Jennifer Love Hewitt, kepengin banget karo Wonder Woman

Pungkasan taun, Jennifer Love Hewitt dheweke ujar manawa dheweke pengin dadi Wonder Woman, ing film sing lagi disiapake babagan heroine buku komik.

Saiki, aktris kasebut ngakoni liwat MSN yen dheweke berjuang kanthi keras kanggo entuk peran kasebut, lan ngakoni yen dheweke "kepengin banget»Kanggo dadi pahlawan. Aktris liyane sing dikabarake peran kasebut kalebu Megan Fox, Eliza Dushku, Sandra Bullock y Beyonce.

«Aku berjuang kanggo bagean kasebut, aku mikir Warner Bros siyap nindakake Wonder Woman lan aku kepengin, obesitas. " Katresnan ujar.

Liwat | WP


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.