Hailee Steinfeld wuda ing "Romeo lan Juliet"

Sing enom Hailee Steinfeld, umur 14 taun, yaiku klambi kanggo adegan seks ing versi versi film anyar saka "Romeo lan Juliet«. Surat kabar Sunday Times nemokake salinan skrip kanggo klasik W. Shakespeare iki lan kalebu adegan ing endi Steinfeld (Juliet) lan Romeo kudu nyopot kabeh sandhangane.

Carlo Carlei (Fluke) bakal dadi direktur film iki sing bakal miwiti syuting wulan September. Aktor sing bakal main dadi Romeo durung ganti. Eling ngono Hailee Steinfeld dadi calon Oscar 2011 amarga perané ing «Nilai ukum ".

Carlei ujar manawa «Aku pengin Hailee dadi Juliet amarga dheweke wis umur sampurna ing tahap sing pengin kita bayangke: dheweke sing bakal diarani wanita wanita, kaya Hailee".

Liwat | Yahoo


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.