake bali karo film iki, lan sawetara taun luwih ...

Gambar pisanan Tetro

Mbalik saka asale, Francis Ford Coppola rampung syuting film paling anyar, «Tetro« ing wulan September. Crita…

Warta Little Fockers

Saga komedi sing diwiwiti karo Meet the Orang Tua ing taun 2000 lan dilanjutake patang taun mengko karo Meet ...

Kritik "Ragu"

Film John Patrick Shanley, dibintangi Meryl Streep lan Philip Seymour Hoffman, wis nggumunake aku. Aku ngarep-arep tenan ...

Aku tresna sampeyan, wong

Ing wulan Maret film "I Love you, man" dirilis. Komedi sing nyenengake disutradarai dening John Hamburg, kanthi skrip ...

17 maneh

Sedulur sadulur Buffy the Vampire Slayer, lan bocah lanang sing lucu saka Sekolah Menengah Umum, dadi ...

Victoria Abril maju

Ing acara sing dianakake ing Balai Kutha Paris, kanggo menehi penghargaan kanggo bailaora Cristina Hoyos, aktris ...

Anyar saka Woody

Kanthi «Vicky Christina Barcelona« sing bubar dirilis, Woody Allen wis siyap ngrampungake karyane sing anyar, yaiku…

Lady Marian ing Notingham

Mark Strong, aktor Inggris, wis menehi komentar menyang koran negarane, The Telegraph, babagan sapa ...

Ngundhuh Nancy

María Bello lan Jason Patrick lurus nalika keprungu jenenge, lan mesem nalika ngelingi film «Ngundhuh Nancy«….

Santiago Segura ngarepake Torrente 4

Aktor Spanyol sing nganggo multifungsi, Santiago Segura, ngomong ing wawancara radio babagan cicilan sabanjure polisi sing gagal, Torrente, lan ...

Wedding taun iki?

Wis pirang-pirang taun kita ngerti hubungan pribadi sing dijaga Johnny Depp karo aktris Prancis sing ayu, Vanessa Paradis, ...

John Travolta meres

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, iku dudu wayah paling pas kanggo John Travolta wiwit tanggal 2 Januari kepungkur yaiku ...

Chloe

Julianne Moore, Liam Neeson lan Amanda Seyfried. Apa maneh sing dikarepake? Luwih aman, nanging kanggo aku, iki ...

Diary Rum

Wis patang taun wiwit desas-desus sing padha dakkandhani saiki wis dirungokake. Nanging nalika iku ...

Informan, enggal teka ...

Pakaryan sing luar biasa, mung amarga aku ngira meh sintesis aktor sing paling sampurna wis bisa ditindakake ...

Game hangman

Film Spanyol, «The Hanged Game« bakal teka tanggal 23 Januari. Film saka Manuel Gómez Pereira sing ...

Pamit kanggo Pat Hingle

Kanthi perdana taun 2009, sing isih cemlorot amarga ora digunakake, kita kudu menehi sing ora seneng banget ...

Peta swara Tokyo

Dina-dina kepungkur, syuting «Peta swara Tokyo«, film paling anyar dening Isabel Coixet, rampung ...

Bunraku

Salah sawijining Tindakan lan Petualangan, kaya ing bagean genre, ditampilake ing film «Bunraku«, disutradarai dening ...

Manolete

  Lan kanggo para penyayang Spanyol sing kondhang, seductive, grapyak iki, lan liya-liyane, ing kene "Manolete". Penelope ...

Jenny in-vitro

Skrip anyar dening Kate Angelo kanggo perusahaan produksi CBS Films anyar, nggawa Jennifer López bali menyang genre film ...

"State of Play", pungkasane dadi trailer

http://www.youtube.com/watch?v=DfOessYqx74 Ya está disponible el trailer de «State «of Play», la adaptación cinematográfica de una serie emitida por la BBC…

Rachel Weisz bisa dadi Catwoman

Akeh sumber sing dipercaya menehi komentar manawa Catwoman anyar (Catwoman) bakal Rachel Weisz, ing terusan sabanjure «The Dark ...

Renee Zellweger, eksekutif anyar

http://www.youtube.com/watch?v=ldW9TWlw4N4 Vuelve la graciosa Renee Zellweger y lo hace con «New In Town» (Nueva en la Ciudad), una comedia dirigida…

Tennessee Williams Bali

Dheweke wis digawa menyang bioskop ing sawetara acara, lan mesthi sukses sing nggawe dheweke abadi ....