Christina Applegate ngudani wuda kanggo sabab sing apik

Christina Applegate

Mung nganggo sepasang sarung tangan abang kanthi pompon ijo, ing aktris Christina Applegate (Utamane misuwur amarga prestise ing serial televisi 'Nikah karo Bocah«), Nggawe kampanye kanggo organisasi PETA (Wong kanggo Etika ing Pangobatan Kewan) sing tujuane kanggo nambah kesadaran lan nyegah wong supaya ora menehi wulu saiki, ing endi konsumen dadi protagonis.

La aktris, sing ngaku dadi kekasih kewan wiwit isih cilik, ora ragu-ragu melu kampanye iki, sing wis bisa ngubengi jagad iki, "Luwih wuda tinimbang nganggo wulu", ing endi wanita liyane sadurunge nganggo klambi selebriti. Kabeh kanggo tujuan sing apik.

"Omahku dadi kebun binatang wiwit aku lair"
Christina Applegate


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.